.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Голям фен

Адското АДСКАЛО

Леле не се трае вече,кога свършва тая учебна година,че...не се издържа вече,деиба!!! Едва удържам да кибича там по цял ден,изперквам вече,нз как е с вас,ама аз не мога повече такааааааааааа!

mai avatora ti otgovarq nai to4no na temata

Е,още месец...за някои,за други два....
    На мен ми е мъчно,че свършва.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

аз пък искам да свърша по бързо
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Emi zavisi koi klas si
    Ako si 8-9 nqkade tam sme do 30 uni...
    I az iskam da svar6va daskaloto 4e mi pisna da u4a .. ne 4e go pravq 4esto...ama kato sedna e izmoritelno

ЩО БЕ!? Според мен даскалото е приятна почивка.Аз сям първа смяна и даскалото ми помага да се събуде ,и да мога следобед да лудея!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Искам пак на даскалоо

И аз искаам да идва тая ваканцияяя,че изперкваам на тва даскало

На който не му се учи иска да почва ваканцията, а на който му се учи иска да сме на даскало.Аз съм от тези дето искат почивка......лято...слънце...мо ре.....мечти

Мега фен

Re: Адското АДСКАЛО

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Леле не се трае вече,кога свършва тая учебна година,че...не се издържа вече,деиба!!! Едва удържам да кибича там по цял ден,изперквам вече,нз как е с вас,ама аз не мога повече такааааааааааа!
    Споко !
    Ще изтраем,кои до 30,кои до 15..

Вие сте зле бе ... как може да мразите даскалото ... пфф

Е да вече става ужасно ... 12 клас завършиха , всички приятели си тръгнаха и със тях си тръгнаха и всичките надежди за нещо по-добро и за по приятно даскало ... Няма ги хората със ,които да отидеш на кафе или на по бира ,няма ги хората със ,които можеш да си споделиш проблемите без да ти се изсмеят ... Няма ги хората на ,които истински мога да разчитам и батковците със които преживях едни от най-хубавите моменти в живота си ... Липсват ми адски много !!! И колкото и да ми казваха да не плача за тях не мога !!! Обичам си ги адски много и следващите 3 годинки ще ги изкарам ужасно Те се радваха а ние ревахме за тях ... Бяха страхотни !!! Кой от кой по-хубав :]]]]] ...

Е да .. малко се поотклоних от темата ,но просто не се сдържах прекалено много емоций има насъбрани в мене :/

Цитирай Първоначално написано от Zodiac
    ЩО БЕ!? Според мен даскалото е приятна почивка.Аз сям първа смяна и даскалото ми помага да се събуде ,и да мога следобед да лудея!
    Вай добре ли си ?! :P Едва се надигам за даскало.Всеки ден съм с черни кръгове под очите... Как успяваш да ставаш толкова рано ?!
    Sometimes I feel like screaming ..

Цитирай Първоначално написано от morti :)
    Цитирай Първоначално написано от Zodiac
    Вай добре ли си ?! :P Едва се надигам за даскало.Всеки ден съм с черни кръгове под очите... Как успяваш да ставаш толкова рано ?!
    На всеки му се налага да успява...
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Аз пък не искам даскалото да свършва!!! Само ако може да има по-често малки ваканцийки по 1 седмица примерно!!! В училище си прекарвам супер и дори почти всеки ден когато сме на училище ( демек и събота ) седя по цял ден в училище и дори ходя в часовете на по-малките за да им помагам!!!

Охо да ви видим след няколко годинки като ви поочука живота дали няма да плачете да се върнете в даскалото За какво не си оценявате последните моменти на безгрижие, питам аз?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Мен пък даскалото много ме кефи.. ( е да главната причина не е ученето ) колко жалко, че свършваме скоро т.т 2 години и ставам абитиурент малиии
    The Spark

Голям фен

Дано да повтаряш.

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73
    Дано да повтаряш.
    Ами трудничко,с 5ци-6ци да повтаряш..

Цитирай Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73
    Дано да повтаряш.
    Ами трудничко,с 5ци-6ци да повтаряш..
    И една двойка е достатъчна да повтаряш, сеш се
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    Варна
    of nz za vas ama az ve4e broq dnite do vakanciqta

Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Е,още месец...за някои,за други два....
    На мен ми е мъчно,че свършва.
    И на мен.
    Какво ще правя цяла ваканция?
    Ще кибича навън,ще чета книги..хх скука.
    Няма да ги има онези нахални,гадни съученици,с които да се закачаш.
    Няма да ги има приятелите ти,с които обикаляхте всяко междучасие коридорите,и си бъбрехте в безинтересните часове.
    Няма да ги има учителите.

Ехх тъпо ще е.
    London Tipton

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    В Австралия на всеки 1 месец има 2 седмици ваканция

Нямам търпение да свърши това,че вече тотално изперках отвсякъде.Ама то пък ся с тия класниииии.......

Цитирай Първоначално написано от petet
    В Австралия на всеки 1 месец има 2 седмици ваканция

Аа да..класни..хх
    Остават ни по математика и английски.
    London Tipton

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    oh i az nemoa ve4e,kak 6e izdarga do 30,naprao,ama mi e adski sky4no,nqa,ko da praq,gospogite postoqnno me prizpivat,otek4avam sa,a pak prez lqtoto se molq pak za dsk,nz i az,ko iskam,ama,lqtoto idva,plag,more,baseini,sabirami sa fr.i si prekarvame qko,no se pak v edin moment mi sa iska,pak dsk,prez lqtoto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си