- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Събиране на отделни клипчета в едно
hi pi4ove iam edin vupros za vas i 6te se radvam ako mojete da mi dadete otgovorTa, imam nqkolko klip4eta (otdelni) ta tezi klip4eta iskam da gi sabera vav edno cqlo
su6to taka iskam vav tva edno cqlo klip4e da postavq i muzika za fon
Vuprosut e dali mojete da mi dadete link na nqkoq programa(koqto da iztegla) za da moga da napravq vuprosnoto klip4e
blagodarq !!!
Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)
Windows Movie Maker? No nali znaesh, che klipchetata ti trqbva da sa bez muzika kum tqh ili pone da e otdelena predi tova.. A muzikata pak si q dobavqsh s movie makera.Nqma kak da ne si rabotil s nego
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Windows Movie Maker sъс сигурност го имаш в компютъра,ако не може да го дръпнеш безплатно.Лесно се работи с програмата![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
-------------------------
И да има песен във клипа може да се махне. И да със Windows Movie Maker е най-добре и е най-лесно. Успех!Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
Първоначално написано от whatever5312
nqmama go Movie Makera :S za tva pitam za nqkoq programa koqta stava za su6tata cel "Vitualdub" ot tqh li e (staa li da se raboti) ???
namerih programata ama na men mi traq takava koqto da raboti i sas 3gp failove (klip4eta ot telefon), tazi programa za jalost ne pozvolqva manipulaciqta na takiva failove :S
Daite drugo predlojenie pls!!!
mi bate ne e slojno da si svali6 edin konvektor
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Videomach, Adobe After Effect, Sony Vegas Video