.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Какъв подарък за РД

Здравейте,обращам се към вас с молба да ми дадете предложения за подарък на момче по случай РД.Става за въпрос за моя приятел с който сме заедно от 4 месеца,та скоро той става на 18 и аз нямам и идея какво да му подаря,а остава много малко време.Моля помогнете!!![/i]

Не може да го познаваш толкова малко, че да не знаеш какво да му подариш. Все пак сте били заедно 4 месеца. Ако се подетиш някой път, когато ти е говорил, че нещо винаги е искал, може да му вземеш това нещо. Естествено ако не е кола.. Все пак си е навършване на пълнолетие, така че може да се постараеш. Вземи нещо функционално, но и сантиментално и красиво.
    Успех!
    Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)

ами проблема е,че той има всичко!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Щом има всичко нека измислим не нещо практично, а нещо, които да му остане като спомен..
    Примерно.. голям колаж, който да сложиш в рамка, с ваши общи снимки, готино направен и пипнат на photoshop
    Кутийка под формата на сърчице, вътре 52 сърчица, с 52 различни желания или различни неща, които ще направиш за него.. нещо от този сорт

Друго..тениска с ваша снимка(ако си пада по лигави неща)или тениска, щампована с любимата му фраза, група, картинка и т.н
    Ако си колекционира нещо, допълни колекцията му.. =)
    За друго да ти кажа в момента не се сещам..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Важен е жеста земи му някое съвенирче. Моята приятелка за моя Рд ми взе 1 готин парфюм и един сувенир като статуетка мъж и жена как се целуват мен много ми хареса този подарък

Ами щом си има всичко,подаръкът ти може да е някакъв символичен-нещо което да му напомня за общите ви преживявания..или нещо примерно което го интересува като хоби...Сещам се много примери,но повечето са за момичета..

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Щом има всичко нека измислим не нещо практично, а нещо, които да му остане като спомен..
    Примерно.. голям колаж, който да сложиш в рамка, с ваши общи снимки, готино направен и пипнат на photoshop
    Кутийка под формата на сърчице, вътре 52 сърчица, с 52 различни желания или различни неща, които ще направиш за него.. нещо от този сорт

Друго..тениска с ваша снимка(ако си пада по лигави неща)или тениска, щампована с любимата му фраза, група, картинка и т.н
    Ако си колекционира нещо, допълни колекцията му.. =)
    За друго да ти кажа в момента не се сещам..
    Точно тениската и колажа, който си описала, подарихме вчра на дна приятелка. Наистина много оригинален подарък. Особено тениската адски мнгоо ми харесва като идея. Но аз попринцип не съм фенка на сантименталните глупости, но ако е с любима фраза или картинка ще е много готино. Например ние и направихме тениска "I <3 *знакът на батман*", защото веднъж с гаджето и са си говорили как той щ е батман , а тя жената котка
    Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Такива теми - бол! И ще се повторя: има търсачка. А и ние не познаваме гаджето ти по-добре от теб, за да можем да ти кажем с точност кое ще му хареса, ако ти не знаеш...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

До колко пари?

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    моят приятел съ6то има рд съвсем скоро и мисля да му взема някакви боксерки на които пи6е не6то сме6но отзад или ддз една фр взе на приятеля си пипни ме някви такива на вас би ли ви харесасл такъв подарък
    No matter where you go, there they are...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си