- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ И ТЯ МЕ ОБИЧА
Хора имам много важен проблем.Моля ви отговорете ми по най-бързия начин.Обичам едно момиче и съм на 15г.(тя също).Искам да ви попитам следното:КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ И ТЯ МЕ ОБИЧАСлед 2 седмици ще замине за Испания (екскурзия) и трябва да и кажа че я обичам.И не знам дали и тя ме обича МОЛЯ ВИ ОТГОВОРЕТЕ МИ СЕРИОЗНО трябват ми много мнения.
![]()
7 точка от правилата
moderated by Coki
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
просто я попитай!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Emi kaji i neska 4e q obi4a6 i vij kvo shti otgovori...Principno ako te obi4a i tq shte ti kaje syshtoto![]()
Подари и вибратор.
Абе не може да я обичаш!Ти знаеш ли какво е да обичаш?Явно я харесваш,ама се съмнявам,че я обичаш...
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
+1Първоначално написано от ^Miss_Independent^
Eдинственият начин да разбереш дали тя те ХАРЕСВА е като й признаеш чувствата ти. Тя може да ти е намекнала нещо (ако те харесва) - погледчета, усмивки...
+1 Тук не става дума за любовПървоначално написано от ^blue_cat
а по темата : Съгласна съм, признай й какво чувстваш и виж отговора й
![]()
Кажи й за чувствата си.По-долре отрязан,отколкото объркан...![]()
това: "обичам те " го имате като здрасти![]()
Обичаш я, а си още на 15!!!!!! Едва ли чак я обичаш, може би има някакво привличане!А какво да направиш?Ми покани я на кафе!![]()
hm... tfa "ob14am t3" ve4e nqa nikfa stoinostako imashe hora koitu pone malko 4ustfa flagaha f tas duma moje bi sheshe da sme po shtastlifi si4ki!!!
Da ama nqmAa!!!
без ПОДПИС ... xD
Какви са тези предрасъдъци за годините? Трябва да навършиш определена възраст, за да можеш да обичаш.. може би след като вземеш шофьорска книжка?Първоначално написано от vilinanova
И с 10-те удивителни, щото пък стана по убедително...
Offtopic : Абе стига с тея погледи и усмуивки!Първоначално написано от Co0kIe
Пишеше в една тема веднъж,нещо което много ми хареса.Като сте в градския транспорт или някъде другаде,к'фо да правят хората : да мижат или да ви показват среден пръст?!
По темата: Докато не и кажеш,няма да разбереш.Признай и на 4 очи.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
spodeli i tvoite 4uvstva i q popitai za neinite!bez risk-nqma pe4alba
ni6to nqma da zagubi6![]()
Руса кукличка
!!!!! задължително епросто я попитай![]()
someone else...
Може да не си сигурен, ама заглавието на темата ти е като написано от кифла... А на 14 едва ли знаете дори значението на думата "любов".
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Хаха .. чета и се смея .. то си е за смях ВЯРНО СИ Е , че повечето вече го имат за Здрасти това 'обичам те' , но се смея и на друго .. годишни ограничения за чувства ... няма ограничения .. човек обича ! .. като малък обичаш МАйка си ! .. баща си ! .. цялото семейство дето се грижи за теб .. след време .. Обичал ли си ги тях значи може да обичаш и други освен тях .. приятели,животни .. (някои израстват с животни повече от колко някои близки),ДРУГИ ХОРА (момичета,момчета) .. , но истински обичаш ако си намерил точното момиче .. иначе не става така (момиче за 1 нощ)
Много просто (аз така действам).Изчакай тя да те пита.Гледай я влюбено.Ако тя се изнерви от тава значи не те ,,обича,,.Но ако не се изнерви значи те ,,обича,, и тя сама ще ти даде знак
е това беше брутално тъпо той има ограничено време какво ще я чака
интересно ми е какво ще стане ако нея пита преди да замине ,но както и да е
В днешно време ако знаеха какво означават думите "Обичам те" нямаше всеки втори да казва, че "обича!"
Съгласен съм с това! Пък и човек в живота си обича истински само веднъж!!