.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от Barni
    мерси и аз така си мисля, но не съм на 100% сигурен
    щом й е дошъл мензиса няма страшно може да е малко по различен цвят кафеникаво например но според мен няма за какво да се притеснявате

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    И аз нещо не доразбрах..ами нека иде на лекар или си направи тест-за да е спокойна..
    +1 жребец i ot mene

Голям фен
    да

abe taka i taka ima takava tema da vi pitam i az ne6to .... momi4e sum i s priqtelq mi pravixme sex 3 dena sled cikala mi .... (t.n v ovolaciq sum bila) napravixme go 1 put sled koeto iz4akaxme malko i smenixme prezervativa i go napravixme 2ri no sega e 4 den ot togava i na momenti me boli korema ...xranq se normalno nesum povra6tala .... dali ima nqkva vazmojnost mejdu dvata puti ne6to da sum pipnala i sega da si 4akam maimun4e sled 9 meseca .... xem sum stresnata xem nz kvo da pravq ... davaite mneniq i po moq vapros pls :P i kakvi pari sa testovete za bremennost da ne tursa dr tema

Супер фен
    moje da bade sa6to taka tva zacapvane 1 sedmica sled vgnejdqvaneto na oplodenata qicekletka v matkata,dano ne e to de napravete test
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си