.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Мега фен

Изглежда, че никога...

на всички. Значи искам да ви се оплача- много, ама като казвам много значи наистина много, трудно си харесвам момчета ( не, не съм лесбийка ) И аз дори не говоря за харектер, а за външност! Вярно, познавам доста момчета, по които момичетата са луди, но на мен нито 1 не ми прави впечатление Те просто са си направили причесчиците и са си облекли хубавите дрешки и с това нещата се изчерпват...да,хубави са, но нямат излъчване... Ии след като не мога да си харесам някой дори по външност, какво остава за характера...За мен просто е важно момчето да има излъчване, да ме грабне като го видя и тогава вече да го опозная и ако евентуааално ми хареса и като характер, чак тогава бих предприела нещо, за да тръгнем. Отказвала съм на едни щото нямат въпросното ''излъчване'', на други защото не ме кефи характера,.. и нз просто аз някога ще си намеря ли момче, което наисина да харесам? Прекалено претенциозна ли съм, не знам! Знам само, чее ако тръгна с някой, които просто ми допада, няма да съм щастлива. Не ме разбирайте погрешно, не съм няква маниачка, която на всяка цена иска гадже,просто почвам да се замислям, че ако нещата продължават в същия дух, ше си остана стара мома...пфф.. ако сте имали нервите да прочетете излиянията ми, поздравления А има ли някой от вас, който също толкова трудно си харесва момче/момиче, поне да знам че не съм сама

Язе имам същия проблем почти...аз трудно ама адски трудно си харесвам някой по характер...най-вече щот аз имам странен урсузест инатест характер и общо взето съм сложна личност...и накланям везната в едната посока и ми тряя изравнител на везните...а такъф трудно се намира...докато за външност не съм толкова претенциозен но пак...от 10 момичета 1 ми харесва...

You are not alone... А що се отнася до това да не остана стар ерген между другото се занимавайм с разни неангажиращи връзки и подобни...нищо сериозно колкото да си правя живота интересен,сложен и заплетен :d

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    при мама
    Хаа и аз съм така.
    Мене вече дори ме изкараха и лезбийка.....
    Вече някъде от околко година не съм си харесала момче....ти остави външноста,мен не ме бърка,а характера е важен.
    Но за всеки влак си има пътници,така че не се отчайвай,щом аз не съм
    ;]

Радвай се, че си такава. Всеки човек е такъв по отношение на единствения истински партниор в живота си. Но много хора са готови да жертват част от идеала за някаква краткотрайна връзка, която завършва със сълзи. Не си занижавай критерийте, ще го срещнеш.

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    я се стягай
    не си харесвала мом4ета... еми ся те губят , нали така
    аз пък като тръгна с някой( и аз бая избирам) обикновено го режа прекалено рано, защото е сгафил за нещо малко и ми се отдалечава от идеала
    и аз съм си мислела за възможността че ще умра стара мома с 9 котки които ще ми изядат трупа, защото няма кой да ме намери ама после се осъзнавам:
    не ми трябва някой лиолио да ме допълва->не си4ко се изчерпва с тва, има фр-с, семейство, сладолед
    аи успех
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Звучи ми познато.И аз съм гстранна шушумига,намотая ли си нещо на пръста не се отказвам лесно,но пък за сметка на това трудно си го намотавам.А бе с 2 думи-инат с претенции

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Язе имам същия проблем почти...аз трудно ама адски трудно си харесвам някой по характер...най-вече щот аз имам странен урсузест инатест характер и общо взето съм сложна личност...и накланям везната в едната посока и ми тряя изравнител на везните...а такъф трудно се намира...докато за външност не съм толкова претенциозен но пак...от 10 момичета 1 ми харесва...

You are not alone... А що се отнася до това да не остана стар ерген между другото се занимавайм с разни неангажиращи връзки и подобни...нищо сериозно колкото да си правя живота интересен,сложен и заплетен :d
    мда повечето момичета са прости
    ама я куту са напия от 10 момичета поне 12 ми харесват
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Спокс...И аз съм така...Винаги гледам характера,и интересите на някое момче.Външността никога не ме е интересувала.И търся конкретно 2 неща в едно момче,които явно мнооооого трудно се съчетават...
    Абе толкова ли е трудно едно момче да гледа футбол(айде ще прежалим това да е фен на Ливърпул,само и да не се караме на тая тема,де) и да слуша свясна музика?!

пффф аз съм абсолютно същата...отказвам на свястни момчета защото не са суперкрасавци и на красавци , защото са тъпи такам , чакам си подходящото момче имам и някаква насока... :P

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз също имам доста високи критерии, но при този наплив.... Се се намира някой свестен (или поне хубав и забавен).

ми просто си малко по капризна..... и аз съм същата.... така че споко тия дни се срещат рядко светстни и готини момичета може би това е причината.... не се притеснявай няма да останеш стара мома, живота е пред теб!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Хах и аз и аз, но пък за това, когато си харесам някой, изпитвам доста силни и трайни чувства към него. Опитвам се да не съм толкова взискателна, но пък момчето трябва да си има чар и да знае как да се отнася с мен...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от Triumpha_stz
    Абе стига сте се оплаквали Какви сте такъва повърхностни хора. Аз до ся си обичам истенски само 1 момиче, а най-добрите ми приятелки са адските красавици и голям процент от тях ако им предложа да тръгнем, ще приемат. Просто не искам Харесвам си момичето, нея на външен вид не я харесват много хора, не е нищо особенно, но се влюбих в характера и и я обожавам. Кво ми пука, че съм обиколен от красавици дето ми се кефят? Искам си момичето, което харесвам...баси за кво тряа да се гледа външноста
    Евала ти правя...
    The reasons of love... <3

Ще си намериш много ясно .. Не си на 20 години нали ?!
    just a kid۵

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си