- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Губим контрол над ситуацията (: Моля, без паника...
чак до късане не мисля че трябва да се стигаПървоначално написано от Ивалинка
![]()
![]()
![]()
Ако искаше да го напрвари,досега да бяха скъсали.Явно държи много на "Бебето".Успех с борбата човече...Първоначално написано от Ивалинка
![]()
Сцепих се от смях докато го четох. Иначе или е ПМС или просто е по-ревнива. Ох като се замисля и аз така се цупя и по половин час мълчаПросто много те обича и те пази, както кучетата си пазят територията
ПС: имаш талант за писане, доста добре и описателно разказваш![]()
А на колко години сте и с какво се занимаваш, ако не е тайна?
CucAgMuH, евала! Суууупер добре си го разказал. Кофти, че все едно мен си описвал, ама карай.. Та... няма спасение! Просто.. аз не мисля, че ще се укроти. Или ще и свикнеш или един ден ще спреш да опитваш да свикваш. Пък и може с времето тя да претръпне и да се спре... човек никога не знае.
Освен да кажа ОО БОЖЕ МИЛИ не знам...сцепи ме тая история направо...бах издържливо копеле си и аз имах големи нерви ама се стопяват не са вечни...в един кофти момент ти кипва и...ебало си майката...
Ухаа,каква ревност само, не можеш да си вземеш дъх. Добре, че имаш търпение ,аз не бих издържала.
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
KAK Q TRAESH TAZI BE CHOVECHE![]()
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Съвет от мен...мацката явно мн те обича и ооооще повече е ревнивкасега случва се..и то почне ли се веднъж става леле, мале...затова не трябва мн да й го позволяваш, в смисъл скастряй я от време на време, да види, че се олива...но най- ефикасно ще е като за начало да вкараш нещо романтика, да види аджеба, че тя е единствена, да се впечатли малко и да се почувства тъпо, че има як мъж до нея, който прави к'во ли не, пък тя за щяло и нещяло да те драка...така според мен...да й стане малко гузно, пък и хем да види, че няма за к'во да ревнува..
Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.