.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    klamer4e, това, че някакъв тъпан е помогнал на приятелката ти, не означава, че всички правят така. Нали се сещаш, че на никого не му е изгодно да подсказва, защото така може да стане, че този, на когото си подсказвал, да влезе, а ти не.

В този случай, хитрината е да подскажеш грешно.
    Еми да... Но какъвто беше формата на изпита, всичко се виждаше, ако не си прегърнеш листа и така да пишеш... Ако е като миналата година, нямаш проблем да преписваш от всички хора, седящи около теб....
    Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)

offf miii kvooo....zna4i na purvo mqsto - SPOKOISTVIE!!!
    ako se panira6..rabotata na nikude na otiva
    az na izpita mi po matematika...uj po q 4atkah, ama qko se panirah i pripadnah
    za tva spokoistvie iiii ne si misli kvo li 6te staneee...ala bala...ako ne go vzema...
    da stava kvoto 6te....Uspeh

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    кво пък е толкова страшното не мога да разбера,миналата година бях седми клас и отидох си на изпита и си реших всичко като пич и тва е .
    още повече ,че тестовете бяха толкова лесни..така че дори и да не си учила кой знае колко много можеш да си изкараш една добра оценка и да влезеш в добро училище.

Цитирай Първоначално написано от Blo0dyBitch
    мн ми е интересно как ще стане това като ти прибират телефона и има две даскалици които те наблюдават

На нас телефоните не са ни ги събирали, а квесторките си пиеха кафето и си разглеждаха каталог на Oriflame..

Град
    Between The Hell and The Heaven
    Цитирай Първоначално написано от klamer4e
    Хахах на тия тестове миналата година супер лесно се преписваше... Ако не ви казват къде да седите, изберете си място зад някой привидно умен.. Мен най-добрата ми фр изкара две 4.50 само с преписване... Тя на примерните тестове винаги имаше 2
    не знам при приятелката ти как е било,но ние не си избирахме къде да сядаме-търсехме си имената по чиновете
    а то ако отидеш на изпита и се надяваш да препишеш от някого...що въобще отиваш?! той човек може и умен да изглежда,но да е по-тъп и от обувката ти

относно влизането с 3ки-това са единични случаи,а и най-често другата им оценка е към 5...абе гледайте да имате повече от 3

На нас телефоните не са ни ги събирали, а квесторките си пиеха кафето и си разглеждаха каталог на Oriflame..
    еми имали сте късмет

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еми и аз съм 7 клас...
    Кво да ти кажа...Значи като отиваш да правиш тестовете,седни там,където е сянка,защото като напече слънце и ще ти е супер некомфортно!

Аз имам един много страмен проблем...Когато съм притеснена,се опитвам да се вглъбя в задачите и да се съсредоточа.НО от прекаленното внимание или...не знам от какво,правя повече грешки,от колкото попринцип!

На въпроса ,кога са ни изпитите:По БЕЛ-20 По Математика-26

А бе хора кво е тва да седнете където си искате Сядате там, където ви пише името!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Аз миналата година бях под ножа наистина си е доста притеснително ама не трябва да си мислите колко е важно и т.н.. Ако през годината си се трудил/а няма от какво да се притесняваш...Аз отидох на изпита с мисълта,че има хора къде по-зле от мене. В крайна сметка влязох където искам и то без проблеми...Важното е да вярваш в себе си и да не подценяваш знанията си. Не разчитай да препишеш от някой..а на себе си като мине всичко ще видиш,че е нямало за какво да се притесняваш...
    Успех на всички и да влезете където най-много искате
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    тъпанар с тъпанарите колко сте тъпи пф ако можех да върна времето немаше да кандидатствам никъде никога щех да завършо некво тъпо училище с пълна 6-ца и после щех да фърча а не са да се чуда кво да праа та да не остана по 5 предмети на изпити
    Разсъждаваш досущ като майка ми.

Град
    ..във един измислен свят..
    За френската , испанската и английската ти трябва поне над 30 бал (поне над 4.50 на двата изпита) ..

Нещо не си запозната... аз в френска влязох с бал 27, 3.50 по математика и 4.17 по български Испанска е към 29-30 а английска е най висок (поне миналата година беше така) - 32-36

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    За френската , испанската и английската ти трябва поне над 30 бал (поне над 4.50 на двата изпита) ..

Нещо не си запозната... аз в френска влязох с бал 27, 3.50 по математика и 4.17 по български Испанска е към 29-30 а английска е най висок (поне миналата година беше така) - 32-36
    Eхооо,осъзнай се,Варна не е Вселената...Момичето говореше за София!!!Хайде да те видим как ще влезеш в 9 ФЕГ с тези оценки?!
    П.С.Нямам нищо против Варна или който и да било друг град,както и нищо лично към DqVoLcHe_Ot_RaQ.Аз самата съм родена във Варна и много си я обичкам!!! :P Съжалявам,че прозвуча малко грубо,ама четете по-внимателно бе,хора!!!Английски,френски, немски гимназии много в България,да не е само една определена френска гимназия във Варна или София...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Аз бих преписала от тоя пред мен, само ако нямам никаква идея за някои от въпросите. За останалите ще реша каквото мога, а за тези, които не мога съвсем, ще изключа някои възможности и ще налучквам.

Град
    СофиЯ
    Аз мисля да се напия,пък каквото стане!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми