.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: mraza gi

Голям фен Аватара на girl4eety

mraza gi

ba6ta mi e ujasen zna4i dneska kato poiskax da se boqdisax kestenqva toi zapo4na vednaga da mi vika 4e sam bila malka [na 15 sam ] i az mu otgovorix mn po malki ot men se boqdisvat i se praat na 4u4ala 4e az ne moga se boqdisam kestenqva li i toi zapo4na da mi iznasq lekcii 4e 6tqla da mi ukape kosata i t.n.. 2.predi se rovex u neta v 1 sait na filma "zoro" toi vlezna v staqta mi i vika kfo praish i az mu vikam gledam v sait na zoro i toi toq film e mn glupav sa 6te stane kato po minalite godini samo 2 i az mu vikam minalato god pak gledax filmi pak nqmax 2 i toi dobre dobre az use6tam 4e 6te ostane6 bez internet i kabelna i az izlqzox ot staqta 3.kato ve4erqxme ne bqx mn gladna i hapnax polovin fiilika hlqb i toi naqde li se i az da e ti mn malko qde sa 6te si gladna sedni i qj i az mu vikam ne sam gladna i toi dobre sa kat se na qm az i maika ti zaklu4bvam hladilnika i nqma da qdesh pove4e 4ak sutrinta
    a pak ot oniq dena maika mi beshe otpuska i az stanax izqdox 3 filii za zakuska na obed izqdox 2 s musaka i posle v 15.00 h bqx gladna pak i zapo4nax da si praa qdene maika mi me pogledna malko na krivo izqdox 2 filii i po4nax da si maja 3 i tq zapo4na stiga si qla tolkova mnogo 6te stanesh debela [a na men vaob6te ne mi se lepat kg daje bix kazala 4e sam mn slaba] ti si kat so4no kufte i t.n...
    XORA MOLQ VI POMOGNETE MI NE IZDARJAM DRAZNAT ME IDVALO MI E V MOMENTI DA SE SAMOUBIQ ILI DA GI UDUSHA TQX DVAMATA NENAVIJDAM GI MRAZA GI

P.S. sry 4e ne pisha na bg - razvali mi se

Град
    софия
    Мила, това определено не е проблем за самоубийтво. Отчасти за боята подкрепям баща ти. Но за яденето не знам защо така реагира. Опитай се да му обясниш, че не си свикнала да ядеш по часовник и когато си гладна ще хапнеш, да не се притеснява. И кажи на майка ти, че си слаба и на твойте години трябва да се яде колкото трябва. Гледай да не те накара да спазваш разни диети и т.н. Не е здравословно. Остава ти още малко и ще си пълнолетна и ще можеш да ядеш когато си искаш а за косата, може би трябва да уважиш тяхното мнение

не мога да повярвам но при всички случаи това не е за самоубийство, просто трява да си поговориш с тях, защото очевидно още мислят че си малкото им момиченце и не искат да приемат че вече си изграждаш собствено мнение помоли ги да ти имат малко повече доверие и да не те третират като дете, може и ще помогне ( само това се сещам сега) айде успех и дано да се оправите

nqkoi pat im se razkre6ti 4e ti nqmat doverenie 4e te tretirat kato malko dete kato nqkoe lape 4e ne e 4estno sprqmo tebe. 4e ve4e si golqma nezavisimo ot vazrasta si.tova e dneska6noto vreme a ne kato tqhnoto predi ..kolko moje bi predi okolo 30 godini. vremenata se promenqt i malkoto im momi4ence porastva ,ve4e e v pobyrteta i ne sled skoro (2godini ne sam amlko spored mene,barzo 6te minat) 6te si palnoletna. kaji tam nqkoi primeri za nqkoi hora ... kaji im 4e ti provalqt hybavite godini v jivota ( za tva sega moje bi e malko prekaleno nz ti si re6i) i izmisli nqkoi drygi ne6ta da im kaje6. a dali tova da stane pred ba6ta ti ili maika ti nz tyka ti si precenq6. aaz li4no kato te sly6am kakav e ba6ta ti..po dobre na maika ti...

Град
    StRaNaTa Na ChUdEsAtA
    1-во да ти кажа да укротиш нервите,де си тръгнала да се самоубиваш 2-ро земи си поприказвай с тях,би трябвало да се разберете като възрастни хора.И 3-то кажи на майкати,че не си по-дебела от нея,а когато станеш,тогава да ти прави забележки колко и кога ядеш.А това за косата,прави са хората да не ти дават,на мен наще не ми дават да си направа татуировка(между другото съм на 15,момче).Е друго нямам какво да кажа.Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си