.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Има ли възможност да е бременна?

Zdraveite! Predpolagam, che ima podobna tema, no ne q namerih i zatova reshih da vi popitam kakvo mislite po vaprosa. Vaprosa e sledniq - s priqtelkata mi pravihme sex i predi da svarsha izleznah ot neq (ili pone taka mislq) Prezervativa ne beshe skasan, no na legloto vidah ogromna kapka, koqto ne znam ot kakvo e. Vazmojno li e po nqkakav nachin da izlezne sperma ot prezervativa predi da e svalen ili puk da popadne sperma vav vlagalishteto? I kakva e veroqtnostta priqtelkata mi da zabremenee v tozi sluchai? Sushto iskam da znam, ako cikala i trqbva da idva do nqkolko dni sled sluchiloto se ( i doide) ima li vazmojnos da e bremenna vapreki tova?

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Guest
    капката е от нея а ако и дойде цикала няма как да е бременна, и все пак изключено е да е станал гаф така поне мисля аз ..

и аз съм на мнение,че капката е от нея
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Махни второто 'о' на 'просто' от "просто въпрос" и ще докараш точната характеристика на запитването си.
    Не ви виждам как, без обща сексуална култура, се прое*авате.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Махни второто 'о' на 'просто' от "просто въпрос" и ще докараш точната характеристика на запитването си.

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    sigorno 6te e ot neq nai veroqtno

Град
    people`s wet dreams
    мазга приятелю

emi kapkata sig e ot neq naistina.. ;] gafa e malka veroqtnost..a da e bremenna oshte po malka.. se pak ne tokova lesno se pravqt bebeta ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    софия
    ако и дойде няма начин да е бременна и тази капка най-вероятно е от нея защото няма как да е от тебе щом презерватива не е скасан

Град
    Варна
    и аз си мисля че няма опастност да е бременна

Цитирай Първоначално написано от darchu
    капката е от нея а ако и дойде цикала няма как да е бременна, и все пак изключено е да е станал гаф така поне мисля аз ..
    Е капката наистина е била от нея ако презерватива не е пропускал. прави разлика между ВЛАГАЛИЩНА СЕКРЕЦИЯ И СПЕРМА Все пак ми се иде да са разпсувам за пореден път - "а ако и дойде цикала няма как да е бременна" има сигурно 100 теми за цветна бременност!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си