- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хей момичета
Имате ли любими мъжки прически или ви е без значение косата на гаджето ви приятел или там някой си .. xx
Първи номер, със също толкова дълга брада и мустачки![]()
ми нямам точно любима но мен ме кефи черна коса на иглички
taralej4eto me kefidokolkoto znam otiva na dosta mom4eta
![]()
Руса кукличка
Оо да..косичката е първото нещо ,което забелязвам в момчето.Много ми харесва когато косата е леко дълга,тъмна и къдравичка/бучава/,харесват ми и дредове^^...общо взето да е дълга..къса не обичам
Az g haresvam s dalga kosa do krasta i s mnojestvo fibi!
Abe hora kakivi sa teq gluposti kosata li e nai-vajnoto ka4estvo v edin 4ovek?![]()
![]()
![]()
само брадата да е малко по дълга (2 санта най-много)Първоначално написано от ^Santra^
![]()
Любимата ми прическа е гребенче на хуя! Много я харесвам защото се заплита в окосмяването на приятелката ми!Първоначално написано от BillyJean
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
Много къса, 1-2 номер, брадата също да не е гладка-и тя така![]()
![]()
mhm 2ri nomer ili 3ti ama i da pasva na liceto 6toto ina4e e mn sme6noПървоначално написано от МъНиЧеТо_Е_тЪжНиЧкО
![]()
Kosata sama po sebe si ne e ot golqmo zna4enie,vajno e cqloto izlu4vane,no kakto i da e....Az mn haresvam mom4tata s kusa kosa ili s igli4ki.Vuob6te ne haresva mom4etata s bradi,mustaci ili dulgi kosi
![]()
I mene absolyotno! dulgi igli4ki...Първоначално написано от МъНиЧеТо_Е_тЪжНиЧкО
![]()
![]()
![]()
мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
3а Повече Контакти Търсете Разклонител.
Еми , баш любима не , но моят възлюбен е с коса дълга около 5 см и му седи страхотно , без никакъв гел . Тази съвсем семпла прическа му отива страшно много с хубавите кафяви очи ...![]()
...
Ми нещо подобно, но бретона да е по-прав, не толкова закривен:
http://www.man-hairstyle.com/images/..._hairstyle.JPG
+1,напълно съм съгласнаПървоначално написано от MiLeNcHeToO
zavisi si ot mom4eto no vinagi mi e haresvalo kato e kuso i si prokaram rukata4ustvoto e mn gotino! ina4e mi haresva i malko po-dulgo, nebrejno stur4a6ta nasam natam
![]()
Дъъъълга, ама мн дълга коса... до раменете минимум... или ако е къса, да е 1- ви номер... и с брадичка... друг вариант нЕма!!!![]()
![]()
![]()
и на менПървоначално написано от love^veselka
![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (: