.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ И КАК...

Аз мисля да си направя руси кичури.Косата ми е почти свтло кестеняво.Знам че при изсветляването косата се изсушава и изтощава.Има ли такава боя която ще ми хване и няма да ми изсуши и изтощи косата?! Моля ви кажете ако има!!!
    LofF YoU

То ако имаше такава боя...Можеш да добавиш нещо в нея(олио за коса,skin calm на rilken,масло) това ще помогне до някаква степен но няма как да не ти се изтощи косата.След кичурите прави маски и така..

mersi mnogo za suvetite
    LofF YoU

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Щом ще си правиш кичури-първо задължително ще ти обезцветят косата чрез блондор/много голяма химия/...

После се нанася избраният от теб нюанс русо.

П.С-Когато бях на 13, точно преди морето си направих кичури.
    Косата ми беше в окаяно състоаяние.Приличаше на слама, никаква живинка-нищо.От тогава-никакви експерименти, така че добре си помисли...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Велико Търново
    vsqka boq e vredna za kosatata i kosama zapo4va da se kasa mn lesno.kogato si s ki4uri,kosata se omaznqva mn barzoi se iska golqma podrajka.moje da si napravi6 nqkakvi maski za kosa za da zazdravqt pone malko kosata
    Руса кукличка

az sam si pravila 4 pati rusi ki4urii..kosta mi opredeleno se iztushti..no az non stop i pravq maski .. 1vo predi da se kapq sedq 1 4as s namazana kosa s zehtin i ricinovo maslo..za da ne se izushava i da ne cafti mn da ima pove4e blqsak..kapq q s seriqta na gliss za suha kosa..s tezi argan i shii..a za takava boq koqto ne iztoshatava nqma..az moite ki4uri daje s supra si gi pravq..zashtoto po princip ki4uri ne se pravqt s boq..daje dr sedmica shte hodq da si pravq pak nqkolko i britona celiq rus..friozrokata shte me ubii kato 4ui moita gadni zamisli s/u kosata mi.. guzno mi e ama rusiolqva mn si q haresvam kvo da pravq..pak ako mi pisne da si praq ki4uri i da sam si tamno kafqva kakto mi e kosata shte gi ostavq da izrasnat..zashtoto ne iskam da si q poqdisvam cqlataa..prekaleno mn si obi4am kosata za da q podlagam na takova naprejenie hxah
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

mesi mnogo momi4eta
    LofF YoU

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си