- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще останете ли по някой предмет?
На мен ми се очертава да остана по химия ( две двойки ), физика ( една двойка ), ( геометрия само една тройка, в четвъртък ми предстои класно, т.е. - двойка );(
Та така... аз вече се готвя за поправки ;(
I am what I am
Еми незнам може по алгебра и геометрия.Зависи от класните.Утре е по алгебра и трябва да изкарам поне 4 , а по геометрия прайхме , ама още не са ни го върнали
Гадна математика![]()
![]()
![]()
![]()
не
не
Не няма да оставам по нищо, но не виждам причината, поради която се хвалиш???няма нищо за хвалене даже така се излагаш ти!
...
като те гледам мн горд изглеждашаз няма да оставам по нищо
![]()
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
ми не е за хвалба наистина...аз няма да остана по нищо
Ако аз оставах на изпит по толкова предмети щеше да ме е срам само да спомена но за щастие при мен няма такива изгледи![]()
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Ами досега никога съм нямала двойка,така че...![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
няма макар че и аз съм зле по математика
Puedo escribir los versos m
Не.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Мне...
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
xxaxa...matematikata e nai-qkiqt predmet:P ubojavam q :P ....aaa ina4e..2-4ici imam..ama podgotvitelen 8 klas v ezikova gimnaziq..normalno e..nqma 4ovek bez 2-ka :P ama toq srok imam samo 1...ii to gospojata se zaqde s men ..ina4e bqh pone za 4.50 :P ina4e..toq srokj sym mn dovolna ot sebe si... :P dobri ocenki izkarvam..samo po nemski se izlojih qko na klasnata...ama...te ne mi smykvat mnogo uspexa tezi ocenki :P tyi 4e...az po nishto nqma da ostavam..pyk i do sq ne sym imala slabi ocenki.. (do 8 kllasss..kogato otidoh v daskalo s 26 4asa na sedmica NEMSKI
![]()
) :P
![]()
Не.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Според мен трябва да си супер тъп, за да не стигнеш поне до 3 за срока. Няма да оставам по нищо!
Е пич няма начин впечатли ме. Между другото кой клас си?Първоначално написано от m4rt1n
Don't worry, be happy!
И аз я мразя брат..Не ми се очертава да остана по нещо...опс..по рисуване...Първоначално написано от Luv_me_or_hate_me
щото тя мисли целия клас да остави..цяла година пим лазим по нервите...
![]()
![]()
Аз сигорно ще остана по биология, имам три двойки и една троика и са зависи от полседните ми 2 контролни ама май ще правя компания на моите приятели дето останаха на поправка![]()
![]()
еми аз за малко по химия и то не заради двоики ами че нямах нито една оценка и през голямото назубках два урока и ми писа 4 и вчера праих контролно и ся съм ок по всичко
Да ве по математика и по двете и физика...най-лошото е, че по физика ни е директорката и доста трудно ше ме пусне...ама ше я опрайм нЕма начин.
ЮМРУКА Е НАЙ-СИЛЕН, КОГАТО Е ОБЩ!
Аз съм роден гений, как да остана? ...
The Spark
винаги има първи път...Първоначално написано от krisi_bep
то и аз не съм...ама има теоритична възможност![]()