- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Случвало ли ви се е някога....
В училище може би ви се е случвало някоя учителка да си има любимци и да пише по - високи оценки! е ние имаме една учителка която е може би най-надутата в у-ще е тя е по английски и ни пусна контролно днес като ги връща изпитваше всеки за по-висока оценка и нали мен ме викна и ми върна контролното без да ме изпитва и ми писа по - ниска оценка ` тя винаги мен ме е мразила от 6-ти клас , а и върна контролното на една нейна любимка и тя не отговори контролното беше за 4 а тя писа 5![]()
![]()
мн се издразних защото тя мен не ме пита нещо и аз веднага я попитах как така? тя отг че преценила мен да не ме изпитва
а тая моята съученичка я дигнаха на дъската и г-жата и продиктува изречение с "friend" тя написа "freint" Помислете тя колко знае
kajete kvo mislite 6toto az mn se drazna
![]()
Споко,мацка.Почти винаги има такива учители.Не се ядосвай,няма нищо да промениш.Просто не им обръщай внимание.
не се ядосвай случвало ми се е и на мен така за е дна никаква оценка да си губиш достойнството дори не е трябвало да питаш нека съученичката ти да изкара по- високо а после на контролното ще видиш колко има ..Първоначално написано от Ashley_Tisdale
![]()
na vsqkde gi ima tiq ovcicqlo stado razprusnati po u4ilishtata
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Да, естествено, че и ние имаме такива и много ме дразнят. Не, че имат любимци, но има някои индивиди от класа, чиито "скъпоценни родители" са повод да не получават ниски оценки (4 е обида).
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Възможно е нещо в поведението ти да я е подразнило и оттогава да се държи така. А ако си е просто такава- не и обръщай внимание, гледай да си учиш по-добре за контролните, да изкараш на тях направо по-високите оценки и да не се налага да те изпитва.
te vinaga sa "pravi" . na 1 takava i napraix skandal i tq posle se na mene si go izkarva6e.drygata p1t ne be6e lo6a ama tq otna4alo be6e precenila koi zakolko e i tva e . ne moi6 q ybedi6 v obratnoto.ama pri neq si4ko be6e ok ;] mene me be precenila za 5 i 3 godini otkakt bqx s neq se si mi zaformq petica i taka za vsi4ki...........t1pi4ko e ama......
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Не се притеснявай за глупости... После, след като няма да има кой да й пише 6-ци, ще ти бъде добре и на тебА и се успокоявай, че на знания си много над нея, тъй че
![]()
еlsy![]()
Лелееее колко ме дразнат такива даскалиии ..
мацка.. не обръщай внимание .. повечето са си такива и най малко ние ще гипроменим .. тегли и майна и си живей![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Nie nqmame takiva snobi , ama taz jenica ne6to ne postupva mnogo dobre ...![]()
![]()
![]()
![]()
А другия път що не си научиш добре и не изкараш шестица, за да не се налага да те изпитва? И мен някои учители не ме харесват, навсякъде има такива. От друга страна, може наистина да е преценила, че не трябва да те изпитва, зависи какви грешки си направила на теста. Учениците могат да бъдат много наивни. Абе, няма значение дали е права или не. Просто си научи и като си кажеш всичко няма как да не ти пише шест. ;]
Недей се травмира ... ще се стрещнеш с по-лоши хора в тоя живот.Трябва от малък да свикнеш с трудностите,за да може после да ти е по-леко и да ги преодоляваш.Просто си учи до колкото можеш и не се ядосвай за някаква оценка.
+1Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
споко,и при нас има такива госпожи но аз обикновено съм от любимците![]()
spoko i pri nas ima takiva nikoga nqma neinata lubimka da se promeni tva sa nai gadnite u4iteli ti ne mo moge6 da napravi6 ni6to s koeto da go promeni6 prosto se primiri(znam 4e e gadno no az li4no tva napravih 6toto mi pisna po edno vreme ot takiva i prosto po nqkoe vreme spira6 da se drazni6a) tva e ot men
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
На мен в 7 клас учителката по история ми заяви че съм и' ''от несимпатичната половина'' и на контролни ме изкарваше да ги правя персонално пред нея .. вярваше си че преписвам. и така цяла година се дразнехме взаимно, понеже и тя на мен не ми беше симпатична откакто се показа като субективна.. след което жената получи инфаркт и инвалидност от нерви и заяждане с ученици ..
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
От реалността боли, нали?
Сорри мацка, ама днес ще те ядосва несправедливостта на даскалката ти, след години тази на шефа и така....
За мен това са бели кахъри!
Ти за какво учиш заради оценките или заради знания?!
Няма да оправиш света, колкото и голямо да е желанито...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ми има такива,не е честно така ама такива са си.Не си им симпатичен еми по-слаба оценкаи при мен има такива дето превилегии за един,а за другия еми сори брат не ме кефиш,така е Живота е несправедлив
![]()
+1Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
![]()
![]()
![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Ъ, да не ти пука за учителката. Ти си учи, ако знаеш за 6 тя не може да ти пише по-малко.
В седми клас ме беше нарочила даскалицата по математика. Все нещо бях направила и т.н. Накрая си свърших с шестица, влезнах там, където исках, а нейните любимки бяха с тройка..
Ти си учи езика, то след време ще се покаже дали го знаеш, независимо от учителката! И свиквай вече с такива хора, защото тепърва ще се сблъскваш ..
леле .. наща по английски е същата! само дето аз съм и любимката на нея ... на мене това лично не ми харесвада ... вярно е че ми пише по-високи оценки ама всички от класа мн ми се нерват за тфа .. пак и на всичкото отгоре по английски почти нищо незнам
![]()
In touch with life ;]
Ами набий я...сега е много модерно![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
хах аз нямам такива проблеми.. тук наще учители не ни карат да учим много много накрая ти турят един тест (г/д както тези след 7 клас у Б-я) и земеш ли го отиаш по горен клас не го ли земеш .. лятно даскало![]()