- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- КоЯ ПеСнИчКа Ви НаПоМнЯ За НеЩо хУбавО
КоЯ ПеСеН Ви НаПоМнЯ За ХуБаВ СпОмЕн?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПоНеЖе МуЗиКаТа Е МоЯ ЖиВоТ,ВсИчКи ПеСнИ Ми НаПоМнЯт За НеЩо![]()
![]()
Но UpsurD-Zvezdata Mi NapoMnq Za Nai-QkoTo Lqto![]()
![]()
![]()
![]()
A SaRbeL-YaSsoU MaRiA Za NaI-Qkata ProLeT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roxette - It must have been love
za edno mn hubavo lqto prekarano sas specialni hora
pfff mnogo pesni mnogo spomeni hubavi gadni sekvi![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Преслава - Предай се на желанието 2 : миналото лято секи ден я пускаха на морето, а и беше мн известна и оттам ми напомня за най якото ми лято досега![]()
Врабчета - Бански на лалета : за едно момче![]()
Darren Hayes - Insatiable : за едно момче![]()
За други не се сеам, ама 100% има!
Yves LaRock - Rise up - за едно страхотно начало на миналото лято
Rammstein - Sonne ... за една прекресна зимна вечер(каква ирония - песента се казва "Слънце" а ми напомня за зима)
Уикеда - А ние с Боби двамата пием кафе - за едно момче ^^
Уикеда - Уиски с фъстъци - за същото момче хъхъ
Аборт - Пуша в рейса- за всяко пътуване в гъчкан автобус с най-добрата ми приятелка
![]()
![]()
Atreyu - Bleeding Mascara - за един особено мистериозен индивид,по който бях луда след като се запознахме,но сега не..
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
...
Ми иМа мНоГуУу яКи пЕсНичКи, кОиТо мИ нАвЯвЪъЪъТт сАмУууУ хУбАфИи сПомИнИ, аМа мЙе мЪрЗи дА гИ пИшЪъЪъ... сЙеЩъЪъм сЪъъ зАа иНъЪъ - Discipline - Everywhere we go ... невероятна песен, само за хубави работи ме подсеща.![]()
П.С. Деа, как пишете така, мене ме домързя на 8мата дума.
ATB - Ecstasy, защото определено описва моето слънчицеMy EcStAsY, mY ReaL LiFe FaNtAsY
![]()
![]()
![]()
Mи.........
Десислава-Някой ден ми напомня за миналото лято и само като я чуя моментите тогава ми минават като по филм.А тази песен е,защото една много скъпа приятелка постоянно си я пееше и цяло лято нея слушахме.
Roxette - Listen To Youre Heart - Eдна супер студена зима се събирахме в едно момиче постоянно и ядохме всичко възможно ,намерено у тях.А песена е защото пак същото момиче я пееше(тя се занимава с пеене)
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Savage Garden-To the moon and back...напомня ми за едно момче![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
ooo i na mene na rumina-jestoko llelelel kat q 4uq vednaga se se6tam za minaloto lqto kvi spomeni ima s teq pesen leleleПървоначално написано от halino0r
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Ивана - Адрес Любов![]()
![]()
<<--- Беше ми любима също и на приятелят ти ми, нищо че той чалга рядко слуша ...
Аз още си я слушам много ме кефи
Ъпсурт - Втора цедка![]()
Звучеше отвсякъде .. Напомня ми за много хубави летни моменти..
Анелия - Ти Си Слънцето в мен <<-- Много нежна песен много ми харесва и е някак си лятна![]()
![]()
Всичките ми напомнят за лятото .. Просто незабравими моменти...![]()
![]()
П.П. Едвам прочетох темата .. Много мразя някой като се прави на интересен и пише така![]()
Creed - One Last Breath![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Kiss-I was made for loving you
Черно Фередже-Сране Сране
Joe Cocker-Summer in the city
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
andain-you once told me тази песен ми напомня за миналото лято...колко хубаво беше...
Анелия - Всичко води към теб ---> най-хубавото ми лято
Ъпсурд - Звездата ---> бала на сестра ми
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]