- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-подходяща възраст за секс
Първоначално написано от Love_Boy
е тогава тея малките се още се учат и сиг не е инт сексащот се пак немат опит
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Според мен най-малко на 15
Здравей!
Ето че тази тема отново се дискутира. Най-подходяща възраст няма (това обаче да не става причина да си мислите, че покрепям секса на 13/14 години, никак даже). Сексът по начало не е това, в което е превърнат днес (средство за достигане на оргазъм). Сексът е висша форма на любов и в този смисъл подходящо е да го направиш тогава, когато откриеш подходящ човек, с който се обичате. Но не до там се изчерпват нещата, защото после ще станете един от хората, които пълнят нашия раздел секс с теми съдържащи въпроса "дали мога да забременея така" и други в този смисъл. Хубаво е преди да престъпиш към тази крачка, да се замислиш дали си достатъчно информиран за проблемите, до които може да доведе сексът. Иии дали сексуалната ти култура като цяло е на ниво. Да, хубаво е да се информираш за тези неща, за болести, предпазване, бременност, контрацепция, подходящи реакции при определени ситуации и каквото още се сетиш (или прочетеш по страниците на текущия раздел) свързано със секса. И чак тогава, когато си сигурен, че си наясно с тези неща, можеш спокойно да престъпиш към секс. И все пак питаш за години. Хубаво е да не си на 14/15 или по малък. Защото тогава дори и да си информиран по въпроса, не си готов все още да се справиш с неприятностите, които могат да последват от невнимание.![]()
Според мен, когато човек се почувства готов.
Ми то в началото кой има опит?Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
11![]()
![]()
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
16 17 е съвсем нормално вече
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Търсачката за нищо ли я нямате?
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
swords1010, моля те, пиши мнения от един-два реда, а не от 30+, които са с това съдържание. Надявам се - "мерси".
А не ви ли омръзна от тези теми? Когато се чувства готов човек - тогава. Всичко друго са простотии.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
- kой когато е готов,но стига да не е на по 13-14 години
![]()
mi az sum gotov i mn iskam da iz4ukam nqkoq i hi4 ne mi puka 4e sum na 14 tva e edna super vuzrast to4no za tova za qko EBANE problem mi e samo 4e nqmam priqtelka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Подходяща възраст за секс? Две еднакви мнения няма да чуеш. За едни е нормално на 13 , за други на 15 , за трети на 17. Всеки сам решава кога , важното е да е с човек към когото изпитваш чувства, а не само от любопитство. Според мен е нормално на 16/17.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Момичето ви пита коя е най - подходящата е не да и пишете на коя не трябва да прави.Аз гласувам за между 16/17![]()
що на 14 не е препора4ително?Първоначално написано от tiny_world
16-17+... Но най-добрата възраст е когато се почувстваш готов...
Omg ima 100000 takiva temi..aide stiga ve4e..pfuu....![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Когато имаш сигурен до себе си човек! Специално за момичетата,това е по-важно.Когато се чувстваш готов/а,разбира се изключвам тези,който се почват от 12-13 годишни,та дори и малко по-големите.Смешно е!
Better DeaD,Than In Love ...