- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прическа отдолу-момчета/към момичетата/
NIKAKVI!!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Мъж без косми не е мъж.....поне според мен
+1Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
бе нещо се копирате и послъгвате май?
Добре аз не мога да разбера за топките ли имате предвид или за над пишката?
xtreme lifestyle
e aide bez kosmi de![]()
Е, за мен е по-хубаво да има, ама....![]()
+1Първоначално написано от beb4eto0o
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
абе бих предпочел момичето да няма xD
I"m Lonely ...
bezformeno, no obilno okosmqvane![]()
Абе да има, но да са подкъсени.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Топките и над пениса да са обръснати, пък после като пораснат малко, няма проблем за мен, на мен не ми боцка, боцкат ме когато станат големи.. А иначе като са малки и си легнала по груб с разкрачени и притиснати към (около) гърдите крака и се наклони към теб момчето и почне да те чука и с косъмчетата те гъделичкат много яко по клитора и се получава едновременна вагинална и клиторална стимулация без намесата на ръце или други предмети..![]()
да има гора до средата на корема е най яко
Muay-thai - The ultimate fighting skill
Абе предпочитам мъжа да си има козинка като цялоНе да е като някоя маймуна, ама се пак... ако исках нещо прекаленно нежно щях да съм обратна
![]()
Абе предпочитам да е без косми, не ме кефи да е космат...дразня се![]()
Не ме интересува дали ще има косми или не , важното е да е вкусна и срамните усни да са по големички![]()
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
mm ami nqma zna4enie..pak i dne6nite mom4eta kat gi gledam po gladko izbrasnati ot men i se komplekisram...
без опр![]()
не ми е супер важно ама предпочитам или без или подкъсени горите - в Балкана![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?