- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Споделете хитринки за кандидатсване след 7 клас !!!
Като гледам и българският не ти се отдава!Първоначално написано от bug1965
![]()
nee tfa sanmi samo ocenki po matematika po balgarski 4.89 poslediq na koit hoih v sravnenie s matematikata .......ima pone okolo edinica razlika
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
хора ,защо не пишете на български ,, мразяя латиница БЛЯХ !
![]()
![]()
Summer (h)
Излязох първи от сградата като си направих изпита и изобщо не ми пукашеама изкарах 3 и 4
Съветът ми към всички е да не се притеснявате!Аз,когато кандидатствах,3/4 от хората в стаята ми ги познавах и си подсказвахме супер много..така че ако ви плашат за подсказване да не ви ебе..
..this world is watching me..
Абе не е чак толкова страшно, мен примерно ме беше много страх ама като отидох там и се отпуснах и всичко мина екстра, такаче цялата работа е вапрос на вътрешна нагласа. Друг е вапроса че ако нищо не си погледнал ще е малко гадничко. Успех на вскички кандидастващи :P
Един много важен съвет който аз не спазих.Говора за математика.Първо рагледай задачите.Обикновенно слагат най-трудните да са последни!Рагледай задачите ако трудните са отзаде,почвай отзад напред.Така мозъка бързо ще се нагласи.Ако почнеш от най лесните ще се измориш и на трудните нищо няма да направиш.И най-важното бъди готова за всичко и нищо да не те изненадва.Успех и нека влезеш там където искаш!!![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
mersi za saveta i az misleh po tozi na4in da postapq i sega sled kato ti potvardi 4e moje taka da e po lesno 6te te poslu6am no i az taka misleh da napravq![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Вярно ли е,че може да се кандидатсства след 8ми клас ..питам щото аз искам да кандидатствам но госпожата ми по математика ве остави на изпит![]()
баница царицъъъ (rofl)
Да,вярно е, но не във всички училища приемат ученици след 8 клас.Първоначално написано от za6to_vse_na_men;((
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Аз не съм съгласна с теб!Накрая задачите са наистина сложни и ако запецнеш на тях,именно те ще ти отнемат от времето!А и ще си кажеш,че нищо не можеш,не знаеш,и оттам нататък всичко е загубено...А и задачите с 3 точки са около десетина,а останалите 40 с по 1 и 2 точки за подценяване ли са?!Първоначално написано от FantaMen
Разбира се,това си е лично мое мнение,всеки сам решава какъв подход ще избере!
vsqko edno mnenie za men e ot zna4enie i vsi4ki koito sa kazali po ne6to polezno mn im blagodarq za6tot znaqt kolko e gadno 7 klas i nai ve4e ako izkara6 2 po ne6to
est 4e moje tazi godina zaposlednoПървоначално написано от za6to_vse_na_men;((
Poprincip e po uspeh a za nqkoi u4ili6ta ima izpit po matematika az sq shte kandidatstvam i imam izpit
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
сега съм 7 клас и въобще не съм учила за изпитите , честно да ви кажа не ми пука![]()
И аз сега ще кандидатствам ....много ме е страх , но знам че с паника най-мното да си навредяУчих доста пък ще видим .Най-важното без павика живота продължава и след изпитите
![]()
Да, това с преписването го знаем всички, но откъде можеш да си сигурен, че човечецът пред теб е отличник? :дПървоначално написано от TheLilKittie
По мат можеш да си сметнеш първите 15зад. на тела за да не губиш време.
Тва наистина е мн тъпо.Кво искаш дакажеш да си загуби времето на трудните и после да няма време за по-лесните ли?Първоначално написано от FantaMen
Започни си от началото и ако някой въпрос ти е труден прескочи го, и като ги минеш всички, върни се на него, със сиг. ще имаш време.
няма хитринки,всичко е въпрос на знания,късмет и способността да се съсредоточиш,за да можеш да използваш всичко научено
относно храната и пиенето-трябва ти само 1 вода или нещо друго за пиене. това с шоколада не го разбирам. излишно си отвличаш мислите по време на изпита (за преди това няма проблем,ама няма и много смисъл) а и някои като почне да ти шуми точно по време на най-гадния въпрос-иде ти да го убиеш на място...
