- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- немога да получа оргазъм
с приятеля ми пробваме различни пози ..... стимолирам клитора си ... но пак немога да получа оргазъм .... а при мастурбация получавам без проблем . В мен ли е проблема и кво да правя?
Проблемът е или във възрастта или и в двамата.Той може би не е достатъчно предразполагащ или ти просто си по-стеснителна...или връзката ви не е достатъчно силна....оргазмът е в нагласата,в мозъка....трябва да си спокойна,отпусната,концент рирана само върху акта и да се наслаждаваш максимално...![]()
опитвам се да мисля за нещу което ме вузбужда доставя ми голямо удоволствие но нищо повече заедно сме от 6 месеца и не се притеснявям от нищо![]()
Хм..озадачи ме...![]()
Позите,които на мен са ми най-лесни за достигане са
мисионерска
кучешка(всички вариации)
и ездачката...ама да съм в скута му и да ме бута по дупето![]()
Пробвайте анален секс ... до колкото знам там има много повече нерви ... ама да не бърза .... че имаше една тема с 5 мита за аналния секс![]()
Може би с пръст леко да го вкарва с анусаи може би ще получиш желания оргазъм
![]()
Да те лиже повечко време преди секса. Или си потърси по-опитен батко.
При всички случаи вината не е в теб - щом си свършваш сама, значи можеш и със секс. Имай търпение и това ще стане.
лелеее само ако знаеш колко те разбирам,направо си нямаш на представаама не мога да ти дам съвет,защото и аз все още не съм открила "разковничето"
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Аве не се палете толкова бе, аверката ми като я свършвам(и по 2-та начина), след това я питам кое повече ти харесва не прави разлика, казва ми че усещането е едно и съшо, а за тея дето твърдят че вагиналния е по- добър мога да им кажа ВЕРВАЙТЕ си...
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Mnogo problemni macki imalo. Sorry, az ne razbiram...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Аз лично имах същия проблем. Доста време се комплексирах, беше ми кофти да правя секс и мисълта, че всички останали хора изпитват оргазъм при секса, а аз не мога ме депресираше! Но намерих решение на проблема със сегашния си приятел! Пробвай страничната поза и докато го правите, той или пък ти самичка стимулирай клитора си като при мастурбацията. ГАРАНТИРАМ ще има ефект и той ще е 1000 пъти по-добър от този, когато го правиш самичка![]()
Проблема е в теб...порастни...
Пробвай тва, което ти казах миличка и съм почти на 100% сигурна, че "доволна ше устаниш" както казва измислената Галена от "Шоуто на Слави"![]()
smini si 4oveka s koito pravi6 i psihi4eskata naglasa za sex nqma jena ,koqto da nemoje da stigne do orgazam.Първоначално написано от radincety_pld
ВНИМАНИЕ! Кирилицата е задължителна. Теми или коментари на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение!
GregoryHouse