- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ох ... егати съдбата ....
Аз съм момиче на 15 години (8 клас). От тази година уча в професионална гимназия (кандидатствах след 7-ми клас и ме приеха веднага). Миналата учебна година (т.е. в 7-ми клас) бях като зубърчетата, учех и стоях пред компа. Почти не излизах,а да не говорим че въобще не се занимавах с момчета! Но от тази година всичко се промени. Всичко се обърне в обратна посока.Станах от онези отворени момичета, които не учат и се занимават с момчета, а на всичкото от горе ме е страх, че започвам да пия твърде много!За моя голяма радост още не съм пропушила.
Та всичко се започна от началото на тази учебна година. Влюбих се в едно момче. Но това момче не беше за мен. Или по-скоро не знаеше какво иска. Ту се държеше много мило, все едно може да стане нещо между нас, а пък после все едно не се познаваме. Плаках за него цели 6 месеца.(колко глупава бях!
) По едно време имах чувството, че ме харесва, но явно съм грешала, защото след 1 седмица си хвана гадже. (Аз разбира се ревах като откачена!
) После явно са скъсали и пак започна да се държи по онзи ... странен
начин. (В смисъл, все едно ме харесва.) Тогава бях лудо влюбена.
След няколко седмици отидох на екскурзия в Турция и чувствата ми изстинаха. ( Независимо от това, че бях само за 3 дни!) Ходих с мои съченици и някои от по-горните класове. Тогава харесах друго момче. Само че той не знае. (В същност може и да си е мислел че го харесвам, ама след това което стана на дали вече е така.) Като отидохме в Турция се запознах с него. Беше много яко.
Само че проклетия алкохол провали всичко!(Или по-скоро самата аз го провалих!
) Вечерта в която пристигнахме в Турция всички се напихме (включително и аз!
). Напих се и се прегръщах с едно момче от моя клас. Слава богу нищо повече не стана
!
На следващия ден пътувахме с кораб. Като се прибрахме в хотела влязохме в басейна, после вечеряхме и си взехем по един душ.
След това излязохме на кафе (Аз, момчето което харесвам и още няколко човека.) След около 1 час (предполагам) се върнахме и щяхме да ходим на техно парти, но повечето се отказаха и рещшихме да отидем при басейна в хотела. Отидохме там, но бяхме само 5 човека от цялата ни групичка.(Аз, М. , и още 2/3 момчета, защото едни бяха изгоряли, а други се запиха в една стая.
) И така там стояхме сигурно до ... нямам представа колко часа. Бяхме решили да не спим тази нощ, защото на другия ден трябваше да си тръгваме.
Но в последствие нешата се промениха. Качихме се към стаите си, но аз си бях забравила ключа,а момичето с което бяхме в една стая беше заспала. Така отидох в стаята на момчето което харесвам и спах там. (До колкото беше възможно да се спи, защото захъркаха всички и аз не можах да заспя!
) На сутринта станах преди тях, защото вече не издържах и отидох да видя дали някой от моята стая се е събудил. За моя радст ми отвориха и аз си легнах.
![]()
Но ... до тук беше хубавата част.Като си затръгвахме, с него все едно не се познавахме.
Говорихме си много малко. Той започна да си говори с една моя "приятелка" и дори седнаха един до друг. Тогава вече не издържах и се разплаках. (И се надявам да НЕ е разбрал че съм плакала заради него.) Имам чувството, че той хареста това момиче. Нямам представа защо, но така мисля.
Сега ми е отвратително гадно. (Днес казах на момчето което някога харесвах, че съм влюбена в друг и явно на него му стана неприятно, но и на мен ми беше гадно когато ме разиграваше.Все пак е по-добре от колкото само да го лъжа.) А със сегашното момче ... незнам какво ще стане.
Нямам представа какво мисли за мен. Сигурно си е помислил че съм била пияна. Само че не беше така.
Прекалено много го харесвам.
И вече не знам какво да правя.
Уморих се.
Станала съм прекалено лесно ранима, а това не е хич хубаво.
Та вече не знам защо я написах тази тема, но ми стана прекалено тежко и трябваше с някой да споделя, но няма човек на който да се доверя (макар че историята ми е доста съкратена, но по-добре е отколкото да си мълча), а така поне знам че каквото и да кажете не ви познавам и няма да ми пука за каква ще ме помислите.
Исках просто да споделя. Ако някой може да ми помогне ще съм му благодарна, но по-важното е че на мен ми беше нужен отдушник. Задушавах се от всичко това. Поне сега ми е малко по-добре. Благодаря ВИ че отделихте от времето си за да се занимавате с моите проблеми.![]()
Страхът изчезва след достатъчно време усилени тренировки, така че не се безпокойПървоначално написано от sexy_eJlz
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто се стегни и стига с тия детски глупости.. 8 клас си
The Spark
може би момчето, което харесваш е от тези, на които не им пука за чувствата на другите.. и просто си играе с момичетата.. Трябва да му покажеш че се интересуваш от него, защото той си мисли че сте просто приятели... опитай се да се зближиш с него по някакъв начин... все пак трябва да рискуваш... аз преди време бях като теб.. харесвах дадено момче, на следващия ден друг и така.. ама с времето, годините и опита ще разбереш че не си е струвало да страдаш заради него...