съветвам те и да не се опитваш да преписваш-момичето което стоеше пред мен по математика имаше коренно различни отговри от мен и в крайна сметка аз имам 5 и нещо...същото се отнася и за българския
мн ми е интересно как ще стане това като ти прибират телефона и има две даскалици които те наблюдаватПървоначално написано от sladku_bebzi
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
По-добре не преписвайте, щот е много възможно тоя пред вас да е някъв идиот. Ако сте учили, значи трябва да знаете все нещо и е по-добре да разчитате на собствените си знания. Пък ако се осерете и сте преписвали, ще умрете от яд, щот само дет сте се готвили... =)
Калкулатори, телефони и всякакви други са забранени и ги събират преди началото на изпита. Пищови въобще не се опитвайте да използвате, ще ви хванат.
Изпита е наистина много важен, щот в по-хубавите училища не приемат след 8 клас. НО не бива да се паникьосвате, щот само ще загубите от тва. Хубаво е да си починете от всички теореми, правила и т.н. предния ден, макар че лично аз точно тогава цял ден правех тестове, щот не се чувствах сигурна. :}
И все пак, не е нещо ново и сложно (макар че при нас имаше задачи от 12 клас..) ии ще се справите. Абе, който е учил и се е старал през годината, ще влезе където иска, пък даже и тея дет не са учили кой знае колко. =)
Може да си вземете нещо за пиене, но не мисля, че ще ви трябва нещо за ядене. Закусете си вкъщи и ще сте екстра там. Пък и аз въобще не отворих водата ми, щот бях потънала в теста, пък и няма кво да си губиш времето да пиеш вода. :Д
А всъщност кога са ви изпитите? (не следя много)
И все пак.. Успех!
Абе хора,истина ли е,че сега училищата приемат и с тройки?!?!Това значи ли,че отново ще уча с олигопати(макар,че ги обичам много,ама за учене са кръгла нула)?!А във френската скакви оценки приемат?Моля ви,искам да знам,че се шашнах!Местата били повече от кандидатстващите!
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Хахах на тия тестове миналата година супер лесно се преписваше... Ако не ви казват къде да седите, изберете си място зад някой привидно умен..Мен най-добрата ми фр изкара две 4.50 само с преписване... Тя на примерните тестове винаги имаше 2
![]()
Еми ако си мислиш, че си многоооооооооооо над средното ниво, що си мислиш, че ще учиш с идиоти... С тройки приемат в що-годе нормални училища. Вярно чак на трето класиране, ама пак има шанс да стъпиш в хуабво училище с 3 на изпита... Но не и в елитните гимназии. За френската, испанската и английската ти трябва поне над 30 бал (поне над 4.50 на двата изпита) .. А за немската поне 31-32...Първоначално написано от ^Miss_Independent^
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
klamer4e, това, че някакъв тъпан е помогнал на приятелката ти, не означава, че всички правят така. Нали се сещаш, че на никого не му е изгодно да подсказва, защото така може да стане, че този, на когото си подсказвал, да влезе, а ти не.![]()
В този случай, хитрината е да подскажеш грешно.
mi az pomnq,4e i na dvata izpita(po matematika i po BEL) sedqh na poslednite 4inove.PO bEL li4no za men izpita be6e mnogo lesen i se spravih dobre 6tom iskarah 5,013.A po matematika p1k mi se stori mnogo truden i vsi4ko prepisah ot mom4eto pred men (ne 4e se gordeq s tova,no ...).Izkarah 4,750 i me prieha v nai-hubavata i dobra gimnaziq v grada.
P.P. Prepisvaneto ne e hubavo ne6to,no na men mnogo mi pomogna,zatova ako imate vazmojnost i ako ne znaete otgovora na nqkoi v1pros moje da nadniknete v lista na tozi pred ili sre6tu vas.Uspeh na vsi4ki kandidatstva6ti.