- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- изпит по английски след осми клас- дата???
Хора плс помогнете. Аз съм осми клас в природоматематическа гимназия и засега още не е пристигнало писмото , с което ни казват на коя дата ще е изпита по английски. Не би трябвало да го пращат по- късно от месец преди изпита, но ме е страх да не ни прецакат. Тук пишете вс което знаете за изпита и провеждането му, още по- добре ако знаете датата.
Животът е като стълба в кокошарник- къс и осран!
оффф и аз съм така... и аз съм в природоматематическа гимназия и никой от учителитъе не знае кога ще бъде изпита... много съм притеснена,а и след стачките не можахме да вземем всички неща...
аз сум в езикова имназия и никой ни6то не знае а после казват 4е вси4ки хареват вълчев не е вярно той е гаден и ни измучва нас в седми клас а сега и 12-те класове и малките с тея изпити след 4 и 5 клас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ONE LIFE ONE LOVE
да, и нас ни мъчат с мн нова граматика но ще е мн гадно ако накрая след целия труд ни кажат няма изпит, не че искам да има но да казват навреме. аз лично предполагам,че ще ни прецакат и ще пратят писмо точно една седмица преди изпита и ще ни спукат от учене
Животът е като стълба в кокошарник- къс и осран!
Мммм ... не мисля, че някъде още е известно на коя дата ще е изпита. Аз също съм в езикова гимназия ( само че с друг чужд език ). Но в общи линии възможните дати са около 15 и 25 юни, така поне се смята засега.
Така че ... успешно учене !![]()
Обикновено е около 15 юни.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Аз съм в езикова гимназия и ние още нямаме окончателна датаКъм 12-13 предполагам ще да е
![]()
еlsy![]()
na 18ti юни 6te e pismeniq izpit za vsi4ki ezici pone taka ni kaza zamesnik -direktorkata![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Ние си знаем от около месец вече...на 18-ти е изпита![]()