ba6ta mi e ujasen zna4i dneska kato poiskax da se boqdisax kestenqva toi zapo4na vednaga da mi vika 4e sam bila malka [na 15 sam ] i az mu otgovorix mn po malki ot men se boqdisvat i se praat na 4u4ala 4e az ne moga se boqdisam kestenqva li i toi zapo4na da mi iznasq lekcii 4e 6tqla da mi ukape kosata i t.n.. 2.predi se rovex u neta v 1 sait na filma "zoro" toi vlezna v staqta mi i vika kfo praish i az mu vikam gledam v sait na zoro i toi toq film e mn glupav sa 6te stane kato po minalite godini samo 2 i az mu vikam minalato god pak gledax filmi pak nqmax 2 i toi dobre dobre az use6tam 4e 6te ostane6 bez internet i kabelna i az izlqzox ot staqta 3.kato ve4erqxme ne bqx mn gladna i hapnax polovin fiilika hlqb i toi naqde li se i az da e ti mn malko qde sa 6te si gladna sedni i qj i az mu vikam ne sam gladna i toi dobre sa kat se na qm az i maika ti zaklu4bvam hladilnika i nqma da qdesh pove4e 4ak sutrinta
a pak ot oniq dena maika mi beshe otpuska i az stanax izqdox 3 filii za zakuska na obed izqdox 2 s musaka i posle v 15.00 h bqx gladna pak i zapo4nax da si praa qdene maika mi me pogledna malko na krivo izqdox 2 filii i po4nax da si maja 3 i tq zapo4na stiga si qla tolkova mnogo 6te stanesh debela [a na men vaob6te ne mi se lepat kg daje bix kazala 4e sam mn slaba] ti si kat so4no kufte i t.n...
XORA MOLQ VI POMOGNETE MI NE IZDARJAM DRAZNAT ME IDVALO MI E V MOMENTI DA SE SAMOUBIQ ILI DA GI UDUSHA TQX DVAMATA NENAVIJDAM GI MRAZA GI
Мила, това определено не е проблем за самоубийтво. Отчасти за боята подкрепям баща ти. Но за яденето не знам защо така реагира. Опитай се да му обясниш, че не си свикнала да ядеш по часовник и когато си гладна ще хапнеш, да не се притеснява. И кажи на майка ти, че си слаба и на твойте години трябва да се яде колкото трябва. Гледай да не те накара да спазваш разни диети и т.н. Не е здравословно. Остава ти още малко и ще си пълнолетна и ще можеш да ядеш когато си искаш а за косата, може би трябва да уважиш тяхното мнение
не мога да повярвам но при всички случаи това не е за самоубийство, просто трява да си поговориш с тях, защото очевидно още мислят че си малкото им момиченце и не искат да приемат че вече си изграждаш собствено мнение помоли ги да ти имат малко повече доверие и да не те третират като дете, може и ще помогне ( само това се сещам сега) айде успех и дано да се оправите
nqkoi pat im se razkre6ti 4e ti nqmat doverenie 4e te tretirat kato malko dete kato nqkoe lape 4e ne e 4estno sprqmo tebe. 4e ve4e si golqma nezavisimo ot vazrasta si.tova e dneska6noto vreme a ne kato tqhnoto predi ..kolko moje bi predi okolo 30 godini. vremenata se promenqt i malkoto im momi4ence porastva ,ve4e e v pobyrteta i ne sled skoro (2godini ne sam amlko spored mene,barzo 6te minat) 6te si palnoletna. kaji tam nqkoi primeri za nqkoi hora ... kaji im 4e ti provalqt hybavite godini v jivota ( za tva sega moje bi e malko prekaleno nz ti si re6i) i izmisli nqkoi drygi ne6ta da im kaje6. a dali tova da stane pred ba6ta ti ili maika ti nz tyka ti si precenq6. aaz li4no kato te sly6am kakav e ba6ta ti..po dobre na maika ti...
1-во да ти кажа да укротиш нервите,де си тръгнала да се самоубиваш 2-ро земи си поприказвай с тях,би трябвало да се разберете като възрастни хора.И 3-то кажи на майкати,че не си по-дебела от нея,а когато станеш,тогава да ти прави забележки колко и кога ядеш.А това за косата,прави са хората да не ти дават,на мен наще не ми дават да си направа татуировка(между другото съм на 15,момче).Е друго нямам какво да кажа.Успех