.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цитирай Първоначално написано от aidesa
    epa stana mi interesno te dali gi mahat 6oto ddz ne mi vdahvat doverie. a za toq 6ampoan intimen maika mi mi e kazwala 4e ne bil hubav 6oto neznam si kfo i prawel gabi4ki i nai dobre bilo sas sapun, a moite fr mi kazwat drugo, 6oto imam fr i na po 15,16 deto ve4e praat sex i zn mnogo za tfa
    ta ok ms mn
    tuka si v golqma gre6ka,mnogo po dobre e da izpolzva6 intilmni gelove i 6ampoani ot kolkoto obiknoven sapun
    da e to4no taka si e, to4no i go kaza
    em 4e to tq trqbva da go znae ot ob6ta kultura ne da tursi mneniq i komentari vuv forumi

Град
    sofiq

Re: обезкосмяване

Цитирай Първоначално написано от aidesa
    zdr na vs az sam na 13 i sam momi4e. vsi4kite mi fr se brasnat doly, ama nz az dali trqbwa, 6oto mama mi e kazwala, 4e ne bilo hubawo, za6toto kosmite gi imalo po nqkfa pri4ina. a te mi kazwat da gi mahna, 6oto nikoe mom4e nqmalo da me pogledne kato sam bila s kosmi.
    a i iskam da popitam metalire i raperite dali si gi mahat tam ( i momi4etata vklu4itelno)
    az sam rapar i si gi maham mn qsno za6to raperite misli6 4e sme ne4istopl1tni ima6 gre6no menenie za tova
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

иии ква е разликата дали си метъл или рапър, или просто обикновен гражданин? хД аз пея рап, и слушам метъл, но пак се обезкосмявам ...
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Град
    kadeto iskam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си