.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен

Граждански дълг ?!?!?!

В нашето тъпо даскало и в близката околност има N на брой "лавки", в които се правят хамбургери, като се пипат пари и без да се слагат ръкавици или нещо друго се борави с хляб, кашкавал и пр.
    Бидейки дълбоко възмутен аз направих лицемерната забележка:
    -Струва ми се, че трябва да използвате ръкавици, защото може да ви глобят от ХЕИ, а хамбургерите ви са хубави.
    Реакцията: ААААА, не се притеснявай - минавали са на проверки, ама нищо не казаха.
    Разбирасе, естествено бях възмутен. Затова след известно време, дирекно му казах, че ще ме накара да изпълня гражданския си дълг ...
    Реакцията: АБЕ ТИ ЩО НЕ СИ ГЛЕДАШ РАБОТАТА!!!
    Затова разпечатах листовки, на които пишеше:

ТИ, приготвяш ли си храната с мръсни ръце? - Отиди на лафката да ти я приготвят?
    [/b]

Според вас, окачествете делото ми като:
    добро, лошо и/или тъпо ...

Аз мисля,че е правилна постъпката ти. Малко брутална,но няма как иначе да се научат. Браво! =D>

Град
    в къщи :D
    бе то, че е правилно е правилно,ама на всякъде е така.В моето даскало ако видиш ква мизерия е в стола...ще се хванеш за главата.Плюс това цялото даскало миреше на манджа...дори аспиратори няма...ужас не ми се говори ..

Супер фен
    Град
    България
    Реакцията ти е правилна!Но не мисля ,че някой ще обърне внимание ,на един така да кажа ,, Протестиращ''.Te на учителите не обърнаха внимание толкова много време ,а едва ли ще обърнат на теб! В България живеем и се съмнявам някой да ти обърне внимание! Иначе е хубав замисъл ,но Надявам се да УСПЕЕШ!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Браво...сперед мен постъпката ти е правилна !!!!!
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Град
    Сливен
    Много странно - чувам слухове, че собственика на лафката до училище искал да ме бие ?!?! Други пък ми опонират, че съм бил много директен ?!??!

Град
    Сливен
    Не успях, няма смисъл. Педагогическата съветничка даже ме извика, да ми каже, да не се хабя с глупости.

Правилно си постъпил. Признавам, че аз нямаше да имам смелостта Само така!
    Memento moriendum esse!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Пич като не ти се яде от тая лафка - не яж. Остави го човека да си върти бизнеса, предполагам тва му е начина за препитаване.
    The Spark

браво !радвам се че има хора като теб ....ако бяха и повече още по-хубаво но за жалост за много малко подкрепям те напълно и постъпката ти е мн.добра =D> \/
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Цитирай Първоначално написано от ResPekT333
    Браво...сперед мен постъпката ти е правилна !!!!!
    И аз казвам 1 голямо БРАВО, само дето и при нас е така и си представям, ако земат да слагат ръкавици или да си мият ръцете за всеки хамбургер, колко бавно ще върви опашката, па и без това на подщи никой не му дреме...и така и така си чупивт храната с пръсти и ядат...бе гадна работа

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Пич като не ти се яде от тая лафка - не яж. Остави го човека да си върти бизнеса, предполагам тва му е начина за препитаване.
    И к'во като му е начина за препитание. Дай всички , които ядат от там да хванат хепатит, щото това му е начина за препитание! Да си го навре тоя начин като не изпълнява изикванията. Здравето на учениците е много по-важно от неговото препитание. Не знам изобщо как можеш да го кажеш.
    Memento moriendum esse!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си