- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасен е просто
Predi 2-3 meseca 1 mom4e kum koeto bqh absoliutno bezrazli4na mi kaza 4e me har. az ne mu povqrvah. daje nakarah 1 fr da gov s nego i toi kazal 4e me haresva. az po4nah malko da go haresvam i na drugata sedmica taq moq fr pak govori s nego i toi kazal 4e ve4e ne me haresva i az sum bila bezrazli4na kum nego ili ne6to ot toq sort ne pomnq. az po4nah da go zabelqzvam i da go haresvamm,a sq toi mn se dra4i s mene !! psuva me i vuob6te seedno sum mu nai-golemiq vrag..za6to taka?kvo da napravq...
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
pitaigo zashto ve4e ne te haresva ne mi idva drugo na akula
qvno neshto si igrae s teb
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Пфф.. ти нищо не разбираш.. сега така е модерноПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
И най-логичния въпрос... На колко години сте?
Животът е адът описан в Библията!
Еми предвид, че масово младите затъпяват, като вземем предвид, че са и МАКС НА 13... да... отлично ги разбирам...Първоначално написано от KillSwitchEngage
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
na 16 samПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Е в такъв случай, мила, разсъждаваш ужасно зле за 16 годишна... предполага се, че би трябвало поне малко акъл да имаш вече.
Само 1 въпрос - 91 или 92...?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
А тва става кат се праите на недостижими ся да ти е сладко![]()
Ех... Просто недей да му обръщаш внимание и го забрави - грешката е твоя, отнасяй последствията.
Gre6kata ne e izcqlo neina. Vse pak ot napisanoto razbiram, sorry 4e 6te ti go kaja, no toi e iskal samo da te ****** i tolkova. Ne moje za nqkolko dni da si promeni6 4uvstvata kym nqkoi. Spored men pone e taka. Ako haresva6 nqkoi ne moje tolkova byrzo da pretrypne6 kym nego.
pfff i az se pritesnih am na4i sam v modata basi qkoto :X:X nz kak stava tva za 2 dena har posle mrazi6 ba li go abe ti ne si li se zamislqla priqtelkatati kvo to4no si e lafila s nego ????Първоначално написано от KillSwitchEngage
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Hhaha mai ne samo nie momi4etata ne znaeme kvo iskame.... sega sme 50/50![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
ами май си закъсняла малкомакар че 1 седмица?!? просто не те е харесвал достатъчно и гледа напред явно си поредната за него дето не му е отговорила и си го изкарва на драчене както викаш ти
на колко години сте?
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
офф деца да ви имам проблрмитеами просто го е яд на теб и ти натрива носа ами като се правите на голямата работа всички и се мислите за нещо повече от останалите пък всъщност сте все още едни пикли така ще е (извинявам се говоря общо за всички от това поколение,не искам никой да обидя) слезте малко на земята и стига сте хвърчали в облаците света не се върти около вас ....
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Забрави го и ти и не му обръщай внимание.Нормално е да е ядосан, защото той те е харесвал, а ти не си го, което не означава, че ти имаш вина.Просто се държи като дете, остави го.