- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-подходяща възраст за секс
Подходящата възраст е определено НАД 16 години,преди тва все още сме малки![]()
На 16 години мисля че е нормално.........![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Аз също мисля така, но колкото по-късно толкова по-добреПървоначално написано от neshtastno^vliubena
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Има поне 30 такива теми... пък и не мисля че нещата са се променили кой знае колко когато са пуснали последната такава.
![]()
Абе веднага шом проходиш в родилния дом![]()
![]()
![]()
2
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Еми когато човек се почувства готов, определно. Това определя горната ти граница. Апък долната за мен е поне 15. В смисъл тялото трябва се развие, иначе стават некакви здравословни ташаци, доколкото знам. Е за "Колкото късно, толкова по добре, не съм съгласна". 80+?![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
Това е въпрос на личен избор, мен не ме грее кой кога ще го направи.
♥ ♥ ♥
Между 12 и 14. После стават много стари.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
когато си напълно готова![]()
на кой, когато му дойде времето и се чувства готов..![]()
![]()
![]()
![]()
Оффф като почнете с тва...такава тема има/имаше/имало е ми иде да се киллна....щом хората я постват явно не са открили адекватен отговор и имат нужда от съветнали за тва са форумите
13
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
без да проверявам сиг сам, че 876544567 такива теми, както и да е. ние тук като ти кажем опр възраст какво ще стане...нищо, помисли малко...
Най-подходящото време е като се почувстваш готова...и като го направиш с човек, на който държиш и на който вярваш, не с първия срещнат..помисли си малко преди да постваш подобни теми...
за момчета - Когато някой им пусне
за момичета- Когато се решат да пуснат на някой
Не целта е цел, а пътят
Майка ми е изгубила девствеността си на 19, тоест когато се е омъжила за баща ми! Вади си изводите!Първоначално написано от angelcheeee_93
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
съгласнаПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
всеки различно ама най-добре е преди да го направят малко да поразознаят за секса и тогава да се ебат че после лошо
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
+1, но какво каза един съфорумец по горе:Първоначално написано от пLiнцесkъ
13-14 години.Тогава девойките най ги сърбят путенцата
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.