- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ме оставя да я накарам да свърши.
Момичето го е срам и просто не иска . Въпреки удоволствието тя не иска.Срам я е. Обеснява че "тя не може" когата съм при нея. Та дали трябва да упорствам или трябва да я предразположа по някакъв начин?и Как да я оттърва от тоя срам?
И всъщност ако може уточни какво точно не иска и дай в повече подробностиПървоначално написано от V1
![]()
уточни![]()
Просто поседни и си поговори на дълго и на широко с нея по тази тема.Разбери защо точно я е срам и и обясни,че няма от какво да се срамува, че на теб ще ти е 2 пъти по-хубаво, ако и тя изпитва това удоволствие, предразположи я и всичко ще си дойде на мястото.
+1Първоначално написано от ~FAiThLeSs~
A.D.I.D.A.S.
mmm,kakto kazaha pogovori s neq,6tom pravite takiva ne6ta i te dopuska do sebe si nakarai q da te dopusne o6te pove4e do sebe si.neka izpita orgazum pokaji i kakvo moje6,mil i nejen takuv budi.govorete si kato golemi hora a ne sram me e ot tva sram me e ot onova 6tom ti dava da i prai6 razni ne6ta nqma sram.kato q e sram...da diga ga6tite i da bqga![]()
ха.и аз така помилсих. само че. вече съм го пробвал. Знам ли. сигурно ако продалжа да упорствам.
за неразбралите. при секс тя не ми дава да я накарам да свърши( оргазъм)
можеби е от ония ''момичета фонтани'' за тва се сетих де
има нещо гнило в цялата работа. до сега не съм срещал такова момиче дето да не иска да и е кеф и да изпитва оргазъм![]()
асд
hah kato v edna ot 4astite na "amerikanski pai" ( mai "betahause" nz ve4e ne gi pomnq) kydeto gadjeto na nai-dobriq priqtel na glavniq geroi (ufff kak go obqsnih i az!) ima6e "jenska eqkulaciq".
![]()
Първоначално написано от Riot
Хахахаха като в Американски пай, оная дето му оми очитеПървоначално написано от 50cent
![]()
![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
нека денема лошо ... само да поясня де тва не е "пишкане" далеч..тва са си там некви секрети други
![]()
Първоначално написано от 50cent
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Awe kude si q nameril taq macka deto ne iska da svurshi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Ако си гледал последния Американски пай мое да се сетиш![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
vkarai i edin mo6ten ezik![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
aaa da i tva e variantПървоначално написано от justme__
![]()
Nyama neiskam sledva6tiya p1t ne se mahay tya nyama sila da te prebori
Ти ли си и първият? И помисли над това - може тя да не се притеснява от това да свърши пред теб, а да не може да свърши докато правите секс и да не иска да се чувстваш виновен, че не можеш да я докараш до оргазъм.
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Бой! Накарай я насила да й е хубаво!Първоначално написано от V1
![]()
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
дам аз съм и .. абе може не е до тва . просто по едно време казва ние та ние и тва е . ще видимПървоначално написано от &ILoveU2
![]()
mn american pie 6 si gledalПървоначално написано от 50cent
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
dam i kato i haresa 6te se spre da se darpaПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
Ако се опиташ да поговориш с нея срамът ще я застигне с пълна сила.Първоначално написано от V1
Предразположи я леко, по малко - по-страстни целувки, устни, шия, местата където и е приятно. След това бъди настоятелен. Въпреки че се дърпа - нормално е, бъди настоятелен и ще ви бъде приятно и на двамата. Ама не я изнасилвай. Ако МНООООГО се дърпа тогава трябва да намалиш. НО момичетата обичат мъже, които са решителни. Не груби. Решителни.
http://img.zamunda.net/bitbucket/american4444.jpg тука още не е "напръскан" хахаха
The Spark