- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли нужда мъжът...:))
Понеже с половинката водим един спор,има ли нужда мъжът всеки ден да прави секс..или да се задоволява по друг начин...
Вие какво мислите? :P
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Chak vseki den ne mislq.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
В едно предаване казаха че мъжете трябва да правят 3 пъти в седмицата секс...
не
Аз гласувах всеки ден,'щот най-хубаво...но май-трябваше да гласувам през ден,защото мисля че е най-нормално![]()
еми то хубаво гласуваш,ама поне се аргументирайте .. аз гласувах "през ден" тъй като всеки ден едва ли на мъжа ще му се прави секс,а пък и не мисля,че ще има жена,която ще се навие за такова нещо(като изключим нимфоманките)А относно задоволяването-доколкото знам е вредно всеки ден
Та колкото и да се праят на "голямата работа-аз секс мога да прая всеки час едва ли не" и мъжете имат нужда от почивка
![]()
то аз лично секи ден имам нужда но не трябва
щото принципно колкото повече време не свършвам толкова
повече сила имам а и някой хора нямат време
fuck off red pigs
Секса удължава живота,укрепва връзката,оправя настроението,разпуска напрежението,разкрасява виждането за околноста,кара те да се чувстваш желан(покачва самочуствието) и не позволява на хормоните в пубертета да избият към пъпки и окосмяване навред хаха...и това всичкото е доказано![]()
Ами ние пък с моя мъж не можем и един ден без секс, а ако нещо се наложи да сме разделене за около ден правим секс по телефона![]()
Аз за толкова често нямам желание. Предпочитам през ден, но дадох отговор "не".
нали въпроса е към мъжете ,защо се обаждат изобщо жените кадето за тях а важно всичко друго около секса но не и самия секс(атмосфера,насторение, ясто,чувства и тн),разбира се ,че имат мъжете имат нужда ако можех да си позволя щях да си зема жена от третия свят която няма право на мнение и на избор и право квото и се каже.
Имаме същите дискусии с моета жена и до сега не сме постигнали консенсус.![]()
Истината е някъде там...
http://VoodooServ.HiT.Bg/
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
IRC Server: Irc.VoodooNet.biz
+1 :PПървоначално написано от SkiT
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Мъжът няма физческата необходимост да се изпразва всеки божи ден.
с моя като не сме правили секс от седмица........
Аз не твърдя ,че има ... просто аз лично ако не всеки ден то поне през ден два имам нужда от сексуална активност.
Истината е някъде там...
http://VoodooServ.HiT.Bg/
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
IRC Server: Irc.VoodooNet.biz
nqma normalna i nenormalna ili konkretna 4estota za praveneo na sex,nujdite na vseki nezavisimo ot ola sa razli4ni!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ma vie ludi li ste be kak prez den? az ako nemoga da praim sex si se opravqm sam nemoga da izkaram 2 dena.... tfa ne e normalno spored mene az 6e otka4im. po princip spored mene e normalno vednaj ve4er i vednaj sutrin vij ako sam pozagorel moje i pove4e... siorno e 6toto sam o6te mlad de...21
авд
Glasuvah za vseki den ,za6toto az iskam da go pravya vseki den
vseki den...vub6te ne e nujno da e vseki den ama are tuka gledam vsi4ki kazvat 4e e nujno vseki den.no da vi kaja. NE E TAKA!!!
Spored men e ne.
Offfff skuka..........
Още не сме правили секс с моя приятел, но когато имаме 2-3 дни свободен от семейства терен у нас или у тях и още първата вечер съм го докарвала до край, винаги е пожелавал на следващия ден да имаме почивка. Мъжете може и да обичат секса, но не са от желязо - и те се уморяват.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
4ak pak seki den ne e nyjnoПървоначално написано от SkiT
Аз лично през седмица- две(профилактично). Не ми е болка за умиране...