- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Liuboff
Zna4i predi dva dena gadjeto mi be6e na baal na kaka i, i sled koeto na drugiq den se videxme i tq po4na da mi namekva ne6ty za razvodi su6to kat q vidqh be6e o6te ne trezva piqna ima li vuzmojnost tiq gluposti da gi e govorila pod vlasta na "Alkohol"
![]()
![]()
ama posle na drugiq den mi govori6e obi4am te i taka samo mene obicha nikoi drug za mene bi dal jivota si am nz ... na kakvo da vqrvam ve4e .. ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щом ти го е казала,сигурно го е мислила.Ддз.Човек като е пиян много неща върши и казва“някои,които мисли,други-не.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Аз като съм пиян и си казвам квото ми е на душата. Много хора ме мразят заради пиянските ми откровения.
ne i se vrazvai, poneje moje bi togava ne e osasnala kakvi gi govori![]()
добре,че са шегите,че да си кажем истините
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Първоначално написано от BaBy_bS
лафа на гаджето ми: добре.4е е бз да си кажем истината
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
най-вероятно е било заради алкохола![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Аз лично малко не схванах какво точно питаш?
spored men sas sigurnost e bilo ot alkohola,6tom na drugiq den e nqmalo ni6to takova,nqma za kakvo da se trevoji6.
Руса кукличка
Аха, значи не съм единствената, която не е разбрала нищо...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
кой какво е казал...нищо не разбрах
someone else...
7 точка от правилата
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html