- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Красиво ли е това момче ?
ae ne me kefi,ama seki s mnenieto si :P moq mom1k si e po-aren :P
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
Е той си има 2 вежди е... 1 над очите и 1 под носа ...Първоначално написано от Crafter
Не е чак толкова урудлив... Къде , къде по-лошо има...
I am not an artist I am a fucking work of art!
Споко, мускул. Недей да се палиш толкова лошо.
Ако имаше поне малко акъл щеше да се досетиш, че същия този герой само си е пуснал темата, за ego boost. Няма лошо, но да го беше направил от собствено име, а не, като някаква парясница без грам достойнство.
He who runs with aggression walks with no dignity
Първоначално написано от slun4ice
Мхм. =)
Аз пък бих го чукал.![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Не ходи достатъчно на фитнес..не е направил дебелия врат както подобава и няма ланец....според критериите на момичетата (по-надутите и важните красавици) той не става !!!!
Първоначално написано от magi_megi
и на меенееееееееее![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Не ме кефи![]()
Да обичаш,когато те обичат е човешко!
Да мразиш,когато те обичат е жестоко,
но да обичаш,когато те мразят е велико!
щом ти харесва...
иначе не е мой тип![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Аууу! Изобщо не е мой тип.
Съжалявам, не ми е достатъ4но мъжествен
![]()
Робинята на Quench
Ама че шибана тема... Не стига, че е потребител в сайта, ами и искаш ен-стотин души да ти кажат, че не им харесва... А случаааайно да ти хрумна, че той би се почувствал неловко? Да не си руса?
Лично на мен не ми харесва. Симпатичен като приятел и друго - да, но да ме привлече като повече от това... В някой друг живот може би.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
кефи ме как е излязал на главната снимка ..![]()
nopeee![]()
Оффф , престанете с тъпите теми ! Щомна теб ти харесва - хубаво. На мен не ми допада , но пък както всеки един човек е уникален и по свой начин си е красив . Ама ми е интересно , ако съвсем случайно влезе тук или просто разбере , че коментираш визията му с непознати - той как би се почувствал ?![]()
Kvo zna4enie ima na6eto mnenie,vsjnoto e TI da go haresva6![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
+1Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Ще помоля авторката на темата да изтрие главният пост![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/