.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 105

Hybrid View

Guest

vajen vupros kum mladite momi4eta???

zdraveite na vsi4ki mladi momi4eta....az sum mom4e i sum na 18 godini....imam edin vapros kum vas...........................ZA6TO SE GRIMIRATE???nqkoq ot vas zadavala li si e toq vapros i zamislqla li se DALI GRIMIRANETO HARESVA NA MUJETE ILI TO4NO OBRATNOTO -OTBLUSKVA GI??? predpolagam ne ste!!!!! ne mislete 4e tova vi pravi po krasivi,naprotiv zagrozqva vi stra6no mnogo,razbiram da ste nqkoq lelka na 40 godini da ima kakvo da skrivate no na mladi momi4eta nqkaksi de da znam,......tvurdo sum na higienata i poddurjaneto na kojata,kremove maski za lice takiva ne6ta!!!!NO KATO ZAPO4NETE DA SE MAJETE S SENKI FONDIOTENI MOLIVI SPIRALI I DE DA ZNAM O6TE KVO -KAKVO DA VI KAJA PROSTO E GROZNO,KATO VIDQ NQKOE TAKA NAMACANO MOMI4E,MEN ME E GNUS DA GO PIPNA,VSE EDNO IMA MASKA OT GRIN NA LICETO,NE DOKOSVAM ESTESTVENA KRASIVA KOJA A NQKVA NAKLEPANA I ....NQMAM DUMI!!!!RAZBERETE KOLKOTO I MOM4ETA DA POPITATE 6TE VI OTGOVORQT SU6TOTO!!!!AZ SE RADVAM 4E OTU4IH PRIQTELKATA MI DA SE MAJE,PREDI GO PRAVE6E NO I TQ SE ZAMISLI I OSUZNA 4E PROSTO E OTVRATITELNO!!!!!!!
    NEZNAM KOI E IZMISLIL TOVA JENITE DA SE GRIMIRAT ,I TOVA V DNE6NI VREMENA E PRIETO KATO ZADULJITELNO,I TOVA 4E KAZVAT 4E JENITE SA GROZNI BEZ GRIM,NAPROTIV BEZ GRIM TE SA PREKRASNI NEJNI SU6TESTVA ,A JENA S GRIM E GROZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ETO SEGA SUM NA KOPUTARA A SESTRAMI KOQTO E NA 15 VE4E SE MAJE BLIZO 1 4AS!!!!SME6NA RABOTA
    ZAPOMNETE MOMI4ETA ESTESTVENATA KRASOTA E NAI -DOBROTO KOETO MOJE DA IMA EDNO MOMI4E!!!MOMI4ETA VIE PO PRIRODA STE SUZDADENI KRASIVI ,NE RAZVALQITE TOVA KOETO VI E DADENO!!!!

TOVA E KOETO ISKAH DA KAJA!!!!!!!!!1
    KAJETE SI MNENIETO,KRITIKUVAITE TOVA KOETO KAZAH I T.N NQMA PROBLEM ,PROSTO ISKAH DA VI POPITAM,,4AKAM MNENIQ!!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    дианабад
    Забележка: По възможност не пише с главни букви, освен първата на първата дума в началото на изречението. Като цяло сигурно знаеш, че този начин на писане в интернет пространството се счита за викане, но всъщност се чете доста по-трудно и е неприятно.

Мъжете все това говорят. А кой е казал, че някой се гримира точно пък за тях и го интересува те харесват ли го това или не. Има много голямо значение какъв и колко грим. Хора, които като си сложат такъв и не им личи - подчертават естесвената си красота, но в повечето случаи напълно изменят чертите си - грозно е, но след като Ти се харесваш, защо не. Какво лошо има във фон дьо тена - ако искаш да прикриеш нещо, чудесно, измислено е "спасението". Не виждам как коректора (дори да е сложен, че да си личи) може да бъде по-Гнусен (използвам думата, която и ти) от пъпка.

Голям фен
    Град
    United We Love You
    О, не съм на това мнение. Грима си е хубав и щом аз се харесвам ще се гримирам , защо мъжете си мислят , че всички жени правят всичко за тях и че трябва винаги да се съобразяват с тях!?
    т. 2, 9

Повече от фен
    Красивото си е красиво и без грим...
    Аз в момента имам леки проблеми с кожата на лицето и се налага когато излизам да съм леко "оправена". Но иначе не се клепам изобщо. Харесвам се и без грим.

