- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Трябваше ли България да продължи в Евровизия?
Тъкмо свърши полуфинала на евровизия, пък България не се класира![]()
Имаше адски тъпи песни, особено на Турция, Грузия и Португалия бяха супееер тъпи, нищо общо направо.
Според мен България трябваше да продължи !
Първоначално написано от AnincetoSexy
Песента на Турция е яка бтв.... но и аз не мога да разбера защо не се класира... може би певицата е пяла пак фалшиво (не съм я глдал тази вечер, но тя винаги пее ужасно фалшиво).
Наистина МНОГО фалшиво пя, искаше да изкара някакъв по дебел глас и то нямаше нищо общо с оня пискливия глас на песента.Мен не ми хареса на Турция, единствено на Украйна ми хареса и на тея първите дето бяхаПървоначално написано от Мо6no
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Разбира се че трябваше да продължи!
Че пя фалшиво,пя!
По регламент на Евровизия щом миналата година сме били на 5 място,директно трябваше да се класираме за големия финал!
Ама тези долни сърби ни правят номера!
Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.
Първоначално написано от Diam0nD
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Верно ли сме отпаднали??![]()
![]()
![]()
Нали отивахме директно на финал?![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
pesenta e mn typa i e ot tiq deto se slu6ar 2 meseca i posle izliza nova i starata se zabravq
Да го духат смотаняците,песента е много хубава,трябваше да отиде на финал!
Песента изобщо не ми харесваше и нямах никакво желание да продължава нататък.Освен това не ми се искаше България да бъде позната пред света и Европа точно с такава песен.
хъхъ..
Песента лично на мен не ми харесва,а и певицата пее като заклана...
we give it all.
Ама нема да и откажеш?Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
Това е друг въпросПървоначално написано от DjBaloon
![]()
we give it all.
Тя е там да пее, не да я ебатПървоначално написано от DjBaloon
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
аз съм на мнение,че нашата песничка си беше доста слаба...
хубава е да я слушаш така по радиото,ама за конкурс като евровизия трябва нещо повече от приятна мелодия и симпатично момиче с не толкова добър глас...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Според мен трябваше!
Първоначално написано от comics
Аби и наш'та не беше нищо особено, на мен лично не си направи почти никакво впечатление. Аз не можах да го гледам, ама съм я слушала песента... Абе финците с ква песен бяха че една приятелка каза че била много яка...
Миналата година ни беше мноооого по-добра песента. Просто защото си имаше типични фолклорни мотиви. Ебати, хората повечето гледат за нещо по-различно, по-особено, не шаблонните поп/еди какво си песни. Нормално да не продължим.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Добре , че не продължихме![]()
... само да се излагаме.... миналата песен беше супер хубаво и с право се класирахме на 5-то място ... ( че и трябваше да да сме и по-нагоре) ... и по регламента ( който не беше спазен от сърбите , а решиха да се правят на оригинални
![]()
)наистина трябваше да отидем на финала .... но щеше да ми пука ,ако беше песен , която наистина ми е влязла под кожата... тази песен я харесвах точно 1 ден !!! На другия ден чух мн по хубава и я изтрих от компа си
!! За това на въпроса трябваше ли ще отговоря така : Добре ,че не отидохме... България не бива да бъде представена така
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
На същото мнение съм. Просто съм възмутена как може да се избере подобна плоска и безлична песен за представителна на България ...Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
![]()
То си беше повече от ясно,че с нищо няма да впечатлим когото и да е. Защо ли изобщо са давали онази скъпа такса за участие... Пффф ..
Тая певицата е адски фалшива,абсолютно се напъваше за да изкара някой тон,мн беше зле...излагация....
I've seen love die
Way too many times
When it deserved to be alive...
Не.![]()