- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за..?
За какво ти да се отучваш ? Това си си ти,ако ти е наистина неприяно,няма да го правиш и ще се спираш сам.И все пак като си си с приятелите не виждам какво толкова страшно има в това да псуваш.Много хора го правят..
В даскало като почна няма спиране като руската машина ...![]()
Май наистина съм взел да се сдухвамПървоначално написано от moon_flower
![]()
или така ми се струва ?
Ти си момиче и нети пука ако момче псува пред тебе най-аругантно ?
На колко си, ако не е тайна ?![]()
мн са гадни тези момчета ни бих имала такова гадже![]()
аз не ги харесвам тези момчета,но понякога ако един път се изпусне ред мен няма да е толкова фатално![]()
![]()
Ми на 15 съм и наистина не ми пука..Стига мен да не ме псува,щот тогава и аз ще се задействам..
![]()
Дали щото съм на 2 патрончета водка немога да ти прочета постаПървоначално написано от moon_flower
като хорта или немога да го асимилирам както треа, или
нещо неми е уред![]()
еЕе се пак момчета ...такива ги има навсякъде...
![]()
![]()
эХх dЭцата раSтьт.... sтаvьт iDи0тi :P
moon_flower написа:
Ми на 15 съм и наистина не ми пука.. Стига мен да не ме псува,щот тогава и аз ще се задействам..
Дали щото съм на 2 патрончета водка немога да ти прочета поста
като хорта или немога да го асимилирам както треа, или
нещо неми е уред
Ми не знам,мойе да си пиян..Какво пък му е толкова странното,че не ми пука? Има време да ги гледам тия неща,сега трябва да ми е весело.
![]()
Ти пък ни ожени направо!MartyParty :
Айде честито взимайте се![]()
Неска и аз не съм чиста...Ама мен на една бира ме хваща повече не ми е нужно.
Иначе можеби от пепелта на собственото си отчаяние се опитвам да възродя всяка друга човешка надежда,освен моята.
То може ли човек да непсува накъдето и да се обърнесх виждаш хора който заслужават яко да им сложиш![]()
В процес на обработка!!!
Да мерси на всички постнати отговори от момичета
Много ми помогнахте да разбера, защо "момите" ме мразят толкова многоявно щото съм аругантен
![]()
Ще се опитам да се владея![]()
Не е само тогава,аз попринцип съм си такава.мисля да кандидатствам за НАТФИС ,но съм разкъсана от идеята да се заема с нещо сериозно като журналистика- да престана да обръщам всичко на бъзик и на поезия все едно не съм от тоя свят.Първоначално написано от KillSwitchEngage
И аз псувам доста ама не момичетата а за някви тапотии например ако някои ме настъпи и ми изцапа кеца(ако е момиче нишо не казвам)
Нищо не пречи да е тъпо и вярно едновременно.Първоначално написано от KillSwitchEngage
у левоо
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Има доста сходни черти,но аз имам повече поводи да се усмихвам.Друг въпрос е,че често ги пропилявам.Първоначално написано от KillSwitchEngage
+1 ne mi dopadat takiva mom4eta..predpo4itam dori po sramejlivite otkolkoto nqkakuv nadut i aroganten koito psuva na vseki 2 secundi (poznavam n takiva za sujalenie)Първоначално написано от rusoto_baby_f
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
права сиПървоначално написано от MartyParty
![]()
It's funny how a boy can hurt you so much but you still love him with all your heart...