- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо всички хора са такива?
girl mn kefi6 ama ne pribqgvai do rqzane na veni samo tva ne mi haresva v jenskite emota.Mujkite sa geioveПървоначално написано от Kris_kiss
(li4no moe mnenie)
+1Първоначално написано от miloto na miloto:P
btw.. kam avtorkata.. ave brat.. sedq i sa 4udq koe po to4no ti e emovskoto ?!!?![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аве според мене си е по-добре да си псевдо емо(само да се обличаш така и да си правиш такива прически) вместо да си истинско и да се режешПървоначално написано от sound_mafia
много точно казано.И аз това се опитах да обесня по горе.Първоначално написано от dark_sw
но явно никой не ме слуша
![]()
че то ако не си реже вените значи не е емо земете научете какво значи емо и тогава говорете.Първоначално написано от fuklu
![]()
Първо-ти си изключително красива.Второ-аз много харесвам емотата и за приятели и за гадже,защото са мого чувствителни,точно като мен.И трето-не им обръщай внимание на тия,дето те мразят.Мразят те,защото знаят че си им голяма конкуренция.![]()
vseki iska da bude interesen ma ne ei men mn me drazni kato nqkoi po4ne da govori protiv dr stil nezavisimo dali e musica ili obli4ane! vseki trqbva da gleda sebe si i da se spre s tia prostotii!
аа от къде знаете как изглежда девойчето, което е пуснало темата ?Първоначално написано от adizitk1
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
ne vsi4ki mrazqt emo-ta i t.n. az sam ot tezi koito ne gi mrazqt. Moga da ti kaja, 4e tezi koito mrazqt razli4nite ot tehniq stil muzika mrazqt pr emotata za6toto pove4eto ot tqh sa si rezali venite. Sa6to slagat pod ob6t znamenatel tezi s rqzanite i s nerqzanite veni zatova e reagirat ostro kato 4uqt "emo"
Голям размер на картинката! /machoka/
Muzikata im e kradena a textovete na nqkoi pesni sa prosto..............kakto i da e slu6aite kakvoto iskate!Първоначално написано от ReaLLy_SweeT
Bring me to life...
Хора вие май не разбирате какво значи емо нали.Много жалко за вас вие ставате смешни.Писна ми да ви обяснявам за това ако някой не е разбрал да пита.И някой беше изръсил по горе че завиждаме щото има конкуренция не е така фр. просто този стил погуби много малди животи,но вие явно не се интересувате и не четете весници(сериозен тип не teen love и др.)Това показва колко сте ограничени в представите си за емо или каквото и да е.Щом дори незнаете всичко за стила на който подръжавате какво да кажа за другото.И с последната си реплика знам че много хора ще ме нападнат,но това си е мое лично мнение и аз няма да го променя "ЖАЛКИ СТЕ"Първоначално написано от sweet_baby_cool
![]()
Незнам дали някой ти е прочел поста,изключително смешно е да се пише така,точно за това ви се подиграват и сте смешниПървоначално написано от fa$h!oN b0y
заради тая позьорщина
![]()
Съвет от мен-напиши си така и матурата
![]()
Абе кво значение има кой какъв стил музика слуша?! И това ли трябва да е критерия ни, за да преценяваме хората?! Аз не преценявам и не деля хората според стила музика, който слушат. нека си слушат каквото си искат, да са Емо-та, метъли, Чалгари, каквито искат!!! ( не искам да обидя никой с нарицателните). всеки има право да се облича както иска, да бъде какъвто иска и да слуша каквото иска, и НИКОЙ друг не може да му се меси в избора! Хората, които обиждат на стил музика или култура на даден човек или много завиждат, че не могат да са като него, или са много тясно скроени и ограничени личности!
Това е моето мнение и в крайна сметка, да не ви пука какво мислят другите за вас, важното е какво вие мислите за тях![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
emotata sa mn sladki i emocionalni(love hot emo boyzzz) i mn uvajavam kakto i vsi4ki ostanali de ne gi delq
P.S kolana ti kartiot 100 godini si tarsq takav ama ne6to ne otkrivam...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
ми дай като ги уважаваш всички да почнем да се колим и бесим че да уважаваш всички.Вие не сте в ред,не не сори просто е много тъпо да се изказвате неподготвени.![]()
Ще бъде интересно, ако в дискусиите се включи и авторката и ни обясни какво според нея е емо.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
аз уважавам всички ,,аа бтв до колкото знам в БГ няма ЕМО
в смисъл има ,но за позета
.. да де ти може и да не си .. . ,но все пак
Summer (h)
Тфа пък каква музика слушаш как се обличаш и каква прическа имаш няма никакво значение..Важен е характера на човек
Аз уважавам и харесвам всички стилове
ебати различното е да си чалгар, емо или метъл....![]()
olele ujas be horaaaaaaa kvo razpravqte 4e uvajavate vseki stil i vseki da sli6a muzika kvato iska vie ne razbahte li 4e da si emo ne zna4i da slu6a6 tqhnata muzika stila ne se opredelq 4rez muzikata a po na4ina na d1rjane 6toto emotata slu6at predimno punk i neznam kvo o6te,uvajavate li samoubiici,ne predpolagam,nqkoq po gore be6e kazala 4e garesva "emo boyz"emi da si go hvane za gaje i sled 1 godina da go nameri m1rt1v v banqta srqzal si venite,PAK POVTARQM DA SI EMO ZNA4I DA SI MNOGO EMOCIONALEN I TAZI PREKALENA EMOCIONALNOST GI KARA DA SE SAMOUBIVAT.BOJE I SEGA AKO NE RAZBERETE NEZNAM.4ALGAR ZNA4I 4OVEK KOITO SLU6A 4ALGA,MET1L-4OVEK SLU6A6T MET1L,HIP HOP1R-4OVEK SLU6A6T-HIP HOP.EMO MUZIKA NQMAAAAAA EMO IDVA OT DIMATA EMOUTION=EMOCIONALEN TOEST,NQMA NI6TY OB6TO S MUZIKATA VSEEDNO V EDIN RED DA SLOJITE KRU6A,4ERE6A QB1LKA I SIRENE,KOE E IZLI6NOTO V SLU4AQ SIRENETO V NA6IQ SLU4AI EMOTO,PAK POVTARQM EMOTO NE SE OPREDELQ OT MUZIKATA KOQTO SLU6A I KAK SE OBLI4A A PO TOVA KAKVO PRAVI I KAKVO MU E EMOCIONALNOTO S1STOQNIE.![]()
Никога не съм казвалa на някой познат "Мразя те, защото си чалгар.". Просто им казвам "Мразя чалгата" и те си избират дали да продължат комуникацията с мен или не. Всеки да си слуша каквото иска, няма проблем, стига да не ми го навират в ушите и да ме карат да го слушам с тях.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
От снимките в профила ти ми приличаш на емо поза. Nothing personal... o.0Първоначално написано от Kris_kiss
И аз едно време се вживявах колко съм различна и как ме мразят, щото не слушам нормална музика, ама когато спреш да си вкарваш филми колко си различна (хич не ми изглеждаш различна, изглеждаш ми заблудена, и нищо кой знае какво различно не виждам в теб, ама нищо!), ще спрат и нападките. Trust me.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
и аз нямам нищо против емотата.металите или пък хаусърите но има едно нещо сега емотата не са емота първото което половината "емота" просто им харесва самия стил на обличане на подържане и така ся до колко ти си емо сама ще си кажеш тука неможем да те определим но ако постояно ревеш и иска да си режеш вените значи може да си емо (нищо лично) аз си исказах моето мнение![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"