- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой бихте искали да спчели MusicIdol?
Кой бихте искали да спчели MusicIdol?
Тома, но не защото е метъл, а защото до тук винаги се справя отлично.
Деничка...много ми е симпатична. Другите също нмого ги харесвам(без Пламена), но определено Деница ми е фаворит. Тома не ми хареса вчера как го изпищя финала на песента, но като цяло доста добре му се получават. Ясен е голям образ и супер веселяк.
Аз искам или Тома или Ясен да спечелят, но Ясен няма никакъв шанс така че съм за ТОМА
...
ами Ясен,Тома или Нора..нз пламена не ми е на сърце нещо,а деница![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
От останалите участници нито един не ми е симпатичен. Най-малко антипатичен ми е Тома, затова, а и заради мъжката солидарност бих подкрепил него, но пак повтарям - като цяло хич не ми харесва.![]()
Левски шампион але але!
BIH iskal da vzema nagradata Qsen za6toto Toma po4na da se misli za golqma rabota.a Qsen ne e nadut skromen e i mngo bih iskal toi da stane Idol na Bg
Първоначално написано от w0sh
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Тома или Нора! Много са добри и двамата според мен.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Нора или Ясен![]()
За пръв път виждам смислен коментар от теб , поздравления... :PПървоначално написано от w0sh
По темата : Не гледам предаването , даже мислех ,че е свършило вече!![]()
Toma.
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Toма
Today is gonna be the day
That they're gonna throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you gotta do
I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now
тома защото може да пее... но попринцип няма значение гледал съм го 1 - 2 пъти и не ме ебе.. само не искам да печели оня бивол деница ..![]()
Еми.. или Нора, или Пламена.. се ми е едно.. надали ще им слушам творчеството някога![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!