- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Споделете хитринки за кандидатсване след 7 клас !!!
Еми да... Но какъвто беше формата на изпита, всичко се виждаше, ако не си прегърнеш листа и така да пишеш... Ако е като миналата година, нямаш проблем да преписваш от всички хора, седящи около теб....Първоначално написано от Pedigree
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
offf miii kvooo....zna4i na purvo mqsto - SPOKOISTVIE!!!
ako se panira6..rabotata na nikude na otiva
az na izpita mi po matematika...uj po q 4atkah, ama qko se panirah i pripadnah
za tva spokoistvie iiii ne si misli kvo li 6te staneee...ala bala...ako ne go vzema...
da stava kvoto 6te....Uspeh![]()
кво пък е толкова страшното не мога да разбера,миналата година бях седми клас и отидох си на изпита и си реших всичко като пич и тва е .![]()
още повече ,че тестовете бяха толкова лесни..така че дори и да не си учила кой знае колко много можеш да си изкараш една добра оценка и да влезеш в добро училище.![]()
Първоначално написано от Blo0dyBitch
На нас телефоните не са ни ги събирали, а квесторките си пиеха кафето и си разглеждаха каталог на Oriflame..
не знам при приятелката ти как е било,но ние не си избирахме къде да сядаме-търсехме си имената по чиноветеПървоначално написано от klamer4e
а то ако отидеш на изпита и се надяваш да препишеш от някого...що въобще отиваш?! той човек може и умен да изглежда,но да е по-тъп и от обувката ти
относно влизането с 3ки-това са единични случаи,а и най-често другата им оценка е към 5...абе гледайте да имате повече от 3
еми имали сте късметНа нас телефоните не са ни ги събирали, а квесторките си пиеха кафето и си разглеждаха каталог на Oriflame..![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Еми и аз съм 7 клас...
Кво да ти кажа...Значи като отиваш да правиш тестовете,седни там,където е сянка,защото като напече слънце и ще ти е супер некомфортно!
Аз имам един много страмен проблем...Когато съм притеснена,се опитвам да се вглъбя в задачите и да се съсредоточа.НО от прекаленното внимание или...не знам от какво,правя повече грешки,от колкото попринцип!![]()
![]()
![]()
На въпроса ,кога са ни изпитите:По БЕЛ-20 По Математика-26
А бе хора кво е тва да седнете където си искатеСядате там, където ви пише името!
Аз миналата година бях под ножанаистина си е доста притеснително ама не трябва да си мислите колко е важно и т.н.. Ако през годината си се трудил/а няма от какво да се притесняваш...Аз отидох на изпита с мисълта,че има хора къде по-зле от мене. В крайна сметка влязох където искам и то без проблеми...Важното е да вярваш в себе си и да не подценяваш знанията си. Не разчитай да препишеш от някой..а на себе си
като мине всичко ще видиш,че е нямало за какво да се притесняваш...
Успех на всички и да влезете където най-много искате![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Разсъждаваш досущ като майка ми.Първоначално написано от skatemore
![]()
Първоначално написано от klamer4e
Нещо не си запозната... аз в френска влязох с бал 27, 3.50 по математика и 4.17 по българскиИспанска е към 29-30 а английска е най висок (поне миналата година беше така) - 32-36
![]()
Eхооо,осъзнай се,Варна не е Вселената...Момичето говореше за София!!!Хайде да те видим как ще влезеш в 9 ФЕГ с тези оценки?!Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
П.С.Нямам нищо против Варна или който и да било друг град,както и нищо лично към DqVoLcHe_Ot_RaQ.Аз самата съм родена във Варна и много си я обичкам!!! :P Съжалявам,че прозвуча малко грубо,ама четете по-внимателно бе,хора!!!Английски,френски, немски гимназии много в България,да не е само една определена френска гимназия във Варна или София...![]()
![]()
Аз бих преписала от тоя пред мен, само ако нямам никаква идея за някои от въпросите. За останалите ще реша каквото мога, а за тези, които не мога съвсем, ще изключа някои възможности и ще налучквам.![]()
Аз мисля да се напия,пък каквото стане!![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...