- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Две спешни въпросчета
Няма да се махнат от солената вода и слънцето. Миналата година пак ги имах. Почернях, цяло лято ходех на море, но пак не се махнаха.Първоначално написано от cotton candy
А иначе от кислородната вода наистина ли стават по дълги?
Не си струва за някакви мъхчета да се тормозиш! И аз имам косми (тоест мъхче) по гърба и маалко по-космат корем от нормалното, но ако тръгна да ги премахвам и изрусявам койз нае на какво чучело ще заприличам =)
Имам си и мустаци дориОтглеждам си ги, защото ме е страх да ги махна. Не се бъзикам, напълно сериозна съм. Дразнят ме, искам да ги махна, но знам, че няматакава процедура за премахване вовеки и.. спрях да търся начини за премахване. =)
Като те пусне пубертета ще видиш как няма да те притесняват косъмчетата толкова много.
Ми като те дразнят мустаците що не си ги махаш с кола маса? Аз така ги махам. Ходя на козметик, не е скъпо, не е болезнено и дори гледам че май са уредялиПървоначално написано от sodomicdream
.
И аз да питам: наистина ли от кислородната вода космите се удължават?![]()
Защото остава и там да започна да се скубя
Като се замисля реално това са само косъмчета.. още не съм тръгнала да тровя хората с тях. Като тръгна, тогава ще му мисля![]()
Лелеее, аз какви съм виждала..цели масури. Да знаеш наистина има хора с такива проблеми. Мисля, че кола маската е решението.Първоначално написано от KillSwitchEngage
П.П Белезите по краката ще трябва да ги изтърпиш докато не хванеш тен![]()
otidi na dermatolog za da ti predpi6e za tvoqta koja nqkakvi mazila ili ddz. toi 6te ti pomogne pove4e ot nas
a za kosam4etata trqbva da ni kaje6 goleminata i da preceniq dali i kato mah4e ili sa qsno izrazeni. pri parvoto ne gi mahai a za vtoroto ... nz
Голям размер на картинката! /machoka/