- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо всички свестни красиви момичета са заети ???
Защо всички красиви момичета са заети ???
Може ли някой да ми каже ?
sdfsfsdf
Защото има кой да ги вземе.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
opredeleno ne vsichki
хаха налиПървоначално написано от Rossmary
![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
ima i takiva deto sa v kofti period ot predi6na vrazka i ne im se zanimava s mom4eta![]()
mi krasivite momi4eta sa tam kudeto sa mnogoto pari nali znae6dne6no vreme 80% se pravqt na trudno dostupni mn vajni kurvi i hodqt po parite i teq selqci deto sa posedqli malko pove4e vreme vuv fitnesa i s hodqt s laneci i se pravqt na mafiq.Nadqvam se otgovorih nai-to4no na temata
![]()
Защо са заети ли?Много е просто, понеже са свестни и красиви(това е рядкост)Има много красиви момичета дето не струват и много свестни дето нямат шанс за МИС вселена.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Защото явно вкусът ти за момичета, съвпада с този на много други момчета, които са се 'усетили' по-бързо от теб и са реагирали на време.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
za6toto ima svestni i krasivi mom4eta za tqh i ne takiva kato tebe da pravqt tapi temi kato tazi naprimer![]()
хах имено..Първоначално написано от crazyhair
![]()
![]()
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
мн глупав въпрос,който ние можем да зададем пък "Защо всички готини и свестни момчета са заети ?!?" + това е относителено...зависи какво разбираш под красив и свестен...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Защото красивите момичета обикновено са курви и си знаят цената.
Заета съм по цял ден.
..
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
+1Първоначално написано от MartyParty
той пита за красивите И СВЕСТНИТЕ пък ти ми говориш за курвиПървоначално написано от MartyParty
![]()
Защото са ги зели красиви и свестни момчета...а тъпаците седят отстрани и се питат 'Защо бе мама му деба?'..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Няма красиви и свестни момичета.Има сладки и свестни момичета,но за красота особено при тийнове е още рано да се говори.Жените са красиви-пикла на 13-14-15 не е.Първоначално написано от sladur4etyYy
Ти това ли си повтаряш вечер, за да заспиш?Първоначално написано от MartyParty
Факт е, че красивите жени/момичета си го знаят и не се старят да бъдат мили - не им е нужно. А милите момичета добре си знаят, че не са първа хубост и за това се "разкрасяват" на характер.
He who runs with aggression walks with no dignity
сори ама много красивите не са свестни - писна ми от такива тъпи пачи, красотата е до време и определено не ги понасям вече, надути, тъпи, прости и така, все едно са хванали господ за шлифера
има съвсем обикновени момичета, които са много по-готини отколкото съм мислел, дойде ми и на мене акъла в главата деба