Та, значи моята история е доста кратка това ми беше 1 среща от нета.
Ето какво стана влизам си аз 1 ден в импулса и гледам коментарче ти си много сладък знаеш отбора и няколко целувки,след това аз и пиша коментар теб съм те виждала по мачове (става въпрос за отбора Локомотив Пловдив) и ти си много чаровна и няколко целувки.
Тя ми писа айде да излезем да пием по 1 кафе някаде и аз първо се спекох малко но реших все пак да излезна с момичето да се запознаем ала бала.Имахме среща на центара обаче аз позакъснях малко и то беше може би 11 часа сутринта нямаше кой знае колко много хора и гледам от далече доста провукативно обялкана висока с добре съчетан грим момиче и си казвам това няма да е тя обаче отивам и подавам ръка на същата която видях запознахме се излезе късмет че я нацелих понеже имаше още около 5 момичета които стояха самички.
И Така след няколко минутно запознанство решихме да поемем към наи близкото кафене.Отиваме нали влизаме вътре и кво да гледам нейните приятелки всички там (много неодобно се получи) почнах да се запознавам с всичките пиихме квото правихме после излезнахме само двамата и почнахме се разкарваме отидохме в 1 градинка седнахме и тя почна ми опява как преди 1 седмица била скъсала с нейния приятел били ходили 6 месеца не знам си кво и аз и казвам аз до сега не съм имал сериозна връзка и тя ми се усмихна и предполагам нататака се сещате какво се получи и до момента сме все още заедно вече почти 2 месеца много сме щасливи