- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Красиво ли е това момче ?
Май потребителят се намери.![]()
Ама не мога да не го кажа.. *да му убия още повече самочувствието* Д*ба не ми харесва
![]()
+ т'ва за веждата![]()
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
Хм...според мен пък автора е комплексиран и си е направил още един рег.![]()
ма ако не е....the poor child.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ако обичате спрете да пишете в тази тема !!!
Надявам се че модераторите на раздела ще я изтирят !!!
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
не е мой тип![]()
Айде по-сериозно. Това,което го правих, знаете ли как засяга психиката. И според мен авторката на темата супер глупава да го направи т'ва... Просто тъпа! Все едно да взема аз снимката да някво момче и да питам дали ви харесва. И после как ще очаквам, ако той се добере до тая тема по някакъв начин, че ще стане нещо между нас, след като аз съм питала другите хора дали го харесват, за да съм сигурна, че аз го харсвам. Тъпо е. Или ако си го направила само, за да се подиграваш на момчето.. ТОВА Е ОЩЕ ПО-ТЪПО!
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
+1Първоначално написано от Crafter
А няк'ъв беше казал нещо за критериите на момичетата-ха-ха-ха. Въобще... т'ва мнение беше глупаво и сам знаеш, че не е така (е, поне не с всички, а ти казваш "критериите на момичетата", което значи на всички. Иначе сигурно има и такива дето харесват мутри)
и по хубави сме виждали ако трябва дасме 4естни![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Първо мила,голямо си зле...След като стигна до тук..да питаш непознати,дали харесват това момче..и евентоално,ако е така да се видиш с него...Е,какво става сега като "готините",казаха,че е грозен?Няма да се видите ли?Аз го познавам Алекс и ще ти кажа,че е супер готин.Е,това е от мен.Престанете с подобни тъпанарски теми...Първоначално написано от girl87
![]()
koito e napravil tazi tema e gaden, 6toto samoto mom4e 6te vidi temata i mneniqta, 4e ne go haresvat i 6te se razstroi spored men...
ama vse pak - ne e moi tip...padam si po muskulesti sportis4eta bez gram akyl
![]()
Първоначално написано от Riot
Като изключим веждите, които не харесвам и това че ходи на оперетиСякаш е арен
А ти що питаш?
My heart is broke but I have some glue
ами не особено,ама какво значение има...
someone else...
Симпатичен ми е
Don't worry, be happy!
Харесва ми колата![]()
am vseki ima vkus li4no toq mene me otvrashtava amaa kasmet s nego![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Това затвърди мнението ми, че нацията е напълно деградирала.Първоначално написано от soulja_girl4e
А до авторката на темата......много си тъпа. Какво му ли е на момчето ако чете темата,?
лелеее гледам че си 87 набор тоест си доста по голяма от мене ии нз как можеш да ни питаш дали ни харесва на една част ще им хареса на друга не но едва ли ще стане приятно на момчето ако разбере какво си направила незнам...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
А това момиче хубаво ли е?
http://www.impulse.bg/_SibiTyYy_
Не мога да повярвам, че още пишете по тая тема. Не стана ли ясно,че не е привлекателен и сигурно няма нищо против турците.
не е вървежен![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
неПървоначално написано от w0sh
![]()
The Spark
girl87 и alek200 --- един и същ човек. Само разгледайте постовете на girl87 и ще се убедите. Иначе брат тотално си пропаднал за да прибягваш до такива методи. Ти ако нямаш смелостта един пост да направиш от свое име за какви момичета мислиш въобще??? Много си зле честно...
ми на мен не ми харесва..имам друга представа за "мъж"...
моя си е наи-хубав (защото се е мои ест.)
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
em ne mi haresva ne e moi tip... na teb prodyljava li da ti haresva...xhAx
q daite po dobre nekoq madama![]()