.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    София

Трагедия: 19-годишният касапин остава зад решетките

http://www.dnes.bg/article.php?id=51966
    Kakvo mislite za tazi sluchka? Za men e pulno bezumie! Ne namiram nikakuv smisul,ot tazi tolkova dolna postupka! Ta tova e stanalo ot...kaji-rechi dreboliq! Da se pogubi edin choveshki jivot, za ednoto butane, obida, zakachane i t.n. i t.n! Ne moga da si obesnya, kak moje tova momche da e bilo tolkova brutalno, kum svoi suuchenik, s koito se delyali edna staya, po cial den sa bili zaedno!!! Naistina mn mn tujno!
    Tazi sluchka e na uchenici ot 119 sou! Tova e moeto uchilishte, i oshte poveche mi e bolno i tujno! Makar i da ne sum poznavala tezi momcheta, kato chux tova i mi se doplaka!
    Vse oshte sum potresena!

Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)

Мега фен
    no comment....

Град
    somewhere over the rainbow
    Олеле...с нещо още да ми скапете настроението няма ли?

Просто незнам кво да кажа тстс как може да има такива хора на тоя свят.......
    hi

Nz ama ve4e ne moje6 da ima6 doverie i na sau4enicite si smqtai tvoi sau4enik koito go podigrava6 i to samo za maitap da te rez4leni prosto NO COMMENT!!

аз наистина се разплаках.не съм гледала новините и сега разбирам.не мога да си представя как някои ще убие съученика си,че и ще го разчленява 4-5 часа?!?чудно ми е тои дали е съжалил поне после и за горките родители нямам думи просто

Фен
    Град
    Казанлък
    Нямам думи

Много кофти случка!!! Един приятел учи в 119-то и още не може да се отърси от станалото!!! Отвратителна работа.....

az estestveno sam izumena ot tova prestaplenie.Mom4eto e sin na edna sasedka i istinata e,4e motivat e bil nespodelenata lubov na ubieca kam momi4e,s koeto po4inaloto mom4e e imalo vrazka

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Nqmam dumi za tova naistina

Град
    In Devil's Castle
    не знам защо,но психоаналитикът много ме подразни...иначе и аз си мислех,че става въпрос за някаква "любов"
    someone else...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си