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
hahsqka6 4eta za sebe si (e bez ekskurziqta v turciq)
ne znaeh 4e ima i drugi kato men
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
ami opitai se da pogovor6 s nego i da izqsnite otno6eniqta si.ako iska6 da si po-spokoina po4ni da govori6 za ekskurziqta i mu kaji,4e ne si bila piqna kogato si legnala do nego.ako ima i toi 4uvstva 6te te razbere,ako se interesuva6 mn ot nego,moje6 da porazpita6 drugi hora ili priqtelite mu dali naistina si haresva drugoto momi4e.kolkoto do biv6iq ti -nqma smisal da mu obra6ta6 vnimanie,ostavi go da strada kakto si stradala ti![]()
Руса кукличка
ako toq e nqk1v deto e broikadjiq....Nema smis1l...Opitai se da se sbliji6 s nego...v na4aloto uj priqteli ala bala...to tva priqteli mejdo momi4e i mom4e mnogo trudno se polu4ava,a ako se polu4i 80 % ot tiq priqtelstva prerazstvat v ne6to pove4e...
Да обаче ся като му видях снимката на скайп си е сложил на някакво момиче и пише обичам те и някфи целувки ...Малии се на такива попадам ...
Той на екскурзията каза нещо, което не можах да разбра, но вече май се сещам какво е имал предвид. Каза: "Всичко което направя на тая екскурзия искам да ми го простиш."
Охх ... незнам вече ... все пак мерси за отделеното време ...
тази история прилича донякъде на моята, която вече преодолях
![]()
ne mi se 4ete uspeh
В началото е точно като мен... изглежда новото училище ни съсипва всичкитеСамо, че аз не пия, нито пуша... но пък съм много по - различна от това, което бях в 7 клас...
Тааам... по темата... ами не мисли, че си е помислил нещо лошо за теб, защото не ти е казал нищо, а и не е направил нещо толкова фатално, че да можеш да си го мислиш... Виж как ще се развият нещата, виж дали ще те отбягва... и ако го прави - значи наистина е останал с лошо впечатление от теб
Дано всичко бъде наред! Успех
![]()
еlsy![]()
Ми то си е ...Първоначално написано от жУси
![]()
Още едно доказателсвто ,че гимназията отваря,управя хората!![]()
съжелявам че ще го кажа така но според мен нямаш шанс с нито един от тях.първият те разиграва и ти си му казала че не го искаш.а за втория има шанс ако си кажеш сичко но това не означава че ще се съберете доколкото разбрах има друга.и трето и най важно за 1 година си се променила коренно разбирам те как се чувстваш най добре се осъзнай и бъди себе си не трябва да подражаваш на другите още повече че те те учат на грешни неща.Успех!![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
ох,защо всички страдат....не може ли да е по-лесно...
someone else...
Т0ва е ист0рията ми 0т преди 1 месец и 2/3 седмици... Сегаа ... все 0ще не знам какв0 да павя .. защ0 ли? Защ0т0 .. м0мчет0 0т екскурзиятаа .. п0 едн0 време ми каза че ме харесваа .. пък сега е с друг0т0 м0мичее (а разправяше че са сам0 приятели и не я харесва...) Ааа чувствата ми към нег0 и към друг0т0 м0мче са все така силни ... Мислех си, че съм ги забравилаа .. н00 ...се излъгах .. Сега загубих и двамата ии ... не зная какв0 да правя ..![]()
Съдба няма.
[size=7][b][u]fosse cos
Не ме отричай, тъп идиот.Първоначално написано от Presley`n`Sum
хехе май всяко момиче преминава през този етап. Когато влязох в гимназията, много се промених.. и по едно време и аз се оказах в същата ситуация.. харесвах няколко момчета.. излизах с тях на кафе ала бала.. но изведнъж се появи моят човек, който преобърна и промени всичко..Така че това са просто някакви временни флиртове, няма за какво да се впрягаш толкова
всеки минавал през този етапглупости
всичко е въпрос на воля .. ако не искаш,кой ще те накара да почнеш да пиеш,пушиш или каквото се сетиш ?!
no doubt-don't speak
Точно.Първоначално написано от MonSitY
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Абсолютно права!Първоначално написано от chocolate`kiss
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Qvno popadash vse na nepodxodqshti momcheta, nameri si drugo, s tiq dvamata e qsno, che nishto nqma da stane...SorryAiiideee i se stqgai