.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
    Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    всеки различно ама най-добре е преди да го направят малко да поразознаят за секса и тогава да се ебат че после лошо
    +1, но какво каза един съфорумец по горе:

13-14 години.Тогава девойките най ги сърбят путенцата

е тогава тея малките се още се учат и сиг не е инт секса щот се пак немат опит
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Според мен най-малко на 15

Град
    Асеновград, България
    Здравей!
    Ето че тази тема отново се дискутира. Най-подходяща възраст няма (това обаче да не става причина да си мислите, че покрепям секса на 13/14 години, никак даже). Сексът по начало не е това, в което е превърнат днес (средство за достигане на оргазъм). Сексът е висша форма на любов и в този смисъл подходящо е да го направиш тогава, когато откриеш подходящ човек, с който се обичате. Но не до там се изчерпват нещата, защото после ще станете един от хората, които пълнят нашия раздел секс с теми съдържащи въпроса "дали мога да забременея така" и други в този смисъл. Хубаво е преди да престъпиш към тази крачка, да се замислиш дали си достатъчно информиран за проблемите, до които може да доведе сексът. Иии дали сексуалната ти култура като цяло е на ниво. Да, хубаво е да се информираш за тези неща, за болести, предпазване, бременност, контрацепция, подходящи реакции при определени ситуации и каквото още се сетиш (или прочетеш по страниците на текущия раздел) свързано със секса. И чак тогава, когато си сигурен, че си наясно с тези неща, можеш спокойно да престъпиш към секс. И все пак питаш за години. Хубаво е да не си на 14/15 или по малък. Защото тогава дори и да си информиран по въпроса, не си готов все още да се справиш с неприятностите, които могат да последват от невнимание.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

8 и половина

Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
    всеки различно ама най-добре е преди да го направят малко да поразознаят за секса и тогава да се ебат че после лошо
    +1, но какво каза един съфорумец по горе:

13-14 години.Тогава девойките най ги сърбят путенцата

е тогава тея малките се още се учат и сиг не е инт секса щот се пак немат опит
    Ми то в началото кой има опит?
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

11

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

16 17 е съвсем нормално вече
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Търсачката за нищо ли я нямате?
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Стига да не е под 15-16.

swords1010, моля те, пиши мнения от един-два реда, а не от 30+, които са с това съдържание. Надявам се - "мерси".

А не ви ли омръзна от тези теми? Когато се чувства готов човек - тогава. Всичко друго са простотии.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    в мазето ;dd
    • kой когато е готов,но стига да не е на по 13-14 години

mi az sum gotov i mn iskam da iz4ukam nqkoq i hi4 ne mi puka 4e sum na 14 tva e edna super vuzrast to4no za tova za qko EBANE problem mi e samo 4e nqmam priqtelka

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Подходяща възраст за секс? Две еднакви мнения няма да чуеш. За едни е нормално на 13 , за други на 15 , за трети на 17. Всеки сам решава кога , важното е да е с човек към когото изпитваш чувства, а не само от любопитство. Според мен е нормално на 16/17.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Момичето ви пита коя е най - подходящата е не да и пишете на коя не трябва да прави.Аз гласувам за между 16/17

Цитирай Първоначално написано от tiny_world
    да - ти можеш и на 12 - 13 да се почувстваш готова ... ама според мен на тази възраст още не си " пораснала " и не си се развила.

Според мен е най подходящо - когато се почувсваш готова , но да е поне 15 + ?

П.С. на 14 не е прпоръчително ,нали ?
    що на 14 не е препора4ително?

Мега фен Аватара на lenito_sf
    +16

16-17+... Но най-добрата възраст е когато се почувстваш готов...

Omg ima 100000 takiva temi..aide stiga ve4e..pfuu....
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Когато имаш сигурен до себе си човек! Специално за момичетата,това е по-важно.Когато се чувстваш готов/а,разбира се изключвам тези,който се почват от 12-13 годишни,та дори и малко по-големите.Смешно е!
    Better DeaD,Than In Love ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си