Първоначално написано от
bishop
най голямата трагедия на съвременното общество е че тези които описваш са около 7-8% от вс. да не говорим че шафрантиите процъфтяват, докато свестните момичета нямат с кого да излязат на разходка в парка...
мн тъжно е наистина. и това е до голяма степен защото както казаха преди мен момчетата порастваме по-бавно. и което е още по-тъжното основната цел в живота на 95% от момчетата в българия се върти около фундаменталния въпрос "На коя да го сложа"... *Едноминутно мълчание*
но пък кажи ми как да е иначе? в българия повечето момчета търсят курви, а е логично да даваш каквото другите са навити да вземат нали. и обратното. момичетата гледат първо марковите дрешки, после бицепсите като свински бутове, после дали момчето е футболист и чак накрая характера. и се затваряме в порочен кръг...
и аз си търся свястно момиче което да не си подрежда приоритетите така, и на мен ми е писнало приятелите ми да ми обясняват как момичетата не струват - едните защото са тъпи кифли другите защото 'никога няма да им пуснат...'(както се изрази 1 господин по нагоре...), ама ядец. няма др.
май почнах да пиша глупости... все 1. пиша от позицията на 16-годишно момче.
бтв отклоних се от въпроса. значи не си избирам момичето което харесвам по каталог с изброени характеристики но ето в най общи линии какво търся(по важност от най важното - 1 до най маловажното - 9):
1)забавна
2)умна
3)мила
4)добра лична хигиена
5)сходни с моите музикални вкусове(демек чалгарките отпадат тук)
6)мразя курвички които се лЕпят на всеки срещнат, тия тряа да бъдат бити по 3 пъти на ден докато им дойде акъла в главите.
7)нормално е момичето да пие но в никакъв случай не бива да се напива. всеки трябва да си знае мярката.
8 )не ми се ще момичето да вони на кумин. то е може би по противно от това да мирише на бъчва... (макар че в момента и двете са модерни - и тютюна и напиването до забрава)
9)приличен външен вид (ТОВА НЕ Е ОТ ПОЧТИ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, ТО Е ПО СКОРО БОНУС)