- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще останете ли по някой предмет?
Да,да така е трябва да си суууупер тъп....Ами аз ще оставам по геометрия защото госпожата ми даде съвсем различни задачи то тези които ме накара да науча и има много гадост на лична основа.....чудя се как да стане,но остида ли на поправка няма да я взема 100000000% и...оставамПървоначално написано от pussycat_doll_nicole
А иначе съм с 5ица успех някъде...
Няма да оставам за щастие, но оценките, които ще ми оставят по БЕЛ, алгебра и Геометрия, въобще не ме удовлетворяват.
А тази по български има личностно отношение към мен, иначе имам знания по предмета й, ама..![]()
ми няма да оставам по нищоама тая по музика ще ми остави сигурно 4,защото не съм била пеела в час
![]()
![]()
Ами явно да ... Което е голямо падение за мен,но ще трябва да го приема ... :\ .. ооххх... тая химия,а първия срок ме изпитваше за 6... пфф..
Офф да по химия и история сигурно![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Вие оставате по ебахти лесните предмети...а аз, като ще оставам по физика и математика, а?
ЮМРУКА Е НАЙ-СИЛЕН, КОГАТО Е ОБЩ!
dapo matematika
mrazq q !!!! utre 6te me izpitat stiskaite mi palci
mn me e strah
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
укй
т
аь ус ефь пьтнсше
ne,ama sq sa pretisnqvam,6e imam klasno po angliiski,i posle izpit i,ako iskaram dve krai,no gospogata e gotinai da imam dve nqma da me ostai,pak i az znam ne6o se pak
не :P
ем не там една коза по физика ме заплашвашеама добре я запознах с правилника , защото искаше да пи пише 2ка при полужение ,че нямам двойки
![]()
kompleksirano gazar4eПървоначално написано от m4rt1n
xaxahxha gazar li si sq kat si na izpit be smeshnik 4E I TEMA PRAISH SE POHVALISH KOLKO SI PROS
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
За щастие не![]()
Никога не съм имала двойки!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Първоначално написано от ^Miss_Independent^
Всичко си има първи път![]()
Не, няма шанс да остана по нищо на поправка![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
в живота си съм имала само две 2ки,така4е...НЕ!![]()
DaLi me 0bi4a6?,DalI me mrazi6?,a Dali mi pukA???!!!!
мне,очертавам се с четворки и петици по важните предмети и шестици по лесните..
доволно. :P
Аз завърших вече, няма за къде повече да оставам![]()