.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Нищо лудо... Той малко и се страхува, тъй че например двамата да отидем на скок с бънджи не е идея. Не че не съм си скачала без него. Може би това, че ни беше редовна практика да се настаняваме на една беседка в детска градина, защото не се виждаше почти нищо, и да си правим каквото ние си знаем. Друго... поради дефицит на легла, когато преспивахме в къщата на приятелка, по едно време в нашата стая влязоха момче и момиче и легнаха на двойното ни легло - тогава се опитахме, макар и мнооого по-дискретно, да си продължим заниманието, докато бяхме сами.
    В момента не се сещам за каквото и да е наистина лудо специално с него, но има време, винаги можем да поправим пропуска си.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на miShle
    Хахаха айде аз ще пиша накрая ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Убихме човек и го заровихме в задния двор на съседа.
    най обичам това да правя с гаджето си
    Общи интереси, кво да се прави.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Много неща сме правили с бившия, ама ся се сещам, че веднъж си сменихме дрехите ... Трудно влезна в полата ми човека, ама от лиготия го направи... Аз му нахлузих огромните кецове 43 номер, той мойте сандалки, от които му стърчаха петите... Дънките му ми бяха малко широки, та се налагаше да ги придържам през цялото време... И така минахме по главната хванати за ръка... И тва някъде към 10ч вечерта беше... Хората ни гледаха ... Ама хич не ни пукаше де... Олигофрения тотална...
    The reasons of love... <3

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    най обичам това да правя с гаджето си
    да го убиваш и заравяш в задния двор на съседа ?
    Бахти тъпия ник имам

Малее толкова луди работи сме правили,че не знам от кое да започна.От негова страна в това,че си смени града само за да е с мен.Иначе бяхме отишли във Варна за един ден и си бяхме купили предварително билети за отиване,а като отидохме там си купихме за връщане.Беше ни толкова хубаво обаче през деня,че не ни се тръгваше.Той скъса билетите и цяла нощ сме обикаляли и към 5 сутринта отидохме в един негов приятел,който тъкмо тръгваше на работа и ни остави у тях за няколко часа.На следващия ден "уж" трябваше да се прибираме,но случката се повтори и се прибрахме на 3 ден.От една проста разходка стана малка почивка
    Другото нещо е как се къпахме в един фонтан в Бургас в 2 часа сутринта и един полицай много ни се смя... Хванахме се на бас , че не може да ми намери плюшена играчка розово слонче и той тръгна да търси в 4 сутринта и даже се беше наложило да отиде в съседния град с колата...Накрая се върна с бяло мече,но само това успял да намери...Много му се смях тогава

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от vilinanova
    Ми още нямам гадже!С тея теми се отчайвам още повече!
    И аз нямам, искаш ли да станем емота и да си режем вените заедно??
    aaa ti me ubi
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    там където мечтите стават реалност
    Седим в едно кафе,гледаме се,прегърнати,държим се за ръце,тя почна да плаче,защото е усещала,че ще се разделим на мен ми се насълзиха очите и почнах да си бъркам думите.Много си я обичах.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Седим в едно кафе,гледаме се,прегърнати,държим се за ръце,тя почна да плаче,защото е усещала,че ще се разделим на мен ми се насълзиха очите и почнах да си бъркам думите.Много си я обичах.
    Доста "лудо" крейзиииии
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Доста "лудо" крейзиииии
    Нормален човек ще прави ли такива сапунки?Иначе съм и предлагал да дойде с мен на бокс и да ме бие,тя не искаше
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

ами ние с приятеля ми сме от свищов...и нали тая зима имахме над метър сняг...вървяхме из пътечките и се блъскахме и потъвахме в преспите...после бяхме като снежни човеци друго... една вечер ходихме на разходка на 3 км извън града в палнолуние...насякаде кучета и сенки навращтане си разказвахме страшни истории с кучета и вълци после стигнахме до винарната...чухме вой на куче и в следващия момент един булдог тичаше насрещани...направо се вцепенихме на място....приятеля ми ме придърпа по-близо до него..вървеше и ми говореше "спокойно,не бягай,нищо лошо няма да се случи''(наблизо нямаше нито 1 човек)кучето тичаше и ръмжеше покрай нас...после изчезна и след миг търчеше срещу нас...опита се да захапи приятеля ми..зъбите му минаха на см от крака му...стигнахме до блокове и то изчезна...беше ужасно а ние дори непобегнахме ...за друго май не се сещам
    ...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...

Доста "лудо" крейзиииии
    Нормален човек ще прави ли такива сапунки?Иначе съм и предлагал да дойде с мен на бокс и да ме бие,тя не искаше
    що и мойто гадже не ми предложи това

Град
    Ин Дъ Клуб
    Скачехме главичка от 3 тия етаж..

Град
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Доста "лудо" крейзиииии
    що и мойто гадже не ми предложи това
    Винаги има уловка нали знаеш.Уловката беше,че знам,че няма да може да ме удари и просто исках да се избазикам с нея,да и покажа,че въпреки че е тренирала Таекуондо няма да ме докосне и само ще се измори,а аз щях да си направя кефа да я вида потна и секси Пък и жените си падат по грубата сила,тя определено щеше да ме хареса още повече

Доста "лудо" крейзиииии
    Оу той много я обичал...нали беше безчувствен...ебеше ги иманваха ти по 3-4 на седмица ...тая в кой ден от седмицата беше?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Доста "лудо" крейзиииии
    Оу той много я обичал...нали беше безчувствен...ебеше ги иманваха ти по 3-4 на седмица ...тая в кой ден от седмицата беше?
    Това беше преди време,да обичах я представи си,още си спомням,едва ли бих я забравил,няма да забравя и че бях прав когато и бих шута и точно от тогава започнах да разбирам,че мога да имам много повече от нея

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Карали сме се и сме се събирали..вече 4 пъти
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

да не си ходил с мен???
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Доста "лудо" крейзиииии
    Това беше преди време,да обичах я представи си,още си спомням,едва ли бих я забравил,няма да забравя и че бях прав когато и бих шута и точно от тогава започнах да разбирам,че мога да имам много повече от нея
    какво значи можел си да имаш мн повече от нея?! пффф... за лесните жени ли смяташ, че са повече от момичето, което си зарязал

Град
    в лайната!
    ние и двамата бяхме мн луди...кви ли не глупости в часовете в даскало сме правили...апък за след тва ние постоянно бяхме заедно и все ставаше нещо инт...но най якото беше като взаимно се учихме да караме скейт....

Един бивш ме качи на покрива на къщата в която бяхме на купон. Покатерихме се по керемидите, седнахме до ветропоказателя и гледахме звездите =] Не беше чак толкова откачено, но като си спомня гледката надолу още настръхвам
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от vilinanova
    Ми още нямам гадже!С тея теми се отчайвам още повече!
    И аз нямам, искаш ли да станем емота и да си режем вените заедно??
    И аз искам И да скочим от някой мост... Ем0 l0ve <3

Ти не беше ли форумният плейбой или се лъжа?

Град
    Boulevard of broken dreams
    таа и аз да споделя ние ве4е не ходим де ама няма да го забрая бяхме се ка4или на едно д1рво и бяхме по4ти готови да се нае**м и отдолу дойде един дядка и по4на да пикае... няма да го забрая жалкото е 4е нищо не стана след тва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си