Здравейте! Реших и аз да драсна една темичка тука :P
Деня е 25 Май 2008-ма година а аз ставам на 15.Взимам моето момиче и всички мои приятели и отиваме на кафе.Когато отидохме на кафето бяхме само ние вътре.Просто изведнъж усетих как всичко стана по-светло по-красиво и просто усетих как времето спира и как единственото което аз чувствам е щастие.Не наистина не превулечавам! Изкарахме си страхотно а моето моммиче ми подари едно наистина много хубаво кръстче с верижка което винаги ще си нося.Просто искам да кажа на онези които сега са самотни или си нямат дори и приятели-гледайте напред! Сега се сещам за своето време на депресия отчаяние и т.н....този период продължи почти половин година но вярвах че след всяко лошо нещо идва нещо по-силно по-истинско и много по-хубаво.Така че ако вярвате в себе си ще срещнете щастието! Погледнете мен-днес не ми бяха нужни много пари за да се забавлявам защото бях с най-верните си хора и момичето на което адски много държа и в което съм влюбен.Просто реших да споделя радостта си защото си изкарах наистина чудесно...и този ден няма да го забравя! Вярвайте в себе си!