- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- бягате ли от часове?
Мен никога не са ме гонили от час, но съм бягал 3 пъти! И тогава бягахме целия клас без 2-3 задръстеняци, които са ''ПРИМЕРНИ''! И то как да не избягаш при някои учителки! Толкова са ТЪПИ, че с кеф да избягаш! Като госпожата по химия!![]()
az bqgam no moga da kaja 4e za 9 godini imam 0 neizvineni vinagi si namiram belejki...ina4e da bqgash e super tapo spored men zashtoto ti hodish na daskalo edinstveno zaradi sebe si i ako shte bqgash non stop po dobre spri izobshto da hodish....![]()
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
Бягала съм само няколко пъти. И то беше главно по труд и техника на края на годината. Иначе не обичам да бягам от час, щот една от причините е, че даскалите после се сърдят и те изпитват.
ми не,не бягам ходя си спокойно до любимото ми кафе и там си карам часовете![]()
![]()
от време на време ми скимва да се мернем в даскалото колко да не забраим физиономийте на "печените ми учители"
много стриктен ученик съм даже ме наградиха с орден "Последно предупреждение за изключване" горд съм със себе си![]()
![]()
даже като казах на приятелката ми за предупреждението тя също много се зарадва... от тогава и имам страх![]()
абсолютно всеки ден бягам по няколко часа 3 или 4 ..за да сам с моито момиче![]()
заради нея ме изключиха от даскало..но с доста обещания за добър успех си ме върнаха!![]()
Sinan Sakic rulzzz
Ем на мен ми се е случвало да изгоня или разтроя учител,а преди време и мен често ме гонеха,но откакто вече съм на 17 и се преместих в частно съм много по-отговорна към даскало.Все пак,ако наистина политиката на училището е добра,това ти отваря много врати за в бъдеще,а то е единствено и само в наши ръце![]()
Не ме щат в часовете преди оформяне на срочни/годишни оценки в часовете по математика, химия и биология, защото съм подсказвал.
Don't tell me what I can or can't do !
мен са ме гонили от час по английски два пъти много говоря в час![]()
Бягам само когато целият клас бяга...Иначе ако ще ме изпитват и не съмучила, предпочитам да импровизирам и ми се получава!ИНе ме гонят от час, защото се усещам авреме кога прекрачвам границата.в моето даскало трябва да се внимава...![]()
м много рядко се е случвало да бягам
iam okolo 5 neizvineni kato ne broim tfa 4e vednaj celiq klas izbqgai v dnevnika pi6e6e:"celiq klas izbqga ot 4as"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no sq se zamislqm 4e dosta pati sa iskali da me izgonqt tu gospojata po ximiq ili gospodina po istoriq
no nikoga ne izlizam kazvam molqvi se ne pi6ete neizvineno i toi e dobri4ak i ne pi6e
![]()
![]()
Попринцип не бягам.Не виждам смисъл.Тази година имах 2 и 1/3 неизвинени.1 закъснение и 2 са ме гонили от час,защото реших да се поскарам с госпожата,че учим през ваканцията заради тъпата им стачка.![]()
мен до сега са ме гонили от час само 2-пъти
първия- четвърти клас ме изгониха с едно момче защото той каза нещо смешно и аз не можех да не се изхиля брутално докато г-жата не ни четеше златната ябълка![]()
![]()
![]()
втория- по география ми звънна телефона ии изхвърчах от час на всичкото отгоре ми писаха и отсъствие![]()
иначее не бягам от час ако не е с целия клас .. става по -забавно![]()
![]()
:P
аа забравих да спомена тази година г-жата по история искаше да ме изгони ама аз не излезнах .. щото в час си лафихме и беше забавно![]()
+1Първоначално написано от gothic_angel
![]()
Суетата.Моят любим грях.
когато е целия клас-да, иначе-не
Не. И не закаснявам ( освен ако няма проблеми с автобуса от Дружба до Красно село.... )
случвало се е да ме гонят преди-особено в часовете по немски...
бягам само от някой часове(зависи от учителката) случвало се е и да не ходя за цял ден,но после си намирам бележка в повечето случай...
И бягам, и ме гонят. По-често второто. Особено в часовете по математика ... ооо ... Ама са да видим как ще е в новото даскало.![]()
ее то да бягаш е нормално всеки е бягал от час поне веднъж:P аз съм бягала когато не съм учила и съм сигурна че ще ме изпитат иначе разчитам на късмета си
![]()
Един два пъти съм бягала. Вече не. Обаче много закъснявам.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.