- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко дни след първия път може да се прави пак секс?
т.7
krem4et0
Може и веднага след като сте го направили за първи път,ако не те боли.Всичко е индивидуално.Никъде не е казано точно кога трябва да се прави секс.Въпроса е ти да го искаш,да се чувстваш добре и да не те боли
Мамайкоооооооооооооооо![]()
ми аз изчаках 50-тина години![]()
![]()
![]()
Ааа.... след първия път тряа да има пириод на Есчакване... начи са първо чакаш 1 седмица... да може сперматУзУИдИтИ да си нафлязат както тряа.. после се изчакват 3 месеца... да мое да се понадуе корема... и след тва се чакат още 6 да го кръстиш на мен![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Веднага ако Искаш сичко зависи от теб
Живота е една голяма курва която никои не може да я наебе!!!
Ако момичето е девствено и актът е бил болезнен и кървав, препоръчвам около седмица изчакване. Все пак трябва да й поотмине болката. Аз лично имах възможност 2-3 дни след първия път да правя пак секс, но все още ме понаболяваше влагалището и реших да поизчакам. Някои момичета могат и веднага, други след 2-3 дни. Важното е да не я боли.
moje i vednaga sled parviq patПървоначално написано от prinstungirl
![]()
ako vsi4ko e minalo normalno i po voda sled po malko ot 5 minuti![]()
ако не те боли му вържи пакведнага
![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
za6to si mislite 4e ima takova ne6to kato "kolko vreme trqbva" "sled kolko vreme moje pak"
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ми то по принцип боли след първия път,както и мен де.Но по принцип ако ти се прави или ако не те боли може веднага![]()
Точно 365 дни.Нито повече,нито по-малко.Ама я се образовайте,секс се прави само на Коледа,мамка му!![]()