.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Супер фен Аватара на HePeAJIeH

Един наистина СТРАХОТЕН ден!

Здравейте! Реших и аз да драсна една темичка тука :P

Деня е 25 Май 2008-ма година а аз ставам на 15.Взимам моето момиче и всички мои приятели и отиваме на кафе.Когато отидохме на кафето бяхме само ние вътре.Просто изведнъж усетих как всичко стана по-светло по-красиво и просто усетих как времето спира и как единственото което аз чувствам е щастие.Не наистина не превулечавам! Изкарахме си страхотно а моето моммиче ми подари едно наистина много хубаво кръстче с верижка което винаги ще си нося.Просто искам да кажа на онези които сега са самотни или си нямат дори и приятели-гледайте напред! Сега се сещам за своето време на депресия отчаяние и т.н....този период продължи почти половин година но вярвах че след всяко лошо нещо идва нещо по-силно по-истинско и много по-хубаво.Така че ако вярвате в себе си ще срещнете щастието! Погледнете мен-днес не ми бяха нужни много пари за да се забавлявам защото бях с най-верните си хора и момичето на което адски много държа и в което съм влюбен.Просто реших да споделя радостта си защото си изкарах наистина чудесно...и този ден няма да го забравя! Вярвайте в себе си!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Радвам се за теб пич Не всеки може да е щастлив

Голям фен Аватара на 50cent
    еи такива хорица наи много обичам щастливи забавни и благодарни

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ей начи тебе те е фанало "рядкото щастие", да де имам предвид щастието, което се случва на малко хора напоследък .Enjoy ит ениуай
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Ей начи тебе те е фанало "рядкото щастие", да де имам предвид щастието, което се случва на малко хора напоследък .Enjoy ит ениуай

Na malko hora ne se slu4va .. slu4va se na mnogo prosto horata koito ne razbirat za6to im e daden tozi jivot ne mogat da mu se naslajdavat no rano ili kasno vseki namira tova koeto go pravi 6tasliv togava moje 4ovek da razbere jivota takav kakavto e
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR

Na malko hora ne se slu4va .. slu4va se na mnogo prosto horata koito ne razbirat za6to im e daden tozi jivot ne mogat da mu se naslajdavat no rano ili kasno vseki namira tova koeto go pravi 6tasliv togava moje 4ovek da razbere jivota takav kakavto e
    Не се прави на Ентелигентен
    The Spark

на колко си бе .. а 50cent и аз такива наи ги обичам но на всеки се случва да е тъжен понякога

Най-накрая някой, който да оцени това, което му е дадено.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Най-накрая някой, който да оцени това, което му е дадено.
    Да, малко са хората, които ценят и пазят това което имат...

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    [B]a[N]D[i]T[k]a на 15 съм

Град
    Враца
    Е, много хубаво Дано и на 16, 17... и т.н. да си прекарваш така добре и да ги имаш тия хора винаги до себе си
    еlsy

Мега фен Аватара на babity
    И аз ще казвам коооолко бях щастлива снощи! Благодаря на щастливата случайност - не ми искаха личната карта на входа и ме пуснаха в Папараци (който е от Пловдив ще ме схване)! В началото ми беше супер тъпо. После, като се разотиде навалицата... купонът започна! Размазах се! Бях самичка, без мъжо ми, а другите, с които бях.. момиче и момче - двойка, приятелката ми - развратница... през една сериозна част от времето си денсах сама ама беше баааси айляка, ей! И после като бяхме на Альоша беше суууупер! Неверояна емоция!

Цитирай Първоначално написано от babity
    И аз ще казвам коооолко бях щастлива снощи! Благодаря на щастливата случайност - не ми искаха личната карта на входа и ме пуснаха в Папараци (който е от Пловдив ще ме схване)! В началото ми беше супер тъпо. После, като се разотиде навалицата... купонът започна! Размазах се! Бях самичка, без мъжо ми, а другите, с които бях.. момиче и момче - двойка, приятелката ми - развратница... през една сериозна част от времето си денсах сама ама беше баааси айляка, ей! И после като бяхме на Альоша беше суууупер! Неверояна емоция!
    .
    Евала пиче и завиждам на пича дет е пуснал поста! Дано има повече такива позитивни постове в този раздел :P

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

evala ...
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Vsichko mnogo hubavo, no nikoi ne se seti da mu 4estiti rojdeniq den...Ta 4estito batka i da si vse taka shtastliv kakto si bil v tozi den!!!

ЧРД на патерици Желая ти всеки ден да е поне малко като този (:
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

еее една хубава тема!!! мн се радвам за теб дано и другите от форума изпитат твоето щастие
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    В далечината... еййй там ;]

Това...

Това ми напомня как едно момиче ми каза "имаш повече приятели отколкото си мислиш" незнам дали беше права .... това, което на теб ти се е случило е страхотно Пожелвам ти следващия РД да е още по скъпоценен
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Куул,мн се радвам за теб,а btw накараме да се усмихна.мн готина темичка (sun)

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Само на мен ли не ми пука, че е щастлив?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Само на мен ли не ми пука, че е щастлив?
    Еми явно да!
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Браво ... на мен всеки ден ми е такъв ... и все пак .. човек живее 10 % с това което се случва и 90 % с мислите си .. така че всичко е както си настроен и както си го направиш общо взето
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Караш ме да се усмихна...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Браво!Само такива теми да има!Много се раздвам за теб, така пренасяш малко от щастието си и на нас, споделяш го!Много благородно!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    честит рожден ден на патерици и дано всеки твой ден е прекрасен като този

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си