.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    kosmite s kislorodna voda gi isvetli no ne te suvetvam da gi maha6 za6toto stavat po-zle. a za belezite ... i as suvsem skoro imah super gadna alergia i to4no po krakata mi ostanaha nqkvi gadni belezi maja gi obilno s krem zdrave i NIVEA ...ima malko podobrenie no predpolagam tvoite 6te minat po-burzo ot solenata voda i slunceto!
    Няма да се махнат от солената вода и слънцето. Миналата година пак ги имах. Почернях, цяло лято ходех на море, но пак не се махнаха.

А иначе от кислородната вода наистина ли стават по дълги?

Не си струва за някакви мъхчета да се тормозиш! И аз имам косми (тоест мъхче) по гърба и маалко по-космат корем от нормалното, но ако тръгна да ги премахвам и изрусявам койз нае на какво чучело ще заприличам =)
    Имам си и мустаци дори Отглеждам си ги, защото ме е страх да ги махна. Не се бъзикам, напълно сериозна съм. Дразнят ме, искам да ги махна, но знам, че няматакава процедура за премахване вовеки и.. спрях да търся начини за премахване. =)
    Като те пусне пубертета ще видиш как няма да те притесняват косъмчетата толкова много.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от sodomicdream
    Не си струва за някакви мъхчета да се тормозиш! И аз имам косми (тоест мъхче) по гърба и маалко по-космат корем от нормалното, но ако тръгна да ги премахвам и изрусявам койз нае на какво чучело ще заприличам =)
    Имам си и мустаци дори Отглеждам си ги, защото ме е страх да ги махна. Не се бъзикам, напълно сериозна съм. Дразнят ме, искам да ги махна, но знам, че няматакава процедура за премахване вовеки и.. спрях да търся начини за премахване. =)
    Като те пусне пубертета ще видиш как няма да те притесняват косъмчетата толкова много.
    Ми като те дразнят мустаците що не си ги махаш с кола маса? Аз така ги махам. Ходя на козметик, не е скъпо, не е болезнено и дори гледам че май са уредяли .

И аз да питам: наистина ли от кислородната вода космите се удължават?

Защото остава и там да започна да се скубя
    Като се замисля реално това са само косъмчета.. още не съм тръгнала да тровя хората с тях. Като тръгна, тогава ще му мисля

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    не вярвам да имаш КОСМИ по гърба
    Лелеее, аз какви съм виждала..цели масури. Да знаеш наистина има хора с такива проблеми. Мисля, че кола маската е решението.
    П.П Белезите по краката ще трябва да ги изтърпиш докато не хванеш тен

otidi na dermatolog za da ti predpi6e za tvoqta koja nqkakvi mazila ili ddz. toi 6te ti pomogne pove4e ot nas

a za kosam4etata trqbva da ni kaje6 goleminata i da preceniq dali i kato mah4e ili sa qsno izrazeni. pri parvoto ne gi mahai a za vtoroto ... nz
    Голям размер на картинката! /machoka/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си