.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ И ТЯ МЕ ОБИЧА

Хора имам много важен проблем.Моля ви отговорете ми по най-бързия начин.Обичам едно момиче и съм на 15г.(тя също).Искам да ви попитам следното:КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ И ТЯ МЕ ОБИЧА След 2 седмици ще замине за Испания (екскурзия) и трябва да и кажа че я обичам.И не знам дали и тя ме обича МОЛЯ ВИ ОТГОВОРЕТЕ МИ СЕРИОЗНО трябват ми много мнения.

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    просто я попитай!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Emi kaji i neska 4e q obi4a6 i vij kvo shti otgovori...Principno ako te obi4a i tq shte ti kaje syshtoto

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Подари и вибратор.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    СофиЯ
    Абе не може да я обичаш!Ти знаеш ли какво е да обичаш?Явно я харесваш,ама се съмнявам,че я обичаш...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Абе не може да я обичаш!Ти знаеш ли какво е да обичаш?Явно я харесваш,ама се съмнявам,че я обичаш...
    +1

Eдинственият начин да разбереш дали тя те ХАРЕСВА е като й признаеш чувствата ти. Тя може да ти е намекнала нещо (ако те харесва) - погледчета, усмивки...

Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    +1

Eдинственият начин да разбереш дали тя те ХАРЕСВА е като й признаеш чувствата ти. Тя може да ти е намекнала нещо (ако те харесва) - погледчета, усмивки...
    +1 Тук не става дума за любов а по темата : Съгласна съм, признай й какво чувстваш и виж отговора й

Кажи й за чувствата си.По-долре отрязан,отколкото объркан...

това: "обичам те " го имате като здрасти

Обичаш я, а си още на 15!!!!!! Едва ли чак я обичаш, може би има някакво привличане!А какво да направиш?Ми покани я на кафе!

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    hm... tfa "ob14am t3" ve4e nqa nikfa stoinost ako imashe hora koitu pone malko 4ustfa flagaha f tas duma moje bi sheshe da sme po shtastlifi si4ki!!! Da ama nqmAa!!!
    без ПОДПИС ... xD

Град
    people`s wet dreams
    Цитирай Първоначално написано от summer_gir1
    това: "обичам те " го имате като здрасти
    +1

Цитирай Първоначално написано от vilinanova
    Обичаш я, а си още на 15!!!!!! Едва ли чак я обичаш, може би има някакво привличане!А какво да направиш?Ми покани я на кафе!
    Какви са тези предрасъдъци за годините? Трябва да навършиш определена възраст, за да можеш да обичаш.. може би след като вземеш шофьорска книжка? И с 10-те удивителни, щото пък стана по убедително...

Цитирай Първоначално написано от Co0kIe
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    +1

+1 Тук не става дума за любов а по темата : Съгласна съм, признай й какво чувстваш и виж отговора й
    Offtopic : Абе стига с тея погледи и усмуивки!
    Пишеше в една тема веднъж,нещо което много ми хареса.Като сте в градския транспорт или някъде другаде,к'фо да правят хората : да мижат или да ви показват среден пръст?!

По темата: Докато не и кажеш,няма да разбереш.Признай и на 4 очи.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Велико Търново
    spodeli i tvoite 4uvstva i q popitai za neinite!bez risk-nqma pe4alba
    ni6to nqma da zagubi6
    Руса кукличка

Град
    In Devil's Castle
    просто я попитай
    !!!!! задължително е
    someone else...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Може да не си сигурен, ама заглавието на темата ти е като написано от кифла... А на 14 едва ли знаете дори значението на думата "любов".
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Хаха .. чета и се смея .. то си е за смях ВЯРНО СИ Е , че повечето вече го имат за Здрасти това 'обичам те' , но се смея и на друго .. годишни ограничения за чувства ... няма ограничения .. човек обича ! .. като малък обичаш МАйка си ! .. баща си ! .. цялото семейство дето се грижи за теб .. след време .. Обичал ли си ги тях значи може да обичаш и други освен тях .. приятели,животни .. (някои израстват с животни повече от колко някои близки),ДРУГИ ХОРА (момичета,момчета) .. , но истински обичаш ако си намерил точното момиче .. иначе не става така (момиче за 1 нощ)

КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ И ТЯ МЕ ОБИЧА

Много просто (аз така действам).Изчакай тя да те пита.Гледай я влюбено.Ако тя се изнерви от тава значи не те ,,обича,,.Но ако не се изнерви значи те ,,обича,, и тя сама ще ти даде знак

е това беше брутално тъпо той има ограничено време какво ще я чака

интересно ми е какво ще стане ако нея пита преди да замине ,но както и да е

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Бе я недей разбира

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marti512 Виж мнението
    Много просто (аз така действам).Изчакай тя да те пита.Гледай я влюбено.Ако тя се изнерви от тава значи не те ,,обича,,.Но ако не се изнерви значи те ,,обича,, и тя сама ще ти даде знак
    Първо, виж от коя година е темата.
    Второ, не знам защо си представям супер дебилен кравешки поглед, който при всички случаи е изнервящ. Правилният поглед в тая ситуация е съвсем различен.

В днешно време ако знаеха какво означават думите "Обичам те" нямаше всеки втори да казва, че "обича!"

Съгласен съм с това! Пък и човек в живота си обича истински само веднъж!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си