Ако едно момиче е истински красиво, то няма нужда от грим. Така че няма смисъл да си пляскате един тон щуротии по лицето.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ne vsi4ki sme idealni! momi4etata sme mnogo suetni i vse ne6to ne ni e v red,za tova se opitvame da prikriem q niakoq papka,q ne6to drugo i ot tva prikrivane se pouvli4ame vseki pat pove4e i pove4e v razkrasqvaneto i taka po4vame da promenqme 4ertite na liceto si kato se mislim 4e sme stanali vse po-krasivi i taka 6te se haresame na pove4eto mom4eta ili na niakoe s to4nost! i za tova ob6te vzeto se grimirame!!! ima niakolkoto tipa grim spored men-estestven i izkustven! az li4no slagam samo fon du ten i pudra za da izgladq kojata si i tova spored men vaob6te ne li4i 4e sam se mazala,no ima drugi koito kato po4nat ot fon du tena,minat prez senkite i molivite i stignat do ruja-li4no za men tozi grim e tejak i se slaga samo v specialni slu4ai! vapreki tova niakoi momi4eta do takava stepen sa sviknali da se gledat s kupi6tata grim 4e ve4e zapo4vat da ne se haresvat bez nego i za tova se polu4ava tova.. vseki den vsqko momi4e se sueti pred ogledaloto i izvar6va svoe ritual za razkrasqvane! i vsi4ko tova e da se haresame....

Ами аз лично не нося грим, само си слагам цветен балсам или гланц на устните. А относно грима - ами не е вярно, че загрозява. Ако е сложен както трябва, разкрасява и дори не си личи. Хубавият грим е когато ти кажат не, че гримът ти изглежда много добре, а че лицето ти изглежда перфектно. Така че малко спирала и подчертаване на очите, устните също са много важни, правят една жена много красива. Стига да са нанесени както трябва. Това е причината аз да не слагам грим - просто не мога. А нима ще ми кажеш, че безцветните устни са по-хубави от тези, в които има живот? Разбира се, не бива да се прекалява и с това.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

грима подчертава хубавите черти на една жена (стига да знае колко да слага де... )

Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.

Мега фен
    Много слабо ме интересува дали на мъжете им харесва да се гримирам. На мен ми харесва - когато се гримирам брутално, имам по-голямо самочувствие и това е важното.

Мноо сте забавни като писнете 'Аз обичам естественото'
    Ми не си бръснете/скубете краката, ходете си в натурален естеВствен вид.

А за мъжете - ела ме виж сутрин кат ставам и после ми говори за естесвено и безгримно съществуване

Аз обожавам тъмния грим, стои ми чудесно и аз се харесвам. пък досега все са се намирали младежи и за мен.

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Не знам до каква степен си компотентен,но има момичета,които с грем стават наистина красиви.ВЕрно,че на некои изобщи не им отива и даже ги загрозява,но не при всички е така.А и не съм съгласна,че момчетата са на такова мнение,защото дори да не ти се вярва съм се интересувала кво мислят моите познати и да ти кажа честно-голяма част харесва нагримирани момичета
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Аз лиично винаги си слагам много лек грим. Но пък изобщо не ми пука дали мъжете ще го харесат!

Guest
    Така... Аз например си слагам само розов гланц и спирала. Спиралата ми отваря очите и така изглеждам по свежа. Гланца подчертава устните ми и ги прави да изглеждат по-меки, апетитни, сочни. Има едно момиче от другия клас, което си слага само молив за очи, но и стои отвратително. Някак си я затваря, прави я по...как да кажа. Не изглежда като момиче. Не съм на ничия страна. На някои им отива гирм, а на други въобще.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Гримираме се,за да имаме самочувствие.Пък и мога преспокойно да те светна,че има страшно много видове грим.Зависи от уменията на момичето.То може да се гримира така,че да изглежда като клоун.Но може да се гримира така,че да не си личи,че има грим,но да е страхотна красавица!Към второто ние всички(момичетата)се стремим.За жалост,не всички успяват.Може би на такива екземпляри си попадал досега.
    А и не ми казвай,че ще ти стане много приятно,ако видиш някой модел на някое списание без грим...пхахахахахаххахахах а
    Или пък някое момиче в нощния клуб(дискотеката)например.. . .Аз лично бих останала с впечатлението,че тя:
    1.Или не се поддържа
    2.Не е имала време
    3.Стреми се да изглежда естествено,независимо на кво мяза...
    Та,дано да е второто,защото другите две не говорят много хубаво за НЕЯ. И това ест си е мое мнение.Не оплювам твоето,нито се опитвам да натяквам моето.
    И да се отправя към приключване-
    Много момичета в днешно време се гримират.И това е,защото:
    1.Не се чувстват достатъчно красиви
    2.Чувстват се красиви,но искат да са още по-красиви,заради НЯКОГО
    3.Доставя им удоволвствие да стоят пред огледалото
    4.Искат да правят добро впечатление,като подчертаят красивите си черти.
    5.По този начин се освежават и изглеждат жизнени.
    Във всички случаи се наблюдава едно-На жените гримът им харесва и това е факт,който ТИ не можеш да промениш,колкото и да го искаш.
    И ще те помоля да престанеш като чуеш думата "грим" да си представяш някаква пренатруфена бабка с тонове сенки около очите и лъхаща на ефтин фон-дьо-тен.Верно,че има такива,но се обзалагам,че около теб има момичета,които изглеждат чудесно уж "без грим"..но истината е,че те са го сложили правилно-така,че твоите мъжки очи да не го забележат.
    И П.С. между другото дълбоко ме съмнява,че приятелката ти не си слага грим..може би само е намалила количеството.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    как не съм съгласна с думите на автора не е истина...
    1. преди всичко аз го правя за себе си Няма нещо ,свързано с мен(било то за външият вид или нещо в характера ми), което да променям заради някого, да правя заради друг
    2. гримът не е само за прикриване на недостатъци гримът поддчертава хубавите ти черти и прикрива недостатъците ... т.е изпъква красотата по този начин
    3. ако човек се гримира умело и не прекалява става много красиво.. слагам си фон дьо тен и не ми личи.. защо? просто,защото не прекалявам,защото знам как да си го сложа добре,но има момичета,които така клепат, все едно са восъчни фигури..
    гримът не е нищо лошо,напротив но нали знаете,че всичко е хубаво(полезно)в малки количества?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    хахах...така,зна4и.
    1)и аз не съм мн по тези не6та,то това не зна4и 4е не си слагам.слагам си в умерени коли4ества.
    2)не си4ки моми4ета са толкова красиви колкото ти ги изкара.някое моми4е може да си сложи фон дьо тен за да скрие някоя гадна пъпка да кажем.вярно,има и хубавки моми4ета които си слагат гримове без имат нужда,но някои наистина имат нужда
    3)кой ти каза 4е то4но за мом4етата се правим на хубави и си слагаме гримове?някои моми4ета се гримират за само4увствие.
    4)и няма нужда да вика6 сега-нали тва озна4ават главните букви!!!

Guest
    Аз никога не съм се гримирала и пак са ме харесвали... Нека тия, които наистина имат какво да крият да се мацотят...

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Гримирвам се, защото така си се харесвам повече, а приятелите ми са ми казвали кое как ми отива.
    Не се гримирвам чак толкова, че да приличам на коледна елха. Просто си слагам разни неща по-малко, за да се харесвам самата аз.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Било по- красиво без грим - ако е така по телевизията нямаша да има една гримирана "дама".
    Разлика между гримиране и слагане върху лицето на всичко, намиращо се на шкафчето -огромна.
    Момчета естети, държащи на естествената крсота - безброй.
    Момче което да не се обрне след някоя наточена мацка, дори и просто по навик - не съществува.
    И в този ред на мисли - гримът е хубаво, полезно нещо.
    Гримирам се рядко по необходимост, но това си е личен избор. Имало е дни, в които съм благодарила на господ, че е създал грима, имало е такива в които съм го мислела за най-безполезното нещо.
    За автора на темата - не гримът е проблем, проблем е неумението да се използва, то е което предизвиква комични и неестествени ефекти . И следващия път като пишеш може да не ни се караш.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Guest
    Хаха, нямало да има гримирани мацки по ТВ... А да ви е минавало през ума, че там ги светят с не знам си колко ватови лампи и прожектори, които действат като микроскоп направо? Естествено е, че ще имат грим! Все едно да ми изтъкнете колко гримирани са оперните певци - там нещата отиват направо към гротеска, но това е заради огромното разстояние, което ги дели от публиката. Елате ги вижте отблизо
    Ако ви хареса да се цапате, цапайте се, но след 20 години всичката ви естествена красота ще е напълно повяхнала. И не ми излизайте с номера, че подхранвали... Нямаше да има нужда да подхранват, ако не изтощаваха толкова много. В един момент кожата става като пергамент.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Тц,тц,..ставала кожата като пергамент...ами ако момичето пуши като комин,пие като бъчва,ползва от най-некачествените гримове,не си маха грима като си ляга,не ползва слънцезащитен крем и не носи очила...чак тогава се съгласявам с теб!
    Но спокойно и тържествено мога да ти заявя,че има жени на около 50-60 години,които изглеждат на 30-35,а цял живот са се гримирали.Проблем?
    Майка ми се е гримирала и тя цял живот,а изглежда наистина млада за годините си.
    Ще си позволя да добавя и това,което Labelle каза,защото е МНОГО ВЯРНО(поздравления,мацка!)-Момчета естети, държащи на естествената крсота - безброй.
    Момче което да не се обърне след някоя наточена мацка, дори и просто по навик - не съществува.
    Така че просто...нали ти не си слагаш грим в крайна сметка?

girl_valq
    Guest

,,,,,,,,,,,

s spored men pri vseki e razli4no az naprimer imam edna priqtelka na koqto kato si sloji senki preli4a na kloun no na drugi momi4eta ot klasa i stoi dosta dobre.Az li4no slagam samo glanc i spirala ponqkoga pudra ,ina4e samo za specialni slu4ai se grimiram po seriozno.

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Тц,тц,..ставала кожата като пергамент...ами ако момичето пуши като комин,пие като бъчва,ползва от най-некачествените гримове,не си маха грима като си ляга,не ползва слънцезащитен крем и не носи очила...чак тогава се съгласявам с теб!
    Но спокойно и тържествено мога да ти заявя,че има жени на около 50-60 години,които изглеждат на 30-35,а цял живот са се гримирали.Проблем?
    Майка ми се е гримирала и тя цял живот,а изглежда наистина млада за годините си.
    Ще си позволя да добавя и това,което Labelle каза,защото е МНОГО ВЯРНО(поздравления,мацка!)-Момчета естети, държащи на естествената крсота - безброй.
    Момче което да не се обърне след някоя наточена мацка, дори и просто по навик - не съществува.
    Така че просто...нали ти не си слагаш грим в крайна сметка?
    =D> =D> =D>

Guest
    Vij sega,tova ne ozna4ava 4e edno momi4e kato se grimira ne spazva higiena.A i to se grimira,za6toto taka se haresva pove4e qvno,a ne zaradi mom4etata.Ima i takiva koito go pravqt da se haresat na nqkoi.No li4no az ne sum ot tqh.Predi da tragna da izlizam(predpolagam 4e vsqko momi4e go pravi)se kupq,posle kato se opravq i mi ostava da se nagrimiram si miq liceto s gel-pqna,miq si zabite,posle si po4istvam liceto s tonik i go praskam s osvejava6t sprei i 4ak togava se grimiram(a i ne vseki si slaga fon djo ten,kato men)i si slagam suvsem malko grim i prozra4en glanc.A otdelna e temata da vidi6 momi4e na 11 godini kak si e slojilo 4eren moliv,koito ne mu otiva v/u lice,koeto e neizmito i se e razmazal nasam natam(i ne samo grima-laka,noktite,kosata)Na tova da si sloji6 ot vsqkvi vidove grim po 5 tona ve4e mu vikam klepane-I az sum PROTIV tova klepane

Guest

Re: vajen vupros kum mladite momi4eta???

awe tova za estestveniq vid e mn iztyrkano.dryn,dryn.to ne che az se maja koi znae kolko.samo cheren moliv i glanc.smqtam che poveche ne mi e nujno.no zashto pyk da ne si slagam?todchertava hubavite mi strani vse pak.imam po-izrazitelni ochi i ustni.i ne mi prechat momichetata,koito nosqt tymen ili brutalen grim.kefqt me,osobeno metalkite.mn sa qki,daje i na men ot vreme na vreme mi kazvat che prilicham na takava.prosto grimyt e neshto s koeto se otlichavash ot ostanalite.s nego prikrivash nedostatycite si i podchertavash krasotata si.sam izbirash kakyv da e.ot grima mojesh da razberesh mn za edin chovek.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си