- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кога си учите?
От скука реших да пусна и аз 1 тема...Кога си учите?Повечето тук,май сме 1ва смяна,та към колко часа т.е. щом се върнете от даскало,към 3-4 или вечер.Естествено нека пишат и хората от 2ра смяна :P .
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ми аз съм 1ва смяна и си уча вечер към 7,8 понякога съм учила и към 10,11 ако забравя хаха![]()
Най-много уча събота и неделя. През седмицата уча много рядко и то за максимум един час. Обикновено към 3 часа, преди да излезна навън.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Еми сега съм седми клас и съм само 1ва смяна и си уча към 3-4часа.После гледам да изляза,ако не съм на урок или нещо подобно.Свикнала съм да си уча по-рано.Вечер не мога.Не ми е приятно просто.
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
уча си веднага след като се прибера от училищеНаяждам се и почвам , защото след това ме домързява
![]()
...
И аз съм така-почивам си 1 час някъде,уча квото имам за учене ( не повече от 2 часа ) и излизам.Вечер не мога да уча,защото първо,че ме мързи,второ,че ми се спи и трето...трето няма.уча си веднага след като се прибера от училище Wink Наяждам се и почвам , защото след това ме домързява Smile![]()
Ами 1-ва смяна съм и щом се прибера в 13,30 сядам на компютъра до 14,30 и след това уча....![]()
Пфф ... аз миналата година като бях 8 клас след като се прибера от даскало обядвах и понеже баща ми си беше в нас и сядах на бюрото и се правех ,че уча ... таа горе-долу 1 час седях и си клатех краката ... а сега вече и това не правя ... прибирам се оставям си нещата (ако въобще си нося нещо (като 1 тетрадка)) и излизам ..
емм аз сам 2ра смяна и у4а ве4ер ... мн рядко сутрин .. кфо да се праи![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Men poprincip me marzi sled daskalo.Ne mi stigat sedem 4asa angliiski ezik ta i sled daskalo.Taka4e vinagi u4a ve4er predi lqgane ili kam 7/8 .![]()
Аз,съм си аз !!!
Втора смяна съм и уча вечер, тъй като сутрин не мога да се дигна рано..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Еми аз като се прибера от даскало първо обядвам , после сядам на компа и чак след това "уча" тоест към 3-4 часа до 5 някъде.Домашното по математика обикновено го пиша към 11 преди да си легна.
А най-често ми се случва да уча преди часа![]()
Еми значи аз съм първа смяна и почти не уча,или ако веднъж на 2 седмици седна да прочета нещо то е кам 11 вечерта
![]()
![]()
и аз съм така ама понякога забравям и уча късно ве4ерта след като се прибераПървоначално написано от schhhhhhh
Аз съм втора смяна.
Уча към 10 вечерта(след като е свършило даскалото, изиграла съм един баскет, прибрала съм се, взела съм душ и съм се нахранила) и то какво учене, към час. По разказвателните не уча, запомням в час, само ако ще правим контролно, уча и то сутринта към 8-9.
Ми аз сега съм първа смяна. Наравил съм си график и почвам да уча към 3 следобяд, ама ако се събираме или ако ходим на купонче се случва да ставам с 10 ми8нутки по-рано сутринта че да поуча малко.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Аз съм втора смяна.. уча сутрин, вечер просто не мога. Сутринта до 11.30 някъде... събота и неделя - не.![]()
Еми сега съм 2-ра смяна.. и като се прибирам, не уча... (щото се прибирам към 7.30-8.00 вечерта) Ям, сядам на компютъра... и сутринта ставам към 8-9 и си уча...![]()
еlsy![]()
Аз си уча към 3 до...ми зависи колко имам.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Втора смяна съм и може да се каже, че
уча вечер след даскало.Сутрин спя.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Първоначално написано от lonely in my live
То май и аз съм така. След училище си уча обикновенно-към 3-4.
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Аз сега съм втора смяна и уча сутрин.Ставам към 8-9 и уча до 11 някъде.Вечер просто не мога.![]()
А когато съм първа смяна почвам да уча към 3 до към 17.30