- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви очи имате и какви предпочитате?
имам кафяви и съм доволна![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Аз имам зелени но мн обичам мн тъмно кафяви които изглеждат като черни. Не бих искала да имам кафяви просто ми харесват![]()
Кафяви и си ги харесвам
Бъди неповторим, защото всичко, което се повтаря губи своя чар!
Много много тъмно кафяви имам... трябва много да се загледа човек за да види че това е тъмно кафяво а не черно...
и си ги харесвам![]()
Имам кафяви очи, но искам да са небесно сини
Момиче съм.
Az imam kafqvi no po nqkoi pat izglejdat 4erni!No vapreki tova iskam da imam sini o4i!!Az predpo4itam tamnookite,vapreki 4e i svetlookite stavat!:P
аз съм с зелени или поне така мислянещо средно с амай между сини и зелени но май са повече към зелени
много си ги харесвам
Ми моите очички се менкат зависи какво си облека.Може да звучи странно,но е така.Понякога са по зелени,друг път сини,синьо-сиви.За нищо не си ги заменям
![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
moite sa ne6to mejdu sinio i zeleno no mnogo 6te se kefq na svetlo sini s 4erno krag4e ot kraq za da se otli4avat ako se se6tate mn 6te mi otivat![]()
i'm wild and free and what do you want from me!?
Моите са пъстри - зелено и кафяво. Когато ми се разширят зениците, стават един никакъв цвят... Не ме кефят особено като цяло. Харесвам сини и много тъмно кафяви, почти черни очи.
Моите са пъстрии много си ги харесвам ,, * aa за момчета харесвам тъмнооките
![]()
~
Моите са много тъмнокафяви.Отиват към черни.Не си харесвам кой знае колко много цвета на очите.Бих искала да имам яркосини очи..
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
имам зелени и предпочитам сини![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Моите са синички ама мнооооого искам да са ми зеленички![]()
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
Моите са светло кафяви. Харесвам си ги, но много бих искала някакви... сиво-сини (дори повече да сивеят). Харесват ми ужасно много, ама май не са често срещани^^
И аз съм така през зимата са кафяви,през лятото и пролетта зелоно-кафеникави,а през есента са кехлибарени за нищо не ги сменямПървоначално написано от LovePoisoned
![]()
моите очи са много тъмно кафеви.. дори ми казват, че съм имала черни очи и аз мн си ги харесвам..иначе обичам сини, сиви, тъмно кафяви и пъстри очи.. ае сичките
[само светло кафявите не ми допадат много
]
I won't give up, No I won't break down. Sooner than it seems life turns around and I will be strong, even if it all goes wrong. When I'm standing in the dark I'll still believe, someone's watching over me..