- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви очи имате и какви предпочитате?
Със сини очи съм и си ги харесвам![]()
Пъстри... или по-скоро жълтеникаво-зелени като на рижавите коткиа покрая и на сиво бият
абе шаренки такива, но ако трябва да кажа точно определен цвят- зелени
![]()
Сини (но на моменти стават зеленикави).
Искам да са си такива![]()
+1,само че не харесвам синиПървоначално написано от lonely in my live
имам тъмнокафяви очи и хората са ми правили много комплиментиобаче харесвам момчета със сини очи въпреки че любовта ми е с тъмни
![]()
Охх очите миии..ами преди ми бяха супер сини..тъмно сини даже..а сега през повечето време са ми някви зелени..и синьо-зелени и понякога сиви..Харесвам си ги така, макар че искам да са ми тъмно сини както преди..а иначе сега са супер светли,а светлите очи често се променят - например заради цвета на дрехите и така.. Ами за момичетата е готино да са светлооки а за момчетата предпочитам да са тъмноокиПървоначално написано от Emo Doll
![]()
Желязна Девица
Аз моите мн си ги харесвам![]()
![]()
http://prikachi.com/users/anchitoooo/14X.jpg
ето една снимка,която е малко размзана ама все пак се виждат![]()
tamno kafqvi .. na snimkite napravo 4erni mi izlizat..haresvam si gi zashtoto svetlite o4i sa mn po slabi smisal 4e ako neshty pe4e ili e studeno im salzqt..na komputar kato sedqt mn pove4e se umorqvat..no moite o4i sa dosta topli ne me otrazqvat otvartre..kakto kazvat edni moi fr ot cqlata sebe si samo nosleto ti i o4i4kite ti podkzvat 4e ne si cqlata takava zloba ama te samo zalagvat xahaxhxah.. onzi den slojih na sestra mi zelenite i leshti te sa edni sinkavo zeleni mn gotinki..i kade izglejdam po studena zlobarski..mmm mn qko..taka 4e shte si zimam ei takiva leshti po kupon4eta diskote4ki e gotinko ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Първоначално написано от LovePoisoned
Суетата.Моят любим грях.
+1Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Моите са кафяви, но ми е любопитно как бих изглеждала със сини или зелени и мисля да си купя лещи![]()
Хмм.. и аз незнам какви са миМисля, че са ми светло кафяви... а пък всеки ми казва, че са медени..
Ето 3 снимки
(първата е много мъничка)
![]()
Az o6te april si haresah i si vzeh edin model na Mango-retro s izografisani cvetq po ramkite.Haresvam modelite s po-golemi stakla,no v nikakav slu4ai tip "vodolaz",koito po moe mnenie savsem ne sa stilni,a porednata masovka i mi izglejdat vse edno sa napraveni s cel da prikriqt vazmojno nai-golqma 4ast ot licetospored informaciqta koqto imam tova lqto pak sa hit vintage modelite v dve raznovidnosti-izteglq6ti okoto ili nadolu kam skulite,ili nagore.
Моите са пъстри,а най-много харесвам зелени![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Мразя формата на очите си.![]()
Mademoiselle, wtf?!
Забелязала съм, че повечето хора са с кафяви очи - няма лошо. Моите са нещо м/у синьо, злелено има съвсем малко и кафявоДоста странни и красиви - ОБОЖАВАМ ГИ ТЕ СА МОЯТ ЧАР
Колкото до това каква разцветка предпочитам ами .... тъмните очи са дълбоки, мили и красиви; светлите са някак си ... усмихнати, лъчезарни и дружелюбниИ двата типа ми харесват
![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
moite sa zeleni,no haresvam hora s 4erni o4i![]()
Jivei sega, za6toto v4era nqma da se vurne, a utre moje da ne doide!
моите са сини и много си ги харесвам предочитам светлооки хора или хора с много тъмни очи - двете крайности
тъмно синио зелени са![]()
No matter where you go, there they are...
Ами... моите се променят - навън са много светли, а в стая са тъмно синиморско сини очи (или поне така ми казват), а аз смятам, че са ми средно светло сини
Но това, което най-много харесвам, че около зеницата са по-тъмни, по края също , а по средата са светли и отдалече като погледнеш има някакъв "ефект" все едно са тъмни кръстове, отстрани със светло синьо.. не мога баш да го обясня.. за жалост нямам и снимка да сложа, но хората винаги ми казват, че са си много хубави очите
![]()
![]()
А какви очи обичам.. ами всякакви очи са хубави според мен, стига да са истински и да не лъжатВсе пак си имам и симпатии - много тъмно кафеви или черни, дълбоки очи...направо изтръпвам като видя такива. (heart)
i az tkaПървоначално написано от VIP_PERSON@T@
![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
Кафяви са ми, по-тъмни. Много си ги харесвам. Очите ми са може би единственото нещо, от което никога не съм и няма да се оплача. Иначе смятам, че всички видове очи са красиви по свой начин, но аз не бих се възприела с друг цвят.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.