.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Гаджето ми залитна по новото момиче в класа..

Дойде ни нова ученичка в класа не е Българка Французойка ама незнае български и мойто гадже веднага започна да и обяснява кое какво означава и след 1 седмица я гледаше толкова влюбено очи не отделяше от нея.Дигнах му аз скандал по скайп веднага невинен!
    Какво да направя да го зарежа ли?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Може да го възбужда френския, като Гомез от семейство Адамс

Не го зарязвай-всичко,предполагам,ще отмине.Но не се и карай с него.Напротив - покажи му,че за теб той е единствен.Иначе няма да постигнеш нищо. \/

Увлечен е по това момиче,защото тя е нова,нетипична,непозната,а това винаги хваща окото.Нормално,все пак е човек.А може би има само приятелски чувства към нея,а ти преувеличаваш.Убеди се,че наистина има за какво да ревнуваш.

Замисли се - ако беше дошло момче французин? Нямаше ли и ти да постъпиш така? Сега недей да ми казваш веднага "Не.",защото съм почти сигурна,че отговорът е "Да.".Хора сме все пак.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Що пък скандала трябва да е по скайп неможе ли да си решите проблема очи в очи нормално е да му стане интересно и да има някво увлечение но това би трябвало да се здържа направи това което смяташ за добре

Хахаха "Вдигнах му скандал по скайп.." Надявам се да не си на повече от 12, защото мисля, че си постъпила... акк да кажа... "смешно".. Защо веднага да му "вдигаш скандал".. и то по скайп. Защо първо не говори с него и да му кажеш какво те притеснява. А не да включиш компа и да изразиш всичките си бушуващи чувства, защото на живо те е срам.
    Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Python5
    Може да го възбужда френския, като Гомез от семейство Адамс
    :P

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    МмМ мисля,че не трябва да прибързваш с караниците. До колкото разбирам със скандала,който си му устроила в скайп,той вече е разбрал,че се дразниш. Сега му дай малко време и после ще решиш какво да правиш,но не бързай с действията си за да не съжаляваш x]
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Супер фен Аватара на Qnchety
    Поговорете си спокойно и НА ЖИВО, А НЕ ПО СКАЙП. Кажи му, че ако иска да е с нея да си каже, а ако не да спре да я заглежда.

Мм остави го да се осъзнае..ако наистина те Обича гаджето ти ще бъде с теб в крайна сметка, а няма за "залита" по нея
    Желязна Девица

Град
    In Devil's Castle
    е,нормално е да я заглежда...това е като разнообразие.позволи му и той може да остане при теб
    someone else...

zareji go toi nqma pravo da se svalq s drugi dokato e s teb .tva e ...

Мерси за всички савети! Нещата се подобриха вече!

тия французойките са опасни
    той ше опрай работата небой се

Ако усетиш,че я харесва много или че се отдалечава от теб го зарежи,за да не го направи той !
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Не го зарязвай-всичко,предполагам,ще отмине.Но не се и карай с него.Напротив - покажи му,че за теб той е единствен.Иначе няма да постигнеш нищо. \/

Увлечен е по това момиче,защото тя е нова,нетипична,непозната,а това винаги хваща окото.Нормално,все пак е човек.А може би има само приятелски чувства към нея,а ти преувеличаваш.Убеди се,че наистина има за какво да ревнуваш.

Замисли се - ако беше дошло момче французин? Нямаше ли и ти да постъпиш така? Сега недей да ми казваш веднага "Не.",защото съм почти сигурна,че отговорът е "Да.".Хора сме все пак.
    Това е най-вярно!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Супер фен
    ti pyk kolko si prosta 6mu diga6 skandal po skype hah ako iskate da oceleete kato dvoika priqteli ili kvot ste tam trqq sprete da komunikirate prez skype

Град
    Шумен
    спрете с тоя флууд бе
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си