.
Отговор в тема
Страница 3 от 12 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 289

Град
    Русе
    Със сини очи съм и си ги харесвам

Пъстри... или по-скоро жълтеникаво-зелени като на рижавите котки а покрая и на сиво бият абе шаренки такива, но ако трябва да кажа точно определен цвят- зелени

Град
    Русе
    Сини (но на моменти стават зеленикави).
    Искам да са си такива

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Аз съм със зелени очи.Нямам някакви предпочитания,но повече харесвам сини или зелени
    +1,само че не харесвам сини

имам тъмнокафяви очи и хората са ми правили много комплименти обаче харесвам момчета със сини очи въпреки че любовта ми е с тъмни

Re: Какви очи имате и какви предпочитате?

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Здравейте?
    Какъв е цветът на очите ви и какъв искате да бъде? А какви хора предпочитате-светлооки или тъмнооки?
    Аз предпочитам светлооки, аз самата съм такава, обаче не мога да обясня точно цветът на очите си, затова пускам снимка на едното си очо.

http://prikachi.com/users/bian4ica/129A.jpg

Не се смейте само!
    Охх очите миии..ами преди ми бяха супер сини..тъмно сини даже..а сега през повечето време са ми някви зелени..и синьо-зелени и понякога сиви..Харесвам си ги така, макар че искам да са ми тъмно сини както преди..а иначе сега са супер светли,а светлите очи често се променят - например заради цвета на дрехите и така.. Ами за момичетата е готино да са светлооки а за момчетата предпочитам да са тъмнооки
    Желязна Девица

Град
    Испания
    Аз моите мн си ги харесвам

http://prikachi.com/users/anchitoooo/14X.jpg

ето една снимка,която е малко размзана ама все пак се виждат

tamno kafqvi .. na snimkite napravo 4erni mi izlizat..haresvam si gi zashtoto svetlite o4i sa mn po slabi smisal 4e ako neshty pe4e ili e studeno im salzqt..na komputar kato sedqt mn pove4e se umorqvat..no moite o4i sa dosta topli ne me otrazqvat otvartre..kakto kazvat edni moi fr ot cqlata sebe si samo nosleto ti i o4i4kite ti podkzvat 4e ne si cqlata takava zloba ama te samo zalagvat xahaxhxah.. onzi den slojih na sestra mi zelenite i leshti te sa edni sinkavo zeleni mn gotinki..i kade izglejdam po studena zlobarski..mmm mn qko..taka 4e shte si zimam ei takiva leshti po kupon4eta diskote4ki e gotinko ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Моите са зелено-кафяви. Интересно е при мен явлението, че в началото съм била със сини очи и с руса косица. Ама си харесвам много сегашните очи.
    Суетата.Моят любим грях.

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
    Аз имам кафяви и си ги харесвам.
    +1
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Моите са кафяви, но ми е любопитно как бих изглеждала със сини или зелени и мисля да си купя лещи

Град
    В сърцето му!
    Хмм.. и аз незнам какви са ми Мисля, че са ми светло кафяви... а пък всеки ми казва, че са медени..

Ето 3 снимки

(първата е много мъничка)

Az o6te april si haresah i si vzeh edin model na Mango-retro s izografisani cvetq po ramkite.Haresvam modelite s po-golemi stakla,no v nikakav slu4ai tip "vodolaz",koito po moe mnenie savsem ne sa stilni,a porednata masovka i mi izglejdat vse edno sa napraveni s cel da prikriqt vazmojno nai-golqma 4ast ot liceto spored informaciqta koqto imam tova lqto pak sa hit vintage modelite v dve raznovidnosti-izteglq6ti okoto ili nadolu kam skulite,ili nagore.

Град
    blg

Моите са пъстри,а най-много харесвам зелени
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Мега фен
    Мразя формата на очите си.
    Mademoiselle, wtf?!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Очите ми са хамелеон. По принцип са сини, но понякога стават синьо-зелени или синьо-сиви. Аз най-харесвам сиви очи

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    В далечината... еййй там ;]

.....

Забелязала съм, че повечето хора са с кафяви очи - няма лошо. Моите са нещо м/у синьо, злелено има съвсем малко и кафяво Доста странни и красиви - ОБОЖАВАМ ГИ ТЕ СА МОЯТ ЧАР
    Колкото до това каква разцветка предпочитам ами .... тъмните очи са дълбоки, мили и красиви; светлите са някак си ... усмихнати, лъчезарни и дружелюбни И двата типа ми харесват
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

moite sa zeleni,no haresvam hora s 4erni o4i
    Jivei sega, za6toto v4era nqma da se vurne, a utre moje da ne doide!

Голям фен
    моите са сини и много си ги харесвам предочитам светлооки хора или хора с много тъмни очи - двете крайности

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    тъмно синио зелени са
    No matter where you go, there they are...

Град
    Варна
    moite sa po4ti 4erni i mn si gi xaresvam

Ами... моите се променят - навън са много светли, а в стая са тъмно сини морско сини очи (или поне така ми казват), а аз смятам, че са ми средно светло сини Но това, което най-много харесвам, че около зеницата са по-тъмни, по края също , а по средата са светли и отдалече като погледнеш има някакъв "ефект" все едно са тъмни кръстове, отстрани със светло синьо.. не мога баш да го обясня.. за жалост нямам и снимка да сложа, но хората винаги ми казват, че са си много хубави очите

А какви очи обичам.. ами всякакви очи са хубави според мен, стига да са истински и да не лъжат Все пак си имам и симпатии - много тъмно кафеви или черни, дълбоки очи...направо изтръпвам като видя такива. (heart)

Цитирай Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
    Аз имам кафяви и си ги харесвам.
    i az tka
    АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....

Кафяви са ми, по-тъмни. Много си ги харесвам. Очите ми са може би единственото нещо, от което никога не съм и няма да се оплача. Иначе смятам, че всички видове очи са красиви по свой начин, но аз не бих се възприела с друг цвят.